Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-03@03:57:46 GMT

بخش تجاری ۸ درصد مصرف برق را دارد

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۲۴۰۲۰

بخش تجاری ۸ درصد مصرف برق را دارد

مدیرکل مهندسی و راهبری شبکه برق شرکت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران گفت: بخش تجاری ۸ درصد مصرف برق را به خود اختصاص داده است که با اعمال روش‌های مدیریت مصرف می‌توانند کمک موثری به تامین برق پایدار داشته باشند.

 «مسعود صادقی» در گفت‌وگویی افزود: واحدهای تجاری می‌توانند با تغییر روش‌های نورپردازی به نورهای موضعی و تنظیم دما روی ۲۵ درجه و جلوگیری از هدر رفت انرژی، مصرف خود را به میزان قابل توجهی (بیش از ۴۰ درصد ) کاهش دهند که البته باعث افزایش سود و کاهش هزینه‌های این گروه از مشترکان نیز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اینکه گفته می‌شود چون لامپ‌ها کم مصرف است، پس روشن ماندن تعداد زیاد لامپ اشکال ندارد، درست نیست.

مدیرکل مهندسی و راهبری شبکه برق خاطرنشان ساخت: هر یک‌د رجه دما باعث تغییر یک هزار و ۵۰۰ مگاواتی مصرف برق می‌شود.

صادقی گفت: در حال حاضر شاهد خنکی هوا هستیم اما همچنان نیازمند  همکاری بیشتر مشترکان به ویژه مشترکان تجاری و خانگی هستیم چرا که مصرف حداقل یک‌هزار مگاوات از سقف تعیین شده بیشتر است.

وی ادامه داد: در شرایط کنونی بخشی از نیاز مصرف برق از طریق نیروگاه‌های برق آبی و مصرف آب تولید می‌شود و این در حالی است که ما نیازمند ذخیره بیشتر آب هستیم؛ بنابراین نیاز به همکاری بیشتر مشترکان است.

مدیرکل مهندسی و راهبری شبکه برق افزود: اواسط هفته آینده شاهد افزایش دما خواهیم بود و همکاری مشترکان می‌تواند در گذر از شرایط هفته نیز به صنعت برق کمک کند.

پیشتر معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر گفت: تراز منفی ۱۰ هزار مگاواتی تولید و مصرف می‌توانست باعث بروز خاموشی سراسری (بلک اوت) شود که آثار زیانباری برای کشور به همراه داشت اما با همراهی و مدیریت درستی که صورت گرفت، این اتفاق رخ نداد.

/ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: مصرف برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۲۴۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری در حوزه استاندارد

به گزارش علم و فناوری آنا از سازمان ملی استاندارد، مهدی اسلام پناه در این دیدار که در حاشیه نشست اسمیک، برگزار شد با اشاره به امضای موافقتنامه شناسایی متقابل در حوزه استاندارد و ارزیابی انطباق بین دو سازمان که سوم اردیبهشت جاری به امضا رسیده است، تاکید کرد: لازم است برنامه اجرایی برای عملیاتی شدن تفاهمات در اولین فرصت تنظیم و امضا شود.

وی با اشاره به اراده روسای جمهور و مسئولان دو کشور برای ارتقاء همکاری‌ها و افزایش حجم مبادلات تجاری، گفت: در منطقه، صرفا دو جمهوری اسلامی وجود دارد و آن هم جمهوری اسلامی ایران و جمهوری اسلامی پاکستان است و این امر مسئولیت ما را در برادری دینی و مشارکت جدی‌تر در همکاری‌های دو جانبه بیشتر می‌کند.

نمایندگان پاکستان که در اجلاسیه هیئت مدیره اسمیک به عنوان (vice chairman) حضور داشتند، ضمن تاکید بر ارتقای همکاری‌ها در حوزه‌های مختلف استانداردسازی و پذیرش متقابل استاندارد‌های یکدیگر امضای برنامه اجرائی را اقدامی فوری و ضروری قلمداد کردند.

همچنین طرفین برای همکاری در حوزه حلال نیز مذاکره و به تفاهم رسیدند.

هیئت ایرانی که به سرپرستی اسلام پناه در این رویداد شرکت دارد، علاوه بر هیات پاکستانی با سایر هیئت‌های شرکت کننده دیدار‌های جداگانه‌ای را با هدف گسترش همکاری‌ها و ارتقا سطح فنی دو طرف برگزار و در این خصوص مذاکراتی نیز انجام شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اهدای جوایز نفیس برای کاهش ۱۵ درصدی مصرف در ۲۱ هفته
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری در حوزه استاندارد
  • ترافیک خارجی در اتاق تجارت
  • توسعه همکاری‌های تجاری در دستور کار کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • آزردگی آمریکا از همکاری تجاری ایران و پاکستان
  • پیش بینی کاهش ناترازی برق به ۱۱ هزار مگاوات
  • ظرفیت ۵۰ میلیارد دلاری تجارت ایران و چین
  • تورم بیشتر برای انگلیسی‌ها در سایه کنترل‌های جدید برگزیتی
  • اختصاص ۶۵ میلیارد ریال جایزه کم‌مصرفی به مشترکان کاشانی
  • سیر صعودی و نزولی مشترکان اینترنت موبایل و ثابت در ایران