Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-26@08:49:09 GMT

طرز تهیه لیموناد هندوانه

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۳۶۶۷۶

ترکیب هندوانه و لیموناد، دو نماد خوشمزه تابستان، نوشیدنی گوارایی می‌شود که لحظات گرم تابستان را در ذهنمان شگفت‌انگیز خواهد کرد. در این مطلب با طرز تهیه لیموناد هندوانه آشنا و مطمئناً عاشق عطر و طعم شیرین، ترش و میوه‌ای آن می‌شوید.

خبرگزاری میزان - همشهریآنلاین نوشت: هندوانه و لیموناد دو نماد خوشمزه تابستان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتیجه ترکیب این دو، نوشیدنی گوارایی می‌شود که لحظات گرم تابستان را در ذهنمان شگفت‌انگیز خواهد کرد. این نوشیدنی فصلی است و طرز تهیه آن را در ادامه می‌خوانید؛ مطمئناً عاشق عطر و طعم شیرین، ترش و میوه‌ای آن می‌شوید.

لیموناد هندوانه مانند هر لیمونادی ترکیبی است از آبلیمو، شکر و آب؛ و فقط به یک مرحله اضافه نیاز دارد که آن‌هم افزودن هندوانه به آن است؛ هندوانه آسان‌ترین میوه برای آبگیری است، پس وقت زیادی از شما نخواهد گرفت.

برای درست کردن لیموناد هندوانه نیازی نیست دانه‌های هندوانه را جدا کنید یا از هندوانه بدون دانه استفاده کنید؛ صافی این کار را برای شما انجام می‌دهد و یک آبمیوه تمیز، شیرین و فوق‌العاده تازه برای شما به ارمغان می‌آورد.

از آنجا که لیموناد هندوانه حاوی مایعات زیادی است، شما می‌توانید به سادگی با انداختن اندکی هندوانه در مخلوط کن، این نوشیدنی را متنوع کنید و شکل و شمایلی مثل اسموتی به آن بدهید.

مواد لازم

۸ فنجان هندوانه که مکعبی خرد شده باشد

یک تا یک فنجان و نصفی آب‌لیموی تازه فشرده شده (۵ تا ۶ لیمو بزرگ) برای مزه‌دار کردن

یک تا یک فنجان و نصفی شکر (هنگام اضافه کردن مزه کنید)

۴ تا ۵ فنجان آب

لیمو حلقه شده برای تزئین

چند برگ نعنا برای تزئین

چند اسلایس مثلثی‌شکل از هندوانه برای تزئین

طرز تهیه لیموناد هندوانه

۱- هندوانه را به شکل مکعب برش دهید تا حدود ۸ فنجان شود.

یک راه سریع برای مکعبی خرد کردن هندوانه: کل هندوانه را به چهار چهارم برش دهید. برای هر یک‌چهارم، گوشت میوه را به صورت توری و بدون پوست برش دهید و آن را از لایه زیرین از پوست هندوانه جدا کنید.

۲- نیمی از مکعب‌های هندوانه را در مخلوط‌کن بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شود.

۳- آب هندوانه را از صافی ریز رد کنید تا صاف شود و دانه‌ها و تفاله آن گرفته شود. با یک قاشق تفاله را هم بزنید و آب بیشتری آزاد کنید. مکعب‌های باقیمانده را مخلوط و صاف کنید، سپس بگذارید آب هندوانه چکه کند (تفاله آن تقریباً خشک خواهد شد).

۴- لیمو‌ها را آب بگیرید به اندازه‌ای که تقریباً نصف فنجان آب لیمو داشته باشید. ۵ یا ۶ لیمو بزرگ این مقدار آب لیمو را به شما خواهد داد. آب لیمو را از صافی رد کنید تا تفاله و دانه آن گرفته شود.

۵- در یک پارچ، ۴ فنجان آب سرد و آب هندوانه را با یک فنجان آب لیمو و شکر ترکیب کنید. خوب هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. در صورت لزوم، آبلیمو، شکر یا آب بیشتری به مواد اضافه کنید.

۶- اگر نمی‌خواهید آن را بلافاصله سرو کنید می‌توانید تا ۲ روز داخل یخچال نگهداری کنید. هنگام سرو می‌توانید با برش‌های هندوانه و لیمو و یک شاخه نعنا تزئینش کنید.

چه طعم‌هایی با هندوانه خوب جور درمی‌آید؟

می‌توان به نوشیدنی‌هایی که با هندوانه درست می‌شوند عطر و طعم متفاوتی داد و نوشیدنی را متنوع کرد. بهترین خوراکی‌ها برای ترکیب با هندوانه شامل ریحان و نعنا، هر نوع توت و مرکبات، انار و حتی خیار است. همچنین می‌توانید کمی ادویه یا پودر فلفل دلمه‌ای به موادتان اضافه کنید.

برای قرار دادن این طعم‌ها در لیموناد کافی است میوه‌های تازه (پوست گرفته شده) را در مخلوط‌کن بریزید و با هندوانه ترکیب کنید. همچنین می‌توانید میوه‌ها و گیاهان تازه را در لیوان یا پارچ بریزید و با لیموناد هندوانه مخلوط کنید یا آن‌ها را به عنوان چاشنی اضافه کنید.

چند تغییر ساده در طرز تهیه لیموناد هندوانه

۱- به جای شکر می‌توانید شیرین‌کننده‌های طبیعی و شربت و قند یا حتی شکر قهوه‌ای را جایگزین کنید.

۲- به جای آب نیز می‌توانید از آب گازدار استفاده کنید تا نوشیدنی گازدار خانگی داشته باشید.

۳- از این دستور العمل برای انواع دیگر لیموناد (مثل خربزه و طالبی) نیز می‌توانید استفاده کنید.

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: ترفندهای آشپزی خواص خوراکی ها

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ترفندهای آشپزی خواص خوراکی ها طرز تهیه لیموناد هندوانه فنجان آب آب لیمو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۳۶۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مضرات خوردن زیاد هندوانه

زیاده‌روی در خوردن هندوانه برای برخی از ما در فصل تابستان یک تجربه تکراری است، اما برای افراد مبتلا به بیماری مزمن کلیوی (CKD)، مصرف بیش از حد هندوانه می‌تواند خطرناک باشد.

به گزارش مشرق، خوردن بیش از حد هندوانه می‌تواند مشکلات زیادی ایجاد کند، از ضعف عضلانی گرفته تا ضربان قلب نامنظم.

این نتیجه در یک مطالعه موردی روی سه بیمار مبتلا به CKD آزمایش شد. این افراد پس از خوردن مقادیر زیاد هندوانه به شدت بیمار شدند؛ اما چرا آن‌ها به مراقبت پزشکی نیاز پیدا کردند؟

پاسخ در این است که هندوانه فقط آب نیست. این میوه آبدار سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی است که بیشترین آن‌ها پتاسیم است. یک برش هندوانه (تقریباً ۲۸۶ گرم) حاوی ۳۲۰ میلی‌گرم پتاسیم است؛ حدود ۱۲ درصد مقدار توصیه‌شده‌ی روزانه برای زنان و حدود ۹ درصد برای مردان.

بنابراین برای یک فرد سالم، هندوانه منبع فراوان و خوشمزه پتاسیم است که با توجه به نقش‌های متعدد آن در بدن مفید است. اعصاب ما از پتاسیم برای کمک به انتقال سیگنال‌ها، از جمله سیگنال‌هایی که سبب انقباض عضلانی می‌شوند، حفظ سطوح طبیعی مایع خارج از سلول‌ها و کنترل فشار خون استفاده می‌کند.

در شرایط عادی، پتاسیم اضافی که در این فرآیندها استفاده نمی‌شود توسط کلیه‌ها و از راه ادرار از بدن خارج می‌شود. با این حال، کلیه‌های افراد مبتلا به CKD در فیلتر کردن پتاسیم چندان کارآمد نیستند.

برای سه بیمار مذکور در مطالعه موردی، خوردن بیش از حد هندوانه غنی از پتاسیم منجر به هایپرکالمی شدید آن‌ها شد؛ وضعیتی که در آن پتاسیم زیادی در خون وجود دارد.

بیماران بین ۶.۶ تا ۷.۴ میلی‌مول در لیتر پتاسیم در خون خود داشتند، در حالی که محدوده طبیعی بین ۳.۵ تا ۵.۰ میلی‌مول در لیتر است. هر سه آن‌ها به مدت سه هفته تا دو ماه، هر روز مقادیر زیادی هندوانه به صورت میوه یا آب میوه مصرف کرده بودند.

بیماران توسط متخصصان ویزیت شدند، اما هایپرکالمی همیشه علائم واضح ندارد، همانطور که در مورد یکی از این سه بیمار اینطور بود. با این حال، می‌تواند علائم بسیار جدی هم داشته باشد.

برای مثال، دو بیمار دیگر دچار مشکلات قلبی شدند که به پتاسیم اضافی نسبت داده شد. یکی از آن‌ها ضربان قلبش کندتر از حد طبیعی شده بود و دومی از ایمپلنت دفیبریلاتور که برای بازگرداندن ریتم منظم قلب طراحی شده بود، شوک دریافت کرد.

علائم دیگر می‌تواند شامل ضعف عضلانی، احساس سوزن سوزن شدن، حالت تهوع و در موارد ناگهانی یا شدید، تنگی نفس و درد قفسه سینه شود.

خوشبختانه، هایپرکالمی با وجود خطرناک بودن، قابل‌درمان است. در مورد بیماران مورد مطالعه، درمان فوری آن‌ها دارو بود، اما به همه آن‌ها توصیه شد مصرف هندوانه خود را کاهش دهند. پیگیری چند ماه بعد نشان داد هر سه به این توصیه عمل کردند و در نتیجه سطح پتاسیم آن‌ها به حالت عادی بازگشته بود.

نویسندگان این مطالعه موردی امیدوارند با این تحقیق توانسته باشند خطرات کمتر شناخته‌شده‌ی زیاده‌روی در مصرف هندوانه را برای افراد مبتلا به بیماری مزمن کلیه روشن کنند.

«هندوانه یک میوه تابستانی محبوب است. اگرچه موز، سیب زمینی و گوجه فرنگی به دلیل ایجاد هایپرکالمی بدنام هستند، اما خطر ابتلا به هایپرکالمی پس از مصرف بیش از حد هندوانه معمولاً نادیده گرفته می‌شود.»

دیگر خبرها

  • فال قهوه روزانه؛ فال قهوه امروز جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • دستور تهیه ۱۰جوشانده گیاهیِ ضد سرماخوردگی
  • اگر سرماخوردگی دارید این 2 میوه را بخورید
  • هندوانه برای دیابتی‌ها مفید است یا مضر؟
  • چگونه آب لیموی اصل را از تقلبی تشخیص دهیم؟
  • فال قهوه روزانه؛ فال قهوه امروز پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • مضرات خوردن زیاد هندوانه
  • فال قهوه روزانه؛ فال قهوه امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • آبلیموی تقلبی را چگونه تشخیص دهیم؟ | باورهای اشتباه مردم درباره آبلیموهای سنتی
  • لعاب دار کردن قورمه سبزی ؛ اندازه دقیق سبزی قورمه برای یک کیلوگرم چقدر است؟ | ترفندهای خوشمزه تر شدن قورمه سبزی