Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر اداره بیماری‌های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در موج پنجم کرونا روزانه به طور متوسط ۲۰ هزار نفر به مراکز ۱۶ ساعته دانشگاه علوم پزشکی مشهد مراجعه می‌کنند.

به گزارش قدس آنلاین، محمدجعفر صادقی با اشاره به وضعیت مراکز درمانی ویژه کرونا در مشهد، اظهار کرد: از ابتداء پاندمی کرونا تاکنون ۳۳۷ هزار و ۹۲ نفر به مراکز ۱۶ ساعته دانشگاه علوم پزشکی مشهد مراجعه کرده‌اند که از این میان از ۲۹۵ هزار و ۱۵۵ نفر آزمایش کرونا گرفته شده است که آزمایش کرونای بیش از ۲۴۹ هزار ۳۲۰ نفر از آن‌ها مثبت بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از میان مجموعه آزمایش‌های انجام شده ۲۵۶ هزار و ۳۶۳ مورد آزمایش پی‌سی‌آر و ۳۸ هزار و ۷۹۶ مورد آزمایش رپید بوده است.

وی با بیان اینکه موج چهارم هنوز به اتمام نرسیده بود که موج بعدی آغاز شد، ادامه داد: نمودارهای موج پنجم بسیار بالاتر از سایر موج‌های کرونا است.

صادقی تصریح کرد: در ۱۹ ماه گذشته، ۱۲ هزار و ۲۱۲ نفر از مراجعان به مراکز ۱۶ ساعته به درمانگاه‌های سطح دو فرستاده شده‌اند که از این تعداد ۲۰۶۶ نفر به بیمارستان‌ها ارجاع داده شدند.

مدیر اداره بیماری‌های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در موج پنجم کرونا روزانه به طور متوسط ۲۰ هزار نفر به مراکز ۱۶ ساعته دانشگاه علوم پزشکی مشهد مراجعه می‌کنند، عنوان کرد: از این تعداد فقط از ۱۰ هزار نفر آزمایش گرفته می‌شود که حدود ۵۰ درصد از این آزمایش‌ها مثبت است.

صادقی با اشاره به اینکه گروه سنی مبتلایان به کرونا پایین آمده، عنوان کرد: در موج‌های گذشته اکثر افراد جان‌باخته یا مبتلا به کرونا بالای ۶۰ سال سن داشتند، اما در موج پنجم میانگین سنی افرادی که بستری می‌شوند به ۵۳ و میانگین سنی کسانی که فوت می‌کنند به ۵۶ سال رسیده است. این مسئله نشان می‌دهد که کرونا به سمت مبتلا کردن جوانان رفته است که علت آن واکسینه شدن افراد بالای ۶۰ سال پیش از شروع این موج بود. نقش واکسیناسیون در اینجا خودنمایی می‌کند.

وی افزود: در مراکز ۱۶ ساعته به تمامی گروه‌های سنی خدمات داده می‌شود. دارو در مراکز به مراجعان ارائه نمی‌شود، اما پس از مثبت شدن آزمایش مراجعان، پیگیر وضعیت آنان هستیم.   

مدیر اداره بیماری‌های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه مردم در این شرایط فعلی در وهله نخست شیوه‌نامه‌های بهداشتی را رعایت کنند، تأکید کرد: مردم از هرگونه‌ تجمعی پرهیز کنند. نوع دلتا کرونا به سرعت قابلیت انتشار دارد. برای عبور از موج فعلی، جوانان باید شیوه‌نامه‌های بهداشتی را بیشتر رعایت کنند. برای مقابله با این ویروس راهی به جز واکسیناسیون و رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی نیست.

وی گفت: در شرایط کنونی بهترین راهکار از ابتلا همچنان استفاده از ماسک، پرهیز از دورهمی و اجتماعات است. سویه دلتا قدرت سرایت و وخامت حال بیشتری دارد. بنابراین مردم باید بیش از قبل از خود و خانواده‌شان در برابر ابتلا به این بیماری مراقبت کنند.

منبع: ایسنا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد مراکز ۱۶ ساعته موج پنجم هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۲۹۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سرزده با دوربین روشن در درمانگاه مطهری
  • پیگیری ۱۸۴ درخواست در ملاقات مردمی با فرماندار مشهد
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • ترجیح آزمایشگاه‌های تشخیص طبی به تعطیلی مراکز تا ادامه فعالیت
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • تاخیر ۵ ساعته در پرواز مشهد- تهران
  • فیلم/ تأخیر ۵ ساعته در پرواز مشهد تهران