Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، خلیل بهروزی فر عصر چهارشنبه در مراسم تحول و تحویل اراضی ملی روستای تیمور کوه، اظهار کرد: ساماندهی اراضی ملی اقدام خوبی از سوی منابع طبیعی در زمینه تعیین تکلیف اراضی ملی در داخل محدوده طرح هادی است.

بهروزی فر با اشاره به اینکه مردم این روستا با مشکلات زیادی مواجه بودند و با وجود داشتن طرح هادی به دلیل وجود اراضی ملی نمی‌توانستند اقدامی در زمینه ساخت و ساز انجام دهند، افزود: با توجه به عدم تغییر و تحول در بنیاد مسکن و منابع طبیعی رخ نداده بود از شاخص‌های کشوری عقب مانده بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه روستا منطقه‌ای است که مولد به شمار می‌رود، اضافه کرد: روستاییان تولیدکننده بوده و بیشتر به دولت در حال خدمت است و دولت‌ها نیز به دنبال رونق اقتصاد روستاییان هستند.

بهروزی فر با اشاره به اینکه این طرح نخستین بار در روستای تیمور کوه انجام شده است، ادامه داد: بسترهای لازم در منابع طبیعی و بنیاد مسکن فراهم شده تا در اراضی ملی نیز مردم برای صدور پروانه مشکلی نداشته باشند.

وی در ادامه با بیان اینکه بین پنج تا شش روستا نیز در نوبت اجرای این طرح هستند، افزود: اجرای این طرح موانع موجود را رفع خواهد کرد و روستا باید توسط روستایی و با دستان مردم پر تلاش روستا آباد شود.

نماینده فومن و شفت در مجلس با اشاره به اینکه اجرای این طرح از مهاجرت معکوس جلوگیری می‌کند، ادامه داد: انتظار می‌رود که این طرح به توسعه و رونق روستاها کمک کند.

کد خبر 5274111

منبع: مهر

کلیدواژه: اراضی ملی مهاجرت معکوس ویروس کرونا واکسن کرونا بوشهر شیوع کرونا آمار کرونا کرمانشاه گرگان محرم 1400 شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی واکسیناسیون ماه محرم اردبیل عکس استانها ایلام اراضی ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۲۶۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهار ۸۰ درصد از سیلاب‌ها با اجرای طرح‌های آبخیزداری در فریدونشهر+ فیلم

 رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان فریدونشهرگفت: تاکنون بیش از ۵۰۰ سازه آبخیزداری شامل بند‌های خاکی، سنگی ملاتی و گابیونی به منظور ذخیره روان آب‌ها و جلوگیری از وقوع سیلاب در این شهرستان احداث شده است.

 
علی رحیمی میانگین بارش سالیانه نزولات جوی شهرستان فریدونشهررا بیش از ۵۵۰ میلیمتراعلام کرد و افزود: در سال‌های گذشته حجم زیادی از این بارش‌ها به صورت روان آب و سیلاب ازشهرستان به صورت روان آب یا سیلاب خارج می‌شد یا باعث خسارت‌هایی به عرصه‌های کشاورزی و منابع طبیعی می‌شد که با احداث سازه‌های آبخیزداری ۸۰ درصد روان آب‌ها و سیلاب‌ها مهار شده است.


او  گفت: طرح‌های آبخیزداری وبیولوژیکی در حوزه‌های آبخیزداری پشتکوه، قلعه سرخ و میدانک و پلاسجان باهدف ذخیره سازی روان آب‌ها، کنترل سیلاب ها، جلوگیری از فرسایش خاک و افزایش نفوذ پذیری آب در سفره‌های زیرزمینی شهرستان در دو سال گذشته با بیش از ۸۰ میلیارد ریال اجرا شده است.


کارشناس آبخیزداری منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان فریدونشهر هم گفت: این شهرستان یکی از سرشاخه‌های اصلی سه سد مهم کشور، زاینده رود، کارون و دز است، که احداث سازه‌های آبخیزداری نقش مهمی در کاهش ورود رسوبات ناشی از فرسایش خاک به این سد‌ها دارد.


سیامک اسفنانی افزود: جلوگیری از فرسایش خاک، تکمیل چرخه کربن، احیاء و حفظ محیط زیست و منابع طبیعی، پیشگیری از خسارات و آسیب‌های سیل و تغذیه چشمه ها، قنوات و سفره‌های زیرزمینی ازمهمترین اهداف و فواید اجرای طرح‌های آبخیزداری است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی مهار ۸۰ درصد از سیلاب‌ها با اجرای طرح‌های آبخیزداری در فریدونشهر   باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • کشاورزان همچنان چشم انتظار اعلام جایزه تحویل گندم
  • مهار سیلاب‌ با اجرای طرح‌های آبخیزداری در فریدونشهر + فیلم
  • مهار ۸۰ درصد از سیلاب‌ها با اجرای طرح‌های آبخیزداری در فریدونشهر+ فیلم
  • ۱۷۹ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در استان بوشهر شناسایی شد
  • جلوگیری از تغییر کاربری و ویلاسازی غیرمجاز در ۵۰ هکتار از اراضی ملی
  • اجرای طرح نظارت بر بازار لاستیک خودرو در مازندران
  • روستا‌ها باید روستا بمانند و همچنان محلی باشد برای تولید
  • روستا‌ها باید روستا بمانند و همچنان محلی باشد برای تولید  
  • ۲۰۰ روز جنگ و ۷ تحول جهانی به‌نفع مقاومت
  • پیشنهاد شهروند نی ریزی برای جلوگیری از خشکسالی در پی خشک شدن درختان پسته