Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا، علی داودی در نشست خبری مدال آوران  فوق سنگین وزنه برداری المپیک توکیو در مورد کسب نخستین مدال وی در المپیک در سن ۲۲ سالگی، گفت:  خدا را شاکرم که به مدال المپیک رسیدم. بله هر ورزشکاری که وارد ورزش قهرمانی می شود، مدال المپیک را می خواهد و  هدف من هم این بود به مدال المپیک برسم و خوشحالم مردم کشورم  برای چند لحظه خوشحال شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داودی در پاسخ به این پرسش که چرا وزنه برداری باید در المپیک باشد، تاکید کرد: وزنه برداری رشته‌ای است که طرفداران زیادی دارد. در المپیک پاریس که هست اما امیدوارم  بعد از آن هم باشد چون یکی از جذاب ترین رشته ها است و امیدوارم در المپیک باقی بماند. وزنه برداری در ایران طرفدار زیادی دارد. متاسفانه در این المپیک دو سهمیه داشتیم و خیلی از ورزشکاران ما حضور نداشتند و اگر وزنه برداری در المپیک باقی بماند برای کاروان ایران  و وزنه برداران ایرانی خوب است.

وی ادامه داد: قرار بود المپیک پارسال برگزار شود که به خاطر کرونا عقب افتاد و این شرایط باعث شد که مدتی به تنهایی تمرین کنم. در شرایط کرونا خیلی سختی کشیدم اما خوب تمرین کردم و حتی وزنه‌‎هایی از این سنگین تر را تنهایی می زدم.

داودی در پاسخ به این سوال که اگر سال گذشته المپیک برگزار می شد، می توانست همینقدر خوب عمل کند؟ گفت: نه. شاید مدال می گرفتم اما حتما به این سر حالی نبودم و با این آمادگی نمی‌توانستم در مسابقه حاضر شوم.

وی درباره شرایط کلی مسابقه گفت: قطعا طلا برای من دست نیافتنی بود و باید برای نقره همه تلاشم را می کردم که همین اتفاق هم افتاد. دوست داشتم تماشاگران و تعدادی از هموطنانم در سالن می بودند اما می دانم که مسابقه ام را دیده‌اند و ممنونم که انرژی مثبت برایم فرستادند.

 علی داودی با اشاره به کسانی که کمک کرده اند تا او به مدال برسد، گفت: خیلی ها برایم زحمت کشیدند تا این مدال به دست بیاید. از خانواده ام گرفته تا کادر فنی و مربیانی که از رده پایه همراهم بودند. مجموعه فدراسیون کمک کرد و من از همه تشکر می کنم.

نایب قهرمان المپیک توکیو با بیان اینکه قبل از سفر به توکیو اضطراب داشته است، گفت:  قبل از اینکه بیایم استرس داشتم اما در حین مسابقه شرایط برایم طوری پیش رفت که استرسم از مسابقات لیگ کمتر بود.

وی در ارتباط با اینکه چرا قبل از مسابقه وارد سالن شد، گفت: جو مسابقه برایم سنگین بود. و می خواستم کمی آرام شوم که با شروع مسابقه همه چیز تغییر کرد.

داودی در پاسخ به این سوال که حریف دست نیافتنی را پیش رو دارد، گفت: فعلا دلم می خواهد با این مدال خوشحال باشم اما این را هم فراموش نکنیم که ورزش بالا و پایین دارد. اگر برنامه ریزی ام درست باشد، می توانم مسیر درستی را طی کنم.

داودی در ادامه مدالش را به مردم ایران و کادر درمان تقدیم و تاکید کرد: در این مدت مردم سختی زیادی کشیدند و کادر درمان هم مردانه ایستاده است. خوشحالم که توانستم حتی برای دقایقی خوشحالشان کنم.

لاشا تالاخادزه پدیده این سال‌های وزنه برداری جهان نیز در این نشست مطبوعاتی در پاسخ به پرسش خبرنگار ایرانی مبنی بر اینکه راز قدرت خارق العاده وی و رکورد های فوق العاده‌ای که به ثبت می‌رساند چیست؟ گفت: من تمریناتم را انجام می‌دهم به صحبت‌های مربیانم گوش می‌دهم و در مسیری که برای تعیین شده قدم برمی‌دارم و هیچ کار دیگری غیر از آن انجام نمی‌دهم و هیچ چیز پیچیده دیگری وجود ندارد.

تالاخادزه در پاسخ به این پرسش که با طلای المپیک توکیو  راضی شده است یا خیر، گفت: خیر، من همچنان تمریناتم را ادامه می دهم و برای المپیک پاریس و کسب مدال طلای المپیک ۲۰۲۴  آماده می‌شوم.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: علی داودی وزنه برداری المپیک توکیو المپیک توکیو علی داودی وزنه برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۲۵۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشتی فرنگی ایران برای دومین بار در تاریخ با سهمیه کامل در المپیک

مربی تیم ملی کشتی فرنگی گفت: برای دومین بار در طول تاریخ کشتی فرنگی است که ما با سهمیه کامل به المپیک می‌رویم اما کار سختی در پیش خواهیم داشت.

به گزارش ایسنا، فرزاد ایمانعلی زاده درباره ارزیابی خود از رقابت های جام تختی به میزبانی اهواز، گفت: تقریبا ۱۶-۱۷ نفر از کشتی‌گیران اصلی ما بیرون هستند و بیشتر چهره های جوان و آینده دار در این مسابقات کشتی می‌گیرند. ملاک اصلی ما در جام تختی انتخاب تیم زیر ۲۳ سال برای رقابت های قهرمانی جهان است.

وی درباره تاثیر غیبت ملی‌پوشان اصلی بر این رقابت ها خاطرنشان کرد: قطعا همین طور است. در یکی دو وزن ضعیف‌تر از نفرات اصلی هستیم. اسم نمی‌برم اما نفر سوم که در اینجا اول می‌شود با نفر اول ما اختلاف فاحش دارد. باید کار کرد، از جوانان در تیم بزرگسالان استفاده کرد تا روندمان بهتر شود.

مربی کشتی فرنگی درباره انتخاب ملی پوشان المپیکی ایران در اوزان ۶۰ و ۶۷ در تورنمنت مجارستان، اظهار کرد: ما در این اوزان سهمیه را گرفته‌ایم. ده‌بزرگی توانست خودش را ثابت کند و اگر در آسیا طلا می‌گرفت قطعا ملی‌پوش ما در المپیک بود. به او یک فرصت دیگر داده می‌شود و قرار است با مهدی محسن نژاد به مجارستان برود. هر کدام عملکرد بهتری داشته باشند با ارزیابی کادر فنی به المپیک می‌روند.

ایمانعلی‌زاده درباره اینکه انتظار می‌رفت کشورهای بیشتری در جام تختی شرکت کنند، یادآور شد: چند سالی است کشورهای خارجی کمتر می‌آیند. ارمنستان هم تیم خوبی است و ما فکر نمی‌کردیم اینقدر خوب باشند. کشتی‌گیران جوان داخلی هم عملکرد خوبی داشتند  و مسابقات سطح معقولی دارد.

وی در ادامه درباره رقابت اسماعیلی و گرایی در وزن ۶۷ کیلوگرم برای رسیدن به المپیک در تورنمنت مجارستان، تصریح کرد: گرایی قهرمان جهان و المپیک بوده و برایمان قابل احترام است. از طرفی استعدادی ناب به نام سعید اسماعیلی به کشتی ایران آمده که در جام وهبی امره خوب ظاهر شد. در آسیایی اول شد و طبق چرخه باید به صورت رو در رو یا در یک تورنمنت رقابت کنند. صلاحدید کادر فنی این بود که این دو کشتی گیر به تورنمنت مجارستان بروند.

 مربی خوزستانی تیم ملی کشتی فرنگی درباره کار سخت کشتی فرنگی ایران در المپیک، گفت: برای دومین بار در طول تاریخ کشتی فرنگی است که ما با سهمیه کامل به المپیک می‌رویم و این افتخار بزرگی است. هدف کادر فنی این بود که محقق شد. ۴ سال پیش به خاطر شرایط کرونا سطح مسابقات پایین‌تر بود. امسال کار قطعا سخت تر است. همان طور که در جهانی ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ دیدید سطح مسابقات بالاتر بود. کار ما سخت است اما ما تیم جوان و در عین حال با انگیزه داریم که تلاش می‌کنیم بهترین اتفاق رخ بدهد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه خودتان در چه وزنی انتظار طلا دارید، اظهار کرد: بر روی  کاغذ در اوزان ۹۷ و ۱۳۰ کیلوگرم شانس طلا داریم. دوره قبل در ۶۷ کیلوگرم طلا گرفتیم اما این دوره شانس مدال داریم. در المپیک اتفاقات خاص می‌افتد به این صورت که ممکن است از یک وزن انتظار طلا داریم اما مدال نمی‌گیریم و از وزنی که انتظار نداریم مدال می‌گیریم مانند المپیک ۲۰۱۶ که عبدولی مدال گرفت. نتایج قابل پیش‌بینی نیست اما امیدوارم نتایج خوبی کسب شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کادر درمان آینده در لباس عروسی و دامادی
  • میرزازاده: مسئولان به آرامش کشتی در المپیک کمک کنند
  • کشتی فرنگی ایران برای دومین بار در تاریخ با سهمیه کامل در المپیک
  • اعلام میزبانان رقابت‌های وزنه‌برداری قهرمانی ۲۰۲۷ و ۲۰۲۸ جهان
  • میزبان رقابت های وزنه برداری قهرمانی جهان 2027 و 2028 مشخص شد
  • میزبانان رقابت‌های وزنه برداری قهرمانی جهان ۲۰۲۷ و ۲۰۲۸ مشخص شدند
  • اعلام میزبان رقابت‌های وزنه‌برداری قهرمانی جهان ۲۰۲۷ و ۲۰۲۸
  • ترکیب تیم وزنه‌برداری نوجوانان و جوانان همدان مشخص شد
  • کیانی: با تمام وجود برای المپیک آماده می‌شوم / مسئولین المپیک را با تمام امکانات حمایت کنند +فیلم
  • برزگر: مردم در المپیک از کشتی مدال می‌خواهند/ به‌راحتی می‌شد تیلور را شکست داد