Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بوشهر، علی احمدی زاده رئیس جهاددانشگاهی استان بوشهر در نشست خبری در آستانه چهل و یکمین سالروز تاسیس جهاددانشگاهی بیان کرد: جهاد دانشگاهی این استان با شناسایی نیاز‌های استانی و ملی به دنبال حرکت در مسیر علم و فناوری است.

او افزود: جهاد دانشگاهی استان بوشهر به دنبال قطع وابستگی کشور و با هدف ارزآوری موثر، طرح فناورانه تکمیل زنجیره پرورش ماهی را اجرا کرد، و تولید و تکثیر بچه ماهی در قفس و تولید غذای آبزیان از جمله اقدامات ارزشمند در این طرح است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جهاددانشگاهی استان بوشهر ادامه داد: این نهاد پس از شیوع کرونا، دومین آزمایشگاه ویروس شناسی کرونا را با تعرفه دولتی در استان راه‌اندازی کرد و تاکنون بیش از ۶۰۰ تست پی سی آر انجام داده است.

احمدی زاده با اشاره به تدوین چهار سند در این استان، عنوان کرد: این سند‌ها شامل سند ارتقاء وضعیت زنان خانواده، عوامل موثر بر بیکاری، سند اشتغال و سند بودجه‌ریزی استان بوشهر هستند.

او گفت: مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) در استان بوشهر چندین طرح افکار سنجی و مطالعاتی از جمله نظرسنجی میزان مشارکت مردم در انتخابات ریاست جمهوری را با موفقیت در چندین مرحله انجام داد که تفاوت نتیجه این نظرسنجی با واقعیت کمتر از سه درصد بوده است.

رئیس جهاددانشگاهی استان بوشهر با اشاره به لزوم راه‌اندازی آزمایشگاه ژنتیک در استان، بیان کرد: این نهاد تجهیزات لازم را برای راه‌اندازی آزمایشگاه ژنتیک فراهم کرده است، اما عمل نکردن به تعهدات و تخصیص نیافتن بودجه مورد نیاز باعث شده است که بوشهر تنها استان بدون آزمایشگاه ژنتیک کشور باشد.

احمدی‌زاده افزود: به دلیل نبودن آزمایشگاه ژنتیک زوج‌های جوان بوشهری پیش از ازدواج برای انجام آزمایش مجبور به مراجعه به استان‌های همجوار هستند، این موضوع باعث شده است برخی افراد از انجام آزمایش ژنتیک چشم‌پوشی کنند.

او تاکید کرد: جهاد دانشگاهی با راه‌اندازی شبکه‌ای از درمان ناباروری سالانه بیش از ۱۵هزار چرخه درمانی با میزان موفقیت بسیار بالا داشته، اما استان بوشهر به علت حمایت نشدن از این امر مهم محروم بوده است.

رئیس جهاددانشگاهی استان بوشهر گفت: در زمینه مرکز تخصصی ناباروری اقدامات بسیار خوبی برای استان درحال انجام است، اما  تاکنون بودجه‌ای برای این طرح تخصیص نیافته و همین موضوع سرعت روند راه‌اندازی را با کندی روبه‌رو کرده است.

احمدی‌زاده با تاکید براینکه اکنون اولویت مهم جهاد دانشگاهی استان بوشهر ایجاد مجتمع آبزیان در شهرک زیست فناورانه دلوار است، بیان کرد: اگر استان به تعهدات خود در سفر حسن روحانی رئیس جمهور وقت عمل کند این طرح راهبردی در یک سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد و کشور صاحب فناوری تکثیر و پرورش آبزیان می‌شود.

او گفت: جهاد دانشگاهی در استان بوشهر با نگاه فناورانه، تمرکز به نیاز استان، تدوین دانش فنی و فناورانه کلیدی به دنبال ایجاد کسب و کار پایدار و تبدیل شدن به قطب نفت، گاز و اقتصاد دریا طبق برنامه هفتم توسعه است.

این مقام مسئول افزود: ما در جهاد دانشگاهی استان بوشهر معتقدیم می‌توان با محققان جوانِ جهادی عقب‌ماندگی‌های استان در علمِ استفاده از ظرفیت نفت و گاز، صنایع پایین دستی و اقتصاد کرانه را جبران کرد.

احمدی‌زاده عنوان کرد: جهاد دانشگاهی استان بوشهر گاهی یک سال برای دریافت مجوز یک طرح عام‌المنفعه، علمی و فناورانه منتظر می‌ماند از همین رو می‌توان گفت برخی مشکلات و عقب‌ماندگی‌های این استان به علت نبود مدیریت جهادی و موثر است.

او با تاکید بر اینکه برای رسیدن به اهداف عالیه در حوزه‌های مختلف نیازمند مدیران جهادی، بابرنامه، متخصص و انقلابی هستیم، ادامه داد: با بی‌برنامگی نمی‌شود کشور و استان را اداره کرد.

رئیس جهاددانشگاهی استان بوشهر با بیان اینکه هدف این نهاد انقلابی آموزش تخصصی برای ایجاد اشتغال پایدار است، افزود: در یک سال گذشته سه مرکز تخصصی آموزش و آموزش عالی مربوط به وزارت بهداشت و درمان، وزارت علوم و تحقیقات و سازمان برنامه و بودجه از سوی جهاد دانشگاهی استان بوشهر راه‌اندازی شده است.

احمدی‌زاده بیان کرد: پارسال جهاد دانشگاهی استان بوشهر بیش از پنج هزار نفر فراگیر داشت که بیش از ۴۰ درصد از آنان در بخش‌های دولتی و غیر دولتی از طریق خود اشتغالی یا معرفی مجموعه مشغول به کار شدند.

او افزود: مرکز آزمون جهاد دانشگاهی استان بوشهر تاکنون ۶ آزمون استخدامی با چهار هزار و ۵۰۰ داوطلب برگزار کرده است که هزار نفر از آنان به استخدام دستگاه‌های اجرایی درآمده‌اند.

رئیس جهاددانشگاهی استان بوشهر گفت: در یک سال گذشته بیش از ۱۵۰ زن سرپرست‌خانوار به صورت رایگان در این نهاد انقلابی آموزش دیده‌اند و به بازار کار متصل شده‌اند.

احمدی‌زاده با اشاره به طرح توسعه مشاغل خانگی بیان کرد: از سال قبل اجرای این طرح در استان بوشهر با آموزش هزار و ۵۰۰ نفر در حوزه‌های مختلف و با الگوی بسیار جدید و نوین آغاز شد و تعداد زیادی از این افراد به اشتغال پایدار رسیدند.

او ادامه داد: در طرح توسعه مشاغل خانگی آموزش، توانمند سازی، مواد اولیه و اتصال به بازار برای متقاضیان رایگان، و هدف از این طرح ایجاد اشتغال پایدار و ایجاد کسب و کار‌های نوین است.

رئیس جهاددانشگاهی استان بوشهر در خصوص مرکز نوآوری و شتاب‌دهی کسب و کار هم گفت: این مرکز در یک سال گذشته بیش از ۲۷ رویداد برای ایجاد کسب و کار و یک استارت‌آپ رابرگزار کرد و نقش مهمی در برگزاری رویداد‌های استارت‌آپی در خوشه‌های بسیاری از جمله خرید و فروش، بازاریابی اینترنتی، گردشگری، صنایع دستی و کسب و کار‌های اینترنتی داشته است.

احمدی‌زاده بیان کرد: خدمات مرکز نوآوری و شتاب‌دهی کسب و کار جهاددانشگاهی استان بوشهر از آموزش تا خروجی به صورت رایگان بوده است و تاکنون بیش از هزار نفر از جوانان از این خدمات استفاده کرده‌اد.

او ادامه داد: از ابتدای سال تاکنون یک استارت‌آپ، جشنواره ایده‌پردازی و پذیرش تیم‌های نوآور با محوریت دریا، انرژی و صنایع خلاق با خروجی بسیار خوب برگزار شده است.

رئیس جهاددانشگاهی استان بوشهر تاکید کرد: این استان برای ایجاد ریل‌گذاری قوی و شتاب دهی به کسب و کار در حوزه فناوری، نیازمند تاسیس «کارخانه فناوری» است و تا این مهم با حضور یک مجموعه قدرتمند تاسیس نشود در این حوزه ضعف خواهیم داشت.

احمدی‌زاده گفت: جهاد دانشگاهی استان بوشهر پارسال یک میلیارد و پانصد میلیون تومان درآمد داشته است و حدود ۵.۵ میلیارد تومان بودجه تخصیص یافته شده است که با توجه به تعهد استان برای ساخت مرکز آبزیان در سفر رئیس جمهور به مبلغ ۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان، ۱.۵ میلیارد تومان از سوی استان محقق نشد؛ و تخصیص اعتبار برای این نهاد انقلابی صفر در نظر گرفته شد.

او ادامه داد: جای تاسف دارد که نهاد جهاد دانشگاهی که این چنین مورد تایید و حمایت مقام معظم رهبری و مسئولین کشوری است در استان بوشهر چنین مورد بی‌مهری واقع شود.

این مقام مسئول بیان کرد: حمایت نشدن‌ها، اما باعث بی‌تحرکی نشد و از قضا جهاد دانشگاهی در حوزه‌هایی تحریم‌ها را هم دور زد و ما نیز در استان بوشهر برخی مدیرانی که با ما همکاری نکردند را دور زدیم و با اقتدار و جهادی کار را پیش بردیم.

احمدی‌زاده با اشاره به اقدامات فرهنگی جهاددانشگاهی گفت: این نهاد در حوزه فرهنگی بار‌ها مرجع بسیاری از نهاد‌ها جهت تدوین سند‌های اجتماعی و فرهنگی در استان بود و تلاش کرد در حوزه‌های مختلف فرهنگی موثر باشد.

او ادامه داد: خبرگزاری ایسنا تمام تلاش خود را برای توسعه استان به کار برد و در کنار این خبرگزاری، خبرگزاری بین‌المللی قرآنی (ایکنا) را نیز به نظام خبری استان بوشهر اضافه کرد تا در حوزه‌های فرهنگی، دینی و قرآنی استان گام‌هیا موثری برداشته شود.

رئیس جهاددانشگاهی استان بوشهر عنوان کرد: موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی که پارسال در استان شروع به کار کرد با اخذ مجوز‌های رشته‌های جدید و کارآفرین به دنبال ایجاد الگوی جدید آموزشی و تبدیل آموزش به مهارت و اشتغال است.

احمدی‌زاده افزود: جهاددانشگاهی استان بوشهر در یک سال گذشته بیش از شش تفاهم‌نامه با دستگاه‌های اجرایی و نهاد‌های منعقد کرد.

او گفت: به دنبال ایجاد یک مرکز تخصصی در منطقه ویژه پارس جنوبی هستیم، جلسات خوب و موثری در سطح ملی و استانی انجام شده است و پیش بینی می‌شود در آینده‌ای نزدیک با برنامه‌ریزی انجام شده شاهد اتفاقات خوبی برای استان بوشهر باشیم.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد دانشگاهی طرح علمی افکارسنجی آزمایشگاه ژنتیک رویداد کارآفرینی صنایع نفت و گاز رئیس جهاددانشگاهی استان بوشهر جهاد دانشگاهی استان بوشهر آزمایشگاه ژنتیک یک سال گذشته استان بوشهر استان بوشهر احمدی زاده او ادامه راه اندازی کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۲۶۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت ۱۲۳۵۶ نفر کردستانی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش

رئیس جهاد دانشگاهی استان کردستان گفت: ۱۲ هزار و ۳۵۶ داوطلب در رشته‌های مختلف شغلی در آزمون استخدامی آموزش پرورش ثبت نام کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان کردستان، اکبر اسدی اظهار کرد: ۱۲ هزار و ۳۵۶ داوطلب در رشته‌های مختلف شغلی در آزمون استخدامی آموزش پرورش ثبت نام کرده‌اند.

وی افزود: این آزمون همزمان با سراسر کشور در روز جمعه چهاردهم اردیبهشت در استان کردستان برگزار خواهد شد.

رییس جهاد دانشگاهی استان کردستان با بیان اینکه این آزمون جز بزرگترین آزمون‌های استخدامی کشور است، خاطرنشان کرد: در استان کردستان هشت هزار و ۹۵۶ نفر خانم و سه هزار و ۴۰۰ نفر آقا ثبت نام کرده‌اند.

اسدی در خصوص حوزه های امتحانی این آزمون گفت: سنندج، سقز، مریوان و بیجار چهار حوزه امتحانی این آزمون هستند که به تفکیک در شهرستان مریوان یک هزار و ۴۷۹ نفر، بیجار ۶۳۹ نفر، سنندج هفت هزار و ۶۷۱ نفر و در شهرستان سقز دو هزار و ۵۵۷ داوطلب به رقابت با یکدیگر خواهند پرداخت.

اسدی اضافه کرد: اعلام نتایج آزمون پس طی سایر مراحل بر روی سایت آزمون جهاددانشگاهی www.hrtc.ir قرار می‌گیرد.

کد خبر 749485

دیگر خبرها

  • شرکت ۱۲۳۵۶ نفر کردستانی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • تک‌کشتی پسته، کشاورزی خوشاب را تهدید می‌کند
  • تجهیز ماشین‌آلات دهیاری‌های بوشهر به سیستم ردیابی
  • ۱۵ طرح جهاد دانشگاهی در ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • تک‌کشتی پسته، کشاورزی خوشاب خراسان رضوی را تهدید می‌کند
  • انتشار کتاب ساختار سؤال‌های پژوهش در معماری
  • مایه کوبی ۲۶ هزار رأس دام سبک در منطقه بارز و شوارز
  • ضرورت جبران کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد
  • انتشار کتاب «ساختار سؤال‌های پژوهش در معماری» در چهارمحال و بختیاری
  • شهرداری ارومیه از اعتبارات ملی محروم مانده است