Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-27@11:12:14 GMT

چهارباغ تبلور باهمستان در طراحی شهری اصفهان است

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۲۵۱۶۳

چهارباغ تبلور باهمستان در طراحی شهری اصفهان است

معاون معماری و شهرسازی شهرداری اصفهان گفت: تلاش شده موضوع با همستان و احساس با هم بودن در طراحی های شهری کلانشهر اصفهان به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام دیده شود.

به گزارش خبرنگار ایمنا، سید احمد حسینی نیا، امروز _چهارشنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۰_ در آئین افتتاح پروژه‌های بازآفرینی بافت تاریخی شهر اصفهان، اظهار کرد: در کلانشهرها و به ویژه شهر اصفهان به واسطه ویژگی‌های فرهنگی و خصوصیت‌های میراثی لازم است مدیریت شهری نگاه ویژه‌ای به طراحی شهری داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مسئله کالبدی در کلانشهر اصفهان از ادوار قبل تا به امروز و به ویژه در دوره پنجم به طور خاص پیگیری شده است.

معاون معماری و شهرسازی شهردار اصفهان گفت: در بعد اجتماع نیز باید احساس "باهمستان" ایجاد شده و این فرصت به جامعه داده شود تا مردم بر اساس ویژگی‌های خاص خود در کنار هم جمع شده و قرارگاه‌های رفتاری برای آنان ایجاد شود.

حسینی نیا با بیان اینکه موضوع با همستان در طراحی شهری به احساس با هم بودن اشاره دارد، افزود: در حوزه چهارباغ امروز شاهد فضای شهری هستیم که مباحث تاریخی و سرزندگی در آن هویدا است.

وی تصریح کرد: تلاش شده موضوع با همستان و احساس با هم بودن برای جامعه شهری در کلانشهر اصفهان که پایتخت فرهنگی جهان اسلام است ایجاد شده و می‌توان اعلام کرد در این دوره مدیریت شهری توجه به بُعد اجتماعی طراحی شهری محقق و هویدا شده و این فرصت را برای بخش تخصصی جامعه ایجاد کرده که از این فضاهای ایجاد شده بهره ببرند.

معاون معماری و شهرسازی شهردار اصفهان گفت: امید است این نگرشی که در کنار توسعه و باز آفرینی بافت‌ها ایجاد شده بیش از پیش اجرایی شود، زیرا شهر با شهروندان معنا می‌شود به طوری که هرگاه شهروندان بتوانند از محیط شهر استفاده کنند، شهر سرزنده خواهد بود.

کد خبر 512295

منبع: ایمنا

کلیدواژه: معماری معاون شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان معماری شهری چهارباغ عباسی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق طراحی شهری شهر اصفهان ایجاد شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۲۵۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعامل مسئله‌محور می‌تواند راه نجات سازمان‌ها و رسانه‌ها باشد

سخنگو و عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: یک خبر خوب نه‌تنها باید جامع باشد، بلکه باید علاوه‌بر نقاط ضعف به بیان نقاط قوت نیز بپردازد، از این‌رو تعامل مسئله‌محور نه فقط با مدیریت شهری، بلکه با سایر دستگاه‌ها می‌تواند راه نجات سازمان‌ها و رسانه‌ها باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی صالحی امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در نشست هم‌اندیشی با مدیران رسانه‌های اصفهان درباره بررسی لایحه تعامل با اصحاب رسانه و پیوست فرهنگی و اجتماعی پروژه‌ها اظهار کرد: پیچیدگی‌های شهرداری اجازه نمی‌دهد که مسائل و امور به روال عادی انجام شود و در صورتی‌که بخواهیم جلسات ما در این حوزه به نتیجه خوبی دست پیدا کند، باید به‌طور ساختارشکنانه پیش رویم.

وی با اشاره به اینکه مدیریت شهری در حوزه اقتصادی به بازنگری قانون درآمد پایدار در تمام موارد پرداخته است و این ضرورت در حوزه فرهنگی، اجتماعی و رسانه نیز وجود دارد، افزود: تلاش شده است تا نحوه تعاملی که رسانه باید با موضوعات مختلف در شهر داشته باشد، در شورای اسلامی شهر اصفهان بررسی شود، چرا که یک خبر خوب نه‌تنها باید جامع باشد، بلکه باید علاوه‌بر نقاط ضعف به بیان نقاط قوت نیز بپردازد و مسیری که باید در تعامل مجموعه مدیریت شهری به عنوان یک حکومت محلی با رسانه ایجاد شود، همین موضوع است.

سخنگو و عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه رسانه‌های سنتی رقیب پیدا کردند و رسانه‌های مکتوب در حال حاضر در شرایط سختی به سر می‌برند، تصریح کرد: حجم اطلاعات بدون منبع و رسیدن به دوران مرگ منبع، مخاطب را به جایی رسانده است که باید دوباره رسانه‌های رسمی را به‌عنوان رسانه مرجع قرار دهیم.

صالحی ادامه داد: تعامل مسئله‌محور نه‌فقط با مدیریت شهری، بلکه با سایر دستگاه‌ها می‌تواند راه نجات سازمان‌ها و رسانه‌ها باشد.

وی خاطرنشان کرد: در این تعامل باید آورده شهرداری برای رسانه‌ها و آورده رسانه‌ها برای شهرداری و اینکه در چه سطحی قرار دارد، مشخص شود و به‌طور قطع باید بین رسانه‌ای که فعال و بازنشر آن مشخص است با رسانه‌ای که موقعیت، تأثیر، ضریب انتشار و نحوه پرداختن آن به مسائل مشخص نیست، تفاوت قائل شد.

کد خبر 747920

دیگر خبرها

  • بودجه ۱۰۰۰ میلیاردی چالوس تصویب شد
  • به‌دنبال تحقق «اصفهان من، شهر زندگی» هستیم
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • تولید و اجرای انواع پارتیشن اداری مدرن
  • ثبت ۱۵ دستاورد هوشمندسازی در سازمان آتش‌نشانی اصفهان
  • تعامل مسئله‌محور می‌تواند راه نجات سازمان‌ها و رسانه‌ها باشد
  • برند شهر اصفهان باید حفظ شود/ آماده تعامل با رسانه‌ها هستیم
  • بازآفرینی بافت تاریخی بوشهر با مشارکت مردم
  • غذای شرکتی، عاملی برای افزایش تعلق خاطر کارکنان به سازمان
  • برگزاری رویداد «چهارباغ جان اصفهان» در گذر فرهنگی چهارباغ