Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-03@08:03:31 GMT

باید شورای عالی تعارض منابع تشکیل شود

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۳۳۲۰۱

باید شورای عالی تعارض منابع تشکیل شود

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، جعفریان پژوهشگر اقتصادی در برنامه میز اقتصادی در خصوص تعارض منافع گفت: ما منابع محدودی در اقتصاد داریم که قصد داریم آن را در بالاترین سطح داشته باشیم، این منابع بزرگ‌ باعث تولید ارز می‌شوند.

او بیان کرد: به طور مثال در سال ۹۷ تصمیم گرفته شد که ارز ۴۲۰۰ تومانی برای برخی منابع حذف و به برخی دیگر اختصاص داده شود که این منبع منجر به هدر رفت منابع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امسال ۸ میلیارد دلار ارز ترجیحی تخصیص داده شد که مردم آن را در سفره‌های خود حس نکردند، یارانه آن ۱۵۰ هزار میلیارد تومان است که به سفره مردم وارد نشده و یعنی مرغ را بالایی ۲۵ هزار تومان خریدند و گندم و دارو و غیره را نیز به همین شیوه خرید کردند.

این پژوهشگر اقتصادی گفت: تمام منافع این سیاست را رها نمی‌کنند و کسانی که از این یارانه ۱۵۰ هزار میلیارد تومانی بهره می‌برند، از آن صرفه نظر نمی‌کنند.

بیشتر بخوانید

‌می‌توانیم سهم اقتصاد دیجیتال را به ۱۵ درصد برسانیم/ به فکر شرکت‌های استارت آپی باشید

او در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه دولت آقای رئیسی باید در این خصوص چه اقدامی انجام دهد؟، گفت: پیشنهاد می‌کنیم در خصوص منابع اصلی تصمیم قاطع بگیرند و بگویند چرا این تصمیم گرفته شده است، دوم اینکه هر گونه تصمیم گیری شبانه و لحظه‌ای را در خصوص قیمت گذاری دستوری متوقف کنند.

جعفریان گفت: صادرکننده و واردکننده بداند که در ۳ تا ۴ ماه آینده چه اتفاقی خواهد افتاد و به این ترتیب ریسک‌ها را کاهش دهند و اقتصاد را در شرایط نامطمئن قرار ندهند.

او در پایان تشریح کرد: همچنین پیشنهاد می‌شود شورای عالی تعارض منابع تشکیل شود و در آن در خصوص تعارض منافع تصمیم گیری شود تا بدانند که قرار است چه اتفاقی رخ دهد و در این شورا باید بتوانند از اختیارات خود استفاده کنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تعارض منابع ارز 4200

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۳۳۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق سرمایه گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود

تین نیوز

وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر ضرورت استفاده از فرصت‌های موجود برای تجارت کالا میان ایران و امارات گفت: تشکیل صندوق سرمایه گذاری مشترک میان دو کشور لازم و مهم است.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی و رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارت در سخنرانی خود در اتاق بازرگانی ابوظبی اظهار کرد: ایران و امارات سوابق و پیشینه و روابط اقتصادی و تجاری دیرینه دارند و حجم ۲۷ میلیارد مراودات تجاری نشانه از عمیق بودن این روابط است.

وی افزود: امارات دومین شریک تجاری بعد از چین است؛ اتاق‌های بازرگانی و فعالین اقتصادی نقش ویژه‌ای در این روابط دارند، اما آنها باید شجاعت لازم را داشته باشند و البته باید حمایت هم شوند. 

وزیر راه و شهرسازی کشورمان تصریح کرد: ایران سرزمین و هاب ترانزیت و کریدور بی نظیر شمال - جنوب است و اگر امارات از این فرصت و بنادر لجستیکی ایران استفاده کند و در بنادر جدید سرمایه گذاری کرده و آنها را توسعه دهد قطعا اقتصادش رشد بیشتری کرده و به راحتی به اوراسیا دسترسی پیدا می‌کند.

وی گفت: رشد ۵۸ درصدی ترانزیت جاده‌ای ایران در سال گذشته نشان می‌دهد عزم جدی برای این حوزه داریم. 

بذرپاش اظهار کرد: استفاده از فرصت‌های موجود برای تجارت کالا و تشکیل کنسرسیوم‌های مشترک و سرمایه گذاری مشترک باید توسط دو کشور تصمیم گیری شود.

وی افزود: تشکیل صندوق سرمایه گذاری مشترک لازم و مهم است؛ در هفته ۳۲۰ پرواز بین ایران و امارات انجام می‌شود، ارتقای خدمات فنی و مهندسی در دو کشور و حتی در کشور ثالث می‌تواند فرصت‌های جدیدی به وجود آورد و امتیازات زیادی در مناقصات برای طرفین دارد.

بذرپاش گفت: تبادل هیات‌های تجاری بین دو کشور می‌تواند آثار و برکات زیادی داشته باشد؛ اخیرا در تهران نمایشگاه ایران اکسپو برگزار شد که برخی مسئولان اماراتی از آن بازدید کردند. 

وی اظهار کرد: تمام تلاش دولت‌ها باید برداشتن موانع از جلوی پای فعالان اقتصادی و افزایش مراودات تجاری باشد و رسیدن میزان تبادلات تجاری و اقتصادی به سالی ۳۰ میلیارد دلار حداقل خواسته تجار و فعالان است.

وزیر راه و شهرسازی کشورمان تصریح کرد: دشمنان مشترک ایران و امارات تلاش می‌کنند بین دو کشور اختلاف افکنی کنند، اما مسئولین دو کشور آن را خنثی کرده اند. 

وی افزود: برگزاری اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی بخشی از افق روشن توسعه روابط ایران و امارات است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تداوم بارندگی همراه با رعد و برق شدید در امارات+فیلم
  • سازمان مردم نهاد در حوزه HSE تشکیل شود/ تصمیم‌گیری‌های ما مسئولیتی بین‌نسلی است
  • صندوق سرمایه گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • تشکیل هیات امنای واحد برای ستادهای توسعه فناوری‌های اولویت‌دار
  • آغاز بررسی پیش‌نویس سند کوآنتوم / تشکیل هیئت امنای واحد برای ستاد‌های توسعه فناوری‌های اولویت‌دار
  • حکمرانی نخبگانی، سلسله مراتبی نیست بلکه یک شبکه است/ هیئت‌های اندیشه‌ورز با حضور حداکثری نخبگان در استان‌ها تشکیل شود
  • هیات های اندیشه ورز در استان ها تشکیل شود
  • تعارض منافع مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی وجود دارد؟
  • تصمیم مهم مالک جدید در خصوص علی خطیر |‌ باد به پرچم نکونام می‌وزد
  • حکم اعدام بابک زنجانی نقض شد/ جزئیاتی جدید از پرونده‌های چای دبش و باغ ازگل