Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-05-06@02:21:23 GMT

ژیمناستیک برایم مثل پاک‌سازی میدان مین است

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۳۴۷۱۵

ژیمناستیک برایم مثل پاک‌سازی میدان مین است

برنده مدال برنز ژیمناستیک المپیک از کشور ترکیه یکی از فعالان در عرصه مین‌روبی است.

به گزارش "ورزش سه"، فرهات آریکان اولین ژیمناست ترکیه ای است که در المپیک توانسته به مدال برسد. او برای کشورش یک برنز در رشته چوب موازنه کسب کرد و جالب اینکه در یک مصاحبه، ژیمناستیک را با پاک‌سازی میدان مین مقایسه کرد.

آریکان یکی از اعضای کمپین بین المللی پاک‌سازی مین است و امیدوار است موفقیت او توجهات به مسائل اجتماعی را بیشتر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این ژیمناست 28 ساله به خبرگزاری رویترز گفت:« ژیمناستیک یک رشته بسیار دشوار است که به حداکثر تمرکز، فداکاری و تعادل نیاز دارد. یادگیری نحوه انجام حرکات، سال ها طول می کشد و شما فقط چند ثانیه فرصت دارید تا ثمره سال ها تلاش و مرارت خود را نشان دهید.

هیچ جایی برای خطا وجود ندارد. از طرف دیگر، مشاغلی وجود دارد که اولین خطای شما آخرین آن است. من همیشه به کسانی فکر می کنم که زندگی خود را وقف عملیات مین روبی می کنند. آنها از نظر نیاز به تکامل، بسیار شبیه به هم هستند و متفاوت با دیگران.»

 

به گفته یکی از مقامات کمیته المپیک ترکیه ، آریکان نه به خاطر منافع شخصی و نه به دلیل هرگونه سابقه صدمه و خسارت به خود و خانواده اش در کمپین های پاک‌سازی میادین مین شرکت کرده است.

 

براساس گزارش کمپین بین المللی منع مین های زمینی، در سال 2019 دست کم 5554 نفر به خاطر مین ها یا بقایای مواد منفجره جنگ کشته شدند که 80 درصد آن را غیرنظامیان تشکیل می دادند.

کودکان بیش از 40 درصد از تلفات غیرنظامیان را تشکیل می دهند. ترکیه تا کنون 6 مدال در المپیک کسب کرده است و مِته گازوز در تیراندازی با کمان انفرادی مردان طلا گرفت.

ترکیه المپیک 2020 توکیو

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: ترکیه المپیک 2020 توکیو پاک سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۳۴۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمام رشته‌های المپیکی باید مورد حمایت قرار گیرند

قهرمان سابق المپیک گفت: یش بینی مدال المپیک سخت است و پیش از این هم مشاهده شده کسی که شانس مدال بوده به آن نرسیده و در مقابل، کسی که گفته شده شانس مدال ندارد با دست پر برگشته است. بنابراین همه رشته‌ها که سهمیه المپیک گرفته‌اند باید مورد حمایت قرار گیرند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حسین رضازاده درباره حضور وزنه‌برداری با دو سهمیه در المپیک ۲۰۲۴ پاریس اظهار کرد: رضا دهدار در حرکت یک‌ضرب جام جهانی تایلند عالی کار کرد و با توجه به اینکه وزنه‌بردار دوضرب زنی است، فکر می‌کردیم سهمیه را بگیرد، اما حیف شد. در حال حاضر نفر یازدهم رنکینگ المپیک است و امیدواریم بتواند جایگزین شود هر چند که سخت است. در حال حاضر دو سهمیه در دسته ۸۹ کیلوگرم و فوق سنگین داریم.

پیش‌بینی مدال المپیک سخت است

وی در پاسخ به این پرسش که گفته می‌شود وزنه‌برداری شانس زیادی برای گرفتن مدال المپیک ندارد و فکر نمی‌کند این صحبت‌ها ممکن است در روحیه دو وزنه‌بردار ایران تاثیر بگذارد؟ افزود: پیش بینی مدال المپیک سخت است و پیش از این هم مشاهده شده کسی که شانس مدال بوده به آن نرسیده و در مقابل، کسی که گفته شده شانس مدال ندارد با دست پر برگشته است. بنابراین همه رشته‌ها که سهمیه المپیک گرفته‌اند باید مورد حمایت قرار گیرند.

رضازاده تصریح کرد: در المپیک مدال گرفتن سخت است چون رقابت میلی‌متری است و همه کشورها و ورزشکاران آماده می‌آیند و جای برترین‌ها است بنابراین باید همه ورزشکاران حمایت شوند تا بتوانند در المپیک بهترین نتیجه را بگیرند و دل مردم را شاد کنند. در دسته ۸۹ کیلوگرم و فوق سنگین نیز رقابت سخت و نزدیک است. ورزشکاران ما شبانه روزی تمرین می‌کنند تا بتوانند وزنه‌های خوبی بزنند و مدال خوش رنگی بگیرند.

جوادی و داودی المپیکی فکر کنند

قهرمان سابق المپیک در مورد مهمترین نیاز جوادی و داودی در فاصله حدود سه ماه باقی‌مانده تا المپیک گفت: باید حمایت شوند و به آنها روحیه داده شود. کادرفنی و خود ورزشکاران باید مراقب باشند که آسیب نبینند و طبق برنامه تمرینی پیش بروند تا علاوه بر حفظ رکوردهای قبلی، ارتقای رکورد هم داشته باشند. المپیک بالاترین رویداد ورزشی جهان است از این رو ورزشکاران ما باید المپیکی فکر کنند و المپیکی تمرین کنند تا بتوانند در پاریس بدرخشند.

چالش ادامه‌دار فدراسیون بخاطر قرارداد اجاره سالن

رضازاده در پاسخ به این پرسش که مهمترین چالش این روزهای فدراسیون وزنه برداری چه چیزی است؟ تاکید کرد: مهمترین مشکل، قرارداد اجاره سالن وزنه برداری است و حساب فدراسیون را بسته‌اند. امیدوارم با کمک دوستان رفع شود. همه آمده‌اند که به وزنه‌برداری کمک کنند، سجاد انوشیروانی و بهداد سلیمی نیز همه تلاششان را می‌کنند. امیدوارم چند اسپانسر خوب از وزنه‌برداری حمایت کنند چون بعد از کشتی پرافتخارترین رشته است.

طلای پاریس برای تالاخادزه است؟

او در مورد اینکه پیش‌بینی می‌کند طلای فوق سنگین المپیک پاریس باز هم به وزنه بردار مطرح گرجستان برسد یا خیر؟ تصریح کرد: فکر می‌کنم آخرین سال مسابقات تالاخادزه باشد چون سن او بالا رفته است. نمی‌توان پیش‌بینی نتیجه داشت. تالاخادزه روی کاغذ رکورد یک ضرب خوبی دارد با این حال حریفانی دارد که به او نزدیک شده‌اند. مردم عزیز دعا کنند کاروان ایران در المپیک پاریس موفق باشد.

منبع: ایسنا

کد خبر 750590

دیگر خبرها

  • رفتن حسن یزدانی به مجارستان اشتباه است!
  • دردسر عجيب هركول كشتى ايران (عکس)
  • اعتراض پوچ و خطرناک علیه ایران/ ژیمناستیک دستمایه تمامیت خواهی و منفعت طلبی سهم خواهان
  • خداحافظی تیلور از تشک کشتی؟ جادوگر مربی می‌شود
  • برکناری رییس هیات ژیمناستیک اصفهان در آستانه انتخابات/ نکویی: وزارت ورزش شفاف‌سازی کند
  • دیوید تیلور از کشتی خداحافظی می‌کند؟
  • اقدام عجیب خودی‌هاعلیه ژیمناستیک/وطن‌فروشی منفعت طلب‌ها
  • اقدام عجیب خودی‌ها علیه ژیمناستیک/ اعتراض به سهمیه المپیک ایران!
  • تمام رشته‌های المپیکی باید مورد حمایت قرار گیرند
  • بویری: بی‌حاشیه بودن و قلب پاک مُهمدی او را رو به جلو می‌برد