Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، تیم فوتبال سپاهان در بیستمین فصل لیگ برتر به نایب قهرمانی دست پیدا کرد مه در اولین تجربه سرمربیگری محرم نویدکیا بود. البته این عنوان در کنار حذف در مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی، از دید برخی هواداران و اهالی جامعه فوتبال پذیرفته نیست چرا که این باشگاه در رده مدعیان قهرمانی قرار داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته، حضور مدیرعامل سپاهان در جلسه سازمان بازرسی که انتقاد شدید نماینده این سازمان از هفت باشگاه دولتی و صنعتی به خاطر قراردادها و هزینه‌های نجومی را به همراه داشت، این شائبه را در پی داشت که این تیم اصفهانی نیز در این جمع قرار دارد.

سپاهان اکنون به عنوان نمادی برای باشگاه‌داری در ایران محسوب می‌شود که در سطح مدیریتی، با نظم و رفتار سازمان یافته پیش می‌رود. این باشگاه داعیه رفتاری حرفه‌ای و اصلاح شده برای ارتقا شخصیت باشگاهی دارد و البته از مجموعه‌ای که تحت مدیریت محمدرضا ساکت قرار دارد، انتظاری کمتر از این نیست اما با این وجود اشکالاتی ساده و پیش پا افتاده وجود دارد که ممکن است اثرات آن در آینده، لطمه و ضربه سنگینی را به آنها وارد کند.

به عنوان مثال، باشگاهی با این همه هزینه و داعیه حرفه‌ای گری که با چندین باشگاه خارجی نیز تفاهم نامه‌هایی جهت گسترش روابط بین‌المللی ایجاد کرده، هنوز برای تیم فوتبالش مدیر رسانه‌ای تعیین نکرده تا ارتباط خوب و مفیدی بین باشگاه با رسانه ها و افکار عمومی ایجاد شود.

به همین خاطر هواداران سپاهان مرجعی رسمی و واحد برای پیگیری اخبار ندارند. چرا که از سایت باشگاه تنها اخبار امضای تفاهم نامه‌ها را می‌خوانند و به خاطر رفتار سلیقه‌ای مسئولان سپاهان در انتشار اخبار مربوط به تیم که شیوه‌ای منسوخ است، از اوضاع و احوال تیم اطلاع دقیقی وجود ندارد. به عنوان مثال، در طول مسابقات فصل اخبار دقیق و درستی از مصدومان، مبتلایان به کرونا و حتی کارت زرد بازیکنان در دسترس نبود. به نظر می‌رسد همین رویه ادامه دارد که قطعا در فصل جدید لیگ برتر مشکلات بیشتری را به وجود خواهد آورد.

رفتار سلیقه‌ای در قبال انتشار اخبار در نبود یک مدیر رسانه‌ای، باعث شده شایعات زیادی پیرامون تیم به وجود بیاید که فشارهای حاشیه‌ای علیه زردپوشان را بیشتر می‌کند. از مدیریتی که مدعی باشگاه‌داری نوین و حرفه‌ای در فوتبال ایران است، انتظار می‌رود به بخش رسانه‌ای تیم که قطعا مهمترین بخش مدیریتی و پل ارتباطی با هواداران و اهالی فوتبال است، توجه بهتر و دقیق‌تری داشته باشد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: رسانه ای حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۲۹۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد.

محمدعلی زلفی‌گل روز شنبه هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در حاشیه گفت و گو با برخی دانشجویان دانشگاه یاسوج در محوطه این دانشگاه  در جمع خبرنگاران افزود:  اساتید چشم‌ و چراغ دانشگاه و جامعه هستند که همواره از توان علمی و تخصصی این نخبگان برای پیشرفت کشور بهره خواهیم برد.

وی اظهارکرد: به طور یقین هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی و یا بدون توجه به توانمندی‌ها و ظرفیت های آنها نبوده است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری خاطرنشان کرد: استادان سرمایه‌های جامعه و افتخار جامعه دانشگاهی هستند و یک سری قوانین و مقررات وجود دارد که هر کسی آن را رعایت کند، هیچ مشکلی برایش پیش نمی‌آید.

زلفی گل تصریح کرد: برای نمونه یک عضو هیات‌ علمی باید نظم کلاس، اداری و حرفه‌ای را به طور کامل رعایت کند، چنانچه یک عضو هیات‌ علمی نتواند ترفیع سالانه‌اش را بگیرد شامل رکود علمی می‌شود.

وی ادامه داد: به‌هرحال باید تبدیل وضعیت اعضای هیات‌علمی توسط مرجع ذی‌صلاح بررسی و تأیید شود.

به گزارش ایسنا، وزیر علوم بیان کرد: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند و بدون تردید مشکلاتی در زمینه آموزش، پژوهش و موارد دیگری داشتند، خیلی از این افراد بازنشسته بودند که جزو افراد اخراجی قلمداد شدند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وزیر علوم از دلیل اخراج استادان دانشگاه پرده برداشت
  • جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • موضوع جوسازی در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • چراغ سبز پپ به ستاره سیتی: به بارسا برو!
  • عروسی‌هایی بدون تالار و تشریفات
  • «مورایس» مسلمان شد/ اکنون عضوی از شما هستم
  • مورایس مسلمان شدن خود را تأیید کرد
  • ادعای کارفرمایان به رعایت نکات ایمنی با نصب کپسول آتش نشانی
  • پروژه‌ای بزرگ برای تبدیل شدن به تیمی مدعی در انگلیس؛ چرا آستون ویلا با گزینه مربیگری بایرن و لیورپول دنبال جاه طلبی است؟