Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@14:07:46 GMT

بخش بلده نور ۵۰۰ میلیارد ریال از سیلاب خسارت دید

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۲۵۳۳۷

بخش بلده نور ۵۰۰ میلیارد ریال از سیلاب خسارت دید

به گزارش ایرنا، بارش شدید باران که از اواخر هفته گذشته در بخش بلده شهرستان نور آغاز شد و تا عصر روز گذشته نیز ادامه داشت، علاوه بر آسیب به بخش‌های مختلف زیربنایی موجب مسدود شدن سه راه اصلی و برخی از راه‌های روستایی این بخش و همچنین تخریب و آبگرفتگی چندین واحدهای مسکونی در این منطقه شد.

علی شادمان عصر روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: از حدود 500 میلیارد ریال خسارت برآورد شده در بخش بلده، ۳۰۰ میلیارد ریال مربوط به سیل روز گذشته و ۲۰۰ میلیارد  دیگر هم مربوط به سیلاب ابتدای هفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسئول خاطرنشان کرد: خسارت وارد شده ناشی از سیلاب هفته جاری در حوزه راه روستایی و اصلی بخش بلده ۲۵۰ میلیارد ریال است که شامل آسیب راه اصلی در منطقه دوآب و زنگوله و همچنین راه روستاهای بل، کلاک سفلی، کلاک علیا، کلیک، زرین کمر، مرش و یوش بوده است.

شادمان تصریح کرد: این سیلاب در بخش‌ شهری بلده نیز ۱۰۰ میلیارد ریال به تاسیسات زیر بنایی شهر خسارت زد. با آبگرفتگی بیش از ۲۵ واحد مسکونی نیز ۲۰ میلیارد ریال خسارت به واحدهای مسکونی در بخش بلده برآورد شد.

فرماندار نور گفت: بارندگی شدید همراه با سیلاب در بخش بلده موجب خسارت زمین‌های باغی و زراعی به میزان ۸۰ میلیارد ریال شد و در حوزه امور آب هم ۵۰ میلیارد ریال خسارت وارد کرد.

بارندگی‌های هفته جاری به زیرساخت‌های چند شهرستان از جمله نوشهر، نور، بابل و سوادکوه شمالی خسارت وارد کرد که مجموع این خسارات در ارزیابی‌های اولیه حدود 473 میلیارد تومان برآورد شده است.

بخش بلده شهرستان نور دارای ۴۵ روستا است و از طریق سه جاده هراز به طول ۵۳ کیلومتر، جاده پل‌زنگوله(کندوان) به طول ۵۵ کیلومتر و جاده رویان به طول ۷۰ کیلومتر به شهرهای شمالی و تهران دسترسی دارد.

برچسب‌ها نوشهر مازندران نور سیل بلده

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نوشهر مازندران نور نوشهر مازندران نور سیل بلده میلیارد ریال بخش بلده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۲۵۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ میلیون مترمکعب روان آب در سازه‌های آبخیزداری بوشهر استحصال شد

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالحسین گرشاسبی دوشنبه شب در جمع خبرنگاران بیان کرد: یکی از اهداف اصلی و اساسی ساخت سازه‌های آبخیزداری، افزایش سطح ایستابی چاه‌های کشاورزی و غنی‌سازی سفره‌های آب زیرزمینی است.

وی کنترل سیلاب و پیشگیری از خسارت سیل را از دیگر اهداف ایجاد سازه‌های آبخیزداری عنوان کرد و افزود: بسیاری از شهرها و روستاها و اراضی کشاورزی و تأسیسات پایین دست در سال‌های گذشته با کوچک‌ترین بارندگی به زیر آب می‌رفت و به آنها خسارت وارد می‌شد، اما با ساخت سازه‌های آبخیزداری، سیلاب‌ها و روان‌آب‌ها کنترل و از ایجاد خسارت جلوگیری می‌شود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر اظهار کرد: در اواخر هفته گذشته با وجود بارندگی‌های خوبی که در استان داشتیم و در برخی مناطق حتی بیش‌از ۸۰ میلیمتر بود، هیچ گزارشی از وقوع سیلاب نداشتیم که این از افتخارات حوزه آبخیزداری استان است.

وی بیان کرد: تا کنون افزون‌بر ۸۶۷ سازه آبخیزداری در استان اجرا شده که در بارندگی‌های مختلف در سال گذشته و امسال اثربخشی بسیار خوبی داشته است.

وی گفت: سازه‌های آبخیزداری در بارندگی روز پنج‌شنبه ۱۳ اردیبهشت بیش‌از ۳۰ میلیون و ۸۰۰ هزار مترمکعب روان آب را جمع‌آوری و استحصال کردند.

گرشاسبی ادامه داد: در این بارندگی حوزه آبخیزداری شهرستان دشتستان با ۱۰ میلیون مترمکعب، شهرستان جم با ۴.۲ میلیون مترمکعب، شهرستان دیر با ۳.۷ میلیون مترمکعب و شهرستان دیلم با ۱.۵ میلیون مترمکعب بیشترین استحصال روان آب را در استان داشتند.

وی گفت: در زمان حاضر ۲۵۵ سازه آبخیزداری در شهرستان دشتستان داریم که در بارندگی اخیر ۱۰۰ درصد ظرفیت آنها تکمیل شد و در حوزه شهرستان جم با توجه به میزان بارندگی، ۳۶۱ مورد سازه آبخیزداری که پیش‌از این اجرا شده به طور کامل آبگیری شد و در سایر شهرستان‌ها از جمله تنگستان، دشتی و گناوه هم میزان آبگیری سازه‌ها اثربخشی خود در کنترل سیلاب و رسوبات و افزایش سطح سفره‌های زیرزمینی که از اهداف اجرای این طرح‌ها بوده را داشته است.

کد خبر 6098845

دیگر خبرها

  • ۳۰ میلیون مترمکعب روان آب در سازه‌های آبخیزداری بوشهر استحصال شد
  • خسارت ۳۹۰ میلیاردی سیل به باغات خراسان شمالی
  • خسارت ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی به زیربخش‌های کشاورزی
  • خسارت سیل به تاسیسات آبفای تفت یزد
  • سیل در افغانستان قربانی گرفت
  • سیلاب به مزارع روستای سرچاه شور خسارت زد + تصاویر
  • خسارت سیلاب آن روی سکه بارندگی‌ها
  • ساخت سد کهیر از زیر آب رفتن کنارک و ۳۰ روستا جلوگیری کرد
  • سیل و آبگرفتگی در روستای «چنداب» گرمسار