Web Analytics Made Easy - Statcounter

«محسن موچانی» روز جمعه در حاشیه افتتاح کارتینگ سرپوشیده واقع در مجتمع فرهنگی ورزشی فاز ۳ شهر پردیس به خبرنگاران گفت: با مشارکت سرمایه گذار ورزشی بخش خصوصی نخستین کارتینگ سرپوشیده سطح ایران در شهر پردیس افتتاح شد.

وی با بیان اینکه ورزش کارتینگ پایه تمامی رشته های اتومبیلرانی است، توضیح داد: تمام کسانی که در رشته اتومبیلرانی رتبه قهرمانی دارند، از سنین کودکی کار خود را با ورزش مفرح و هیجان انگیز کارتینگ شروع کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس هیات موتورسواری و اتومبیلرانی شهرستان پردیس گفت: برای توسعه ورزش اتومبیلرانی و موتور سواری  از سرمایه گذار ورزشی بخش خصوصی استقبال و حمایت می کنیم.

 موچانی افزود: برای ساخت پیست موتور سواری و اتومبیلرانی برنامه ریزی کردیم و بر اساس مذاکرات انجام شده و  دریافت موافقت اولیه مقرر شد تا در فاز ۸ مسکن مهر پردیس یک پیست موتور سواری و اتومبیلرانی را افتتاح کنیم.

وی با بیان اینکه بیماری کرونا مشکلاتی برای این ورزش مفرح نیز ایجاد کرده است، اظهار داشت: از ابتدای مرداد برای ساماندهی موتورسواران پردیس، کرشت، سیاهسنگ برنامه ریزی شد که به دلیل موج جدید بیماری کرونا و تغییر شرایط موفق به اجرای آن نشدیم.

رئیس هیات موتورسواری و اتومبیلرانی شهرستان پردیس با بیان اینکه این رشته محدود به خودروها و موتور سیکلت های خاص نیست، بیان کرد: در اتومبیلرانی و موتور سواری رشته ای به نام همگانی داریم که علاقه‌مندان می‌توانند با خودرو و موتورسیکلت شخصی دربرنامه های ورزشی اعلامی شرکت کنند.

برگزاری دوره های آموزشی کارتینگ در پردیس

موسس کارتینگ سرپوشیده شهر پردیس گفت: با همکاری هیات اتومبیلرانی و موتور سواری و اداره ورزش و جوانان شهرستان پردیس برگزاری دوره های آموزشی، برگزاری مسابقات و اعزام به مسابقات را در دست اقدام و اجرا داریم.

«محمد قاسمی» گفت: نخستین کارتینگ سرپوشیده کشور در مساحت ۲ هزار متر مربع و طول مسیر ۲۲۰ متر با کارت‌های هومولوگ استاندارد با ۷ دستگاه در محل مجموعه فرهنگی – ورزشی فاز ۳ شهر پردیس افتتاح و به بهره برداری رسید.

وی ادامه داد: این مجموعه طی دو ماه ساخته و به بهره برداری رسید و در فضای بزرگ این مجموعه تهویه‌های مناسب برای پیشگیری از بیماری کرونا پیش بینی شده است و تمام دستور العمل های بهداشتی در این مجموعه ورزشی رعایت می شود.

موسس کارتینگ سرپوشیده شهر پردیس گفت: با همکاری اداره ورزش و جوانان و هیات اتومبیلرانی و موتور سواری آمادگی برگزاری مسابقات برای کارمندان ادارات را نیز داریم.

کارتینگ نوعی از ورزش موتوری با خودروهای چرخ‌باز است. این‌گونه خودروهای چهارچرخه کوچک و چرخ‌باز کارت نام دارند. با ماشین‌های کارت معمولاً در مسیرهای کارت‌سواری که در مقیاسی کوچک نسبت به بزرگ‌راه‌های واقعی ساخته می‌شوند، مسابقه داده می‌شود

شهرستان پردیس با جمعیتی در حدود ۳۰۰ هزار نفر در شرق پایتخت قرار دارد.

برچسب‌ها شهرستان پردیس فدراسیون موتور سواری و اتومبیلرانی خودرو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرستان پردیس فدراسیون موتور سواری و اتومبیلرانی خودرو شهرستان پردیس فدراسیون موتور سواری و اتومبیلرانی خودرو اتومبیلرانی و موتور سواری سواری و اتومبیلرانی شهرستان پردیس موتور سواری شهر پردیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۳۷۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف هزار حلقه چاه در بزرگ‌ترین دشت برنج کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: اقدامات نظارتی در زمینه برداشت آب از چاه‌های کشاورزی مازندران به ویژه دشت هراز به طور مستمر انجام می‌شود و در همین راستا بیش از یک‌هزار پرونده مرتبط با چاه‌های کشاورزی حوضه آبریز هراز طی کمتر از ۲ هفته تعیین تکلیف و آماده صدور پروانه بهره‌برداری شد.

سید محمد موسوی با بیان این‌که برداشت آب از سفره‌های زیرزمینی در مازندران به مرز هشدار رسیده است، افزود: بخش قابل توجهی از آب مورد نیاز مصارف کشاورزی در مازندران از سفره‌های زیرزمینی تأمین می‌شود که ضرورت نظارت بر چاه‌های استان را بیشتر می‌کند و این نظارت در دشت هراز که بزرگ‌ترین دشت کشت برنج کشور است با توجه به تعداد چاه‌ها با جدیت و دقت انجام می‌شود.

وی افزود: حدود نیمی از برنج تولیدی مازندران در دشت ۱۰۰ هزار هکتاری هراز کشت می‌شود و بخش قابل توجهی از آب مورد نیاز کشاورزان این دشت نیز در حال حاضر باید از چاه‌ها برداشت شود.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران با بیان این‌که ۴۴ هزار و ۷۷۶ حلقه چاه مجاز در دشت هراز وجود دارد، گفت: از این تعداد ۴۳ هزار و ۴۲۶ چاه مربوط به تأمین آب بخش کشاورزی است. حدود ۳۳ هزار حلقه چاه نیز در این دشت فاقد پروانه هستند.

به گفته موسوی نیاز آب کشاورزی دشت ۱۰۰ هزار هکتاری هراز که محدوده حدفاصل بابلرود تا آلش‌رود را در بر می‌گیرد سالانه یک میلیارد و ۲۶ میلیون متر مکعب است که ۳۵۶ میلیون متر مکعب از این میزان نیاز آبی کشتزار‌های دشت هراز از چاه‌ها و مابقی از منابع آب‌های سطحی تأمین می‌شود.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران با بیان این‌که نظارت بر برداشت آب از چاه‌ها به طور مستمر انجام می‌شود، گفت: به منظور جلوگیری از برداشت بی‌ضابطه از چاه‌ها، رسیدگی به پرونده‌های مربوط به تعیین تکلیف چاه‌های آمل و محمودآباد و بابل با قید فوریت در دستور کار شرکت آب منطقه‌ای مازندران قرار گرفت که در روز‌های پایانی سال گذشته طی کمتر از ۲ هفته افزون بر یک‌هزار پرونده مربوط به متقاضیان برق‌دار کردن چاه‌های کشاورزی این حوضه آبریز تعیین تکلیف و آماده صدور پروانه بهره برداری شد.

وی با بیان این‌که حدود یک هزار چاه کشاورزی در مازندران برای ضابطه‌مند شدن میزان برداشت آب به کنتور حجمی نیز تجهیز شده‌اند، اظهار کرد: ۱۷۰ دستگاه از این یک‌هزار کنتور حجمی روی چاه‌های دشت هراز نصب شده است.

موسوی به ابلاغ شیوه‌نامه توامان مصرف آب و برق به همه شرکت‌های آب منطقه‌ای و توزیع برق استان‌ها از سوی وزارت نیرو در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و افزود: طبق این دستورالعمل مشترکانی که مصرف آب مازاد داشته باشند اگر اضافه برداشت‌شان محرز شود، برق‌شان در طول سال محدود و مشترکانی که فاقد پروانه هستند و از برق استفاده می‌کنند مشمول محدودسازی یا تغییر تعرفه برق می‌شوند.

دیگر خبرها

  • فرودگاه بین‌المللی سمنان مهیای بهره‌برداری است
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • بهره‌برداری از ۳ مجموعه ورزشی در عرصه بزرگراه امام علی (ع)
  • بهره‌برداری از سه مجموعه ورزشی در عرصه بزرگراه امام علی (ع)
  • حسینی آذرخوارانی سکان دار هیئت اتومبیلرانی و موتورسواری استان اصفهان شد
  • صدور پروانه بهره‌برداری برای بیش از ۲۰۰۰ طرح سرمایه‌گذاری سیستان و بلوچستان
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه در بزرگ‌ترین دشت برنج کشور
  • آخرین وضعیت احداث ورزشگاه تختی قم
  • پیشرفت ۹۰ درصدی مرحله اول تکمیل ورزشگاه تختی قم
  • بهره‌برداری از ۱۳ پروژه ورزشی تا پایان اردیبهشت ماه در تبریز