Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  در اواخر جنگ جهانی دوم حضور در یک زیردریایی آلمانی بسیار پر خطر شده بود. نیروهای متفقین با توجه به پیشرفت های فنی مانند رادارهای قوی‌تر و برخورداری از سلاح های جدید در غرق کردن زیردریایی های آلمانی عملکرد موفق‌تری ارائه می کردند.

زیردریایی یو-۱۲۰۶ زمانی که در مارس ۱۹۴۴ وارد خدمت شد، مایه افتخار نیروی دریایی آلمان نازی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این زیردریایی ۵۰ نفر خدمه داشت.

بیشتربخوانید

بمب به جا مانده از جنگ جهانی دوم کشف و منهدم شد + فیلم

با این وجود، زندگی روزمره در زیردریایی های نظامی کار آسانی نبود زیرا آنها برای نبرد و نه راحتی و استراحت ساخته شده بودند. خدمه زیردریایی برای مدتی طولانی با ماشین آلات و سلاح سر و کار داشتند. غذای نامناسب و هوای آلوده و این که خدمه گاهی مجبور بودند مدت زمانی طولانی را بدون دوش گرفتن سپری کنند، شرایط ناخوشایندی را در زیردریایی های نظامی ایجاد می کرد.

استفاده از توالت نیز یکی دیگر از موارد چالش برانگیز بود. زیردریایی‌های آلمانی به طور معمول دارای دو توالت بودند. این در شرایطی بود که زیردریایی یو-۱۲۰۶ برخلاف بیشتر زیردریایی‌های دیگر که دارای مخزنی برای جمع آوری فضولات انسانی بودند، از توالت‌هایی پیشرفته سود می‌برد که حتی هنگام حضور در اعماق آب امکان دفع مواد زائد به خارج از زیردریایی را می‌دادند.  

زمانی که ۵۰ نفر مجبور به استفاده از یک سرویس بهداشتی باشند، تخلیه تمام فضولات انسانی تا حد امکان به خارج از زیردریایی اهمیت می‌یابد. اما این توالت‌ها مکانیزم بسیار پیچیده‌ای داشتند و بر همین اساس فردی ماهر که به نام "متخصص" شناخته می‌شد، پس از هر بار استفاده از توالت وظیفه تخلیه فضولات انسانی به خارج از زیردریایی را بر عهده داشت. همه چیز در این زمینه تا تاریخ ۱۴ آوریل ۱۹۴۵ خوب پیش رفت.

زیردریایی یو-۱۲۰۶ هشت روز قبل نروژ را ترک کرده و در نزدیکی سواحل اسکاتلند حضور داشت که دچار مشکل شد. کارل آدولف اشلیت، کاپیتان این زیردریایی برای نخستین بار بود که فرماندهی یک او-بوت آلمانی را بر عهده گرفته بود.

گزارش رسمی کاپیتان به بروز نشت در سیستم فشار آب توالت زیردریایی اشاره داشت، اما خدمه داستان متفاوتی را بیان می کردند. در شرایطی که برای تخلیه فضولات انسانی باید توسط "متخصص" صورت می گرفت، اما کاپیتان اشلیت فکر می کرد که برای انجام این کار از دانش کافی برخوردار است و خود می تواند عملیات تخلیه را انجام دهد. اما این گونه نبود.

پس از استفاده از فلاش توالت، آب اقیانوس همراه با فاضلاب به داخل زیردریایی نفوذ کرده و خیلی سریع در زیردریایی گسترش می یابد.

تلاش خدمه راه به جایی نمی برد و در نهایت آب به باتری های زیردریایی می رسد. ترکیب آب شور و اسید باتری موجب تولید گاز خطرناک کلر می شود.

گازها و بخارات سمی خیلی سریع فضای داخلی زیردریایی را پر کرده و کاپیتان اشلیت چاره ای جز ارائه دستور رفتن به سطح آب و باز کردن دریچه ها را ندارد. این خطرناک‌ترین کاری است که یک زیردریایی در زمان جنگ می تواند انجام دهد.

نیرو‌های بریتانیایی خیلی زود متوجه زیردریایی شده و حمله به آن آغاز می‌شود. یک خدمه زیردریایی کشته شده و خود زیردریایی به شدت آسیب می‌بیند به گونه‌ای که امکان بازگشت آن به اعماق آب دیگر وجود ندارد. بر همین اساس، کاپیتان اشلیت دستور ترک و متلاشی کردن زیردریایی را می‌دهد.

سه خدمه دیگر هنگام تخلیه زیردریایی غرق شده و کشتی‌های انگلیسی که در آن نزدیکی حضور داشتند ۳۶ نفر دیگر را از آب می‌گیرند. ۱۰ نفر باقیمانده که خود را با یک قایق نجات به ساحل رسانده بودند نیز به سرعت اسیر می‌شوند.

از بین رفتن زیردریایی یو-۱۲۰۶ به نوعی استعاره مناسبی از وضعیت رو به زوال آلمان نازی بود. این زیردریایی در ۱۴ آوریل ۱۹۴۵ غرق شد. آدولف هیتلر، رهبر حزب نازی در ۳۰ آوریل خودکشی کرد و آلمان در تاریخ ۸ می‌تسلیم شد.

از سرنوشت کاپیتان اشلیت پس از پایان جنگ خبری در دست نیست و به نظر می‌رسد با شرمندگی به خانه بازگشت و در تاریخ محو شد. زیردریایی یو-۱۲۰۶ اکنون در کف دریا آرمیده و به تنها زیردریایی تبدیل شد که دلیل غرق شدنش استفاده نادرست از توالت آن بود.

منبع: عصر ایران 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جنگ جهانی دوم جنگ جهانی دوم زیردریایی فضولات انسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۳۳۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی وزیرخارجه استونی درباره کشتی توقیفی در ایران

به گزارش «تابناک» به نقل از وزارت امور خارجه، در گفتگوی تلفنی امروز پنجشنبه مارگوش تاساکانا وزیر امور خارجه استونی با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان، در خصوص آخرین وضعیت روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای بحث و تبادل نظر شد.

طرفین در این گفتگو با اشاره به وجود فرصت‌ها و ظرفیت‌های همکاری میان دو کشور، آمادگی متقابل برای توسعه بیش از پیش مناسبات را مورد تاکید قرار دادند.

امیرعبداللهیان در خصوص تحولات فلسطین تاکید کرد: عمق فاجعه نسل‌کشی و جنایات صهیونیست‌ها در غزه می‌طلبد که تمامی کشورها برای برقراری آتش‌بس پایدار، رفع کامل محاصره انسانی، تبادل اسرا و جلوگیری از وقوع جنایات بیشتر رژیم اسرائیل در غزه تلاش کنند.

وزیر امور خارجه کشورمان در پاسخ به درخواست طرف استونیایی در خصوص کشتی توقیف شده در آب‌های سرزمینی جمهوری اسلامی ایران و آزادی خدمه استونی اظهار داشت: کشتی توقیف شده که در آب‌های سرزمینی ایران رادار خود را خاموش کرده و امنیت دریانوردی را به خطر انداخته در توقیف قضایی قرار دارد، اما ایران همه خدمه آن را با نگاه انسانی آزاد کرده است و در صورت همراهی کاپیتان کشتی، امکان بازگشت آنها به کشورشان و از جمله استونی فراهم است.

رئیس دستگاه سیاست خارجی کشورمان تاکید کرد: رعایت قوانین و مقررات دریایی از سوی تمامی کشتی‌ها در راستای حفظ امنیت دریانوردی امری ضروری و غیرقابل اجتناب است.

مارگوش تاساکانا وزیر امور خارجه استونی نیز ضمن با اهمیت دانستن روابط کشورش با جمهوری اسلامی ایران ابراز امیدواری کرد که در سایه رفع موانع، مناسبات فی‌مابین بیش از پیش گسترش یابد.

وزیر امور خارجه استونی همچنین با اشاره به بحران‌های منطقه‌ای، خواستار همکاری همه کشورها برای توقف جنگ در غزه شد.

وی از نگاه انسانی جمهوری اسلامی ایران برای آزادی خدمه کشتی توقیف شده قدردانی کرد.

دیگر خبرها

  • با رویای ریلی هیتلر آشنا شوید؛ قطار عجیب نازی ها که هیچگاه ساخته نشد!+ فیلم
  • آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت؛ این وسیله غول‌پیکر کف دریا می‌خوابد! | تصویر
  • سرقتی عجیب هوای بندرترکمن را آلوده کرد
  • (تصویر) آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت
  • اسکورت باورنکردنی ترامپ برای رفتن به دادگاه؛ این یک لشکرکشی واقعی است! + ویدئو
  • ماجرای انتشار بوی عجیب در بندرترکمن | علت عجیب تر این اتفاق !
  • رایزنی وزیرخارجه استونی درباره کشتی توقیفی در ایران
  • امیرعبداللهیان: ایران همه خدمه کشتی توقیف‌شده استونی را آزاد کرد
  • پشت‌پرده آهنگ مشهور فریدون فروغی بعد از ۱۶سال فاش شد + ویدئو
  • شکار نازی‌ها