Web Analytics Made Easy - Statcounter

گلنار فرنودی از مجریان شبکه‌های پرس تی وی و آی‌فیلم با اشاره به نحوه ورود خود به دنیای رسانه به خبرنگار مهر بیان کرد: اواخر سال ۹۰ به توصیه پدرم در معاونت برون مرزی تست ترجمه دادم که همزمان تست صدا هم از من گرفته شد. پس از مدتی کوتاهی در شبکه آی‌فیلم تست تصویر نیز از من گرفته شد و وارد این حیطه شدم. پس از قبولی در آزمون صدا و تصویر مدت پنج ماه دوره‌های فن بیان و بدن را گذراندم و اولین همکاری خود را با اجرای برنامه «شما و آی‌فیلم» در شبکه آی‌فیلم آغاز کردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اجرای برنامه «شما و آی‌فیلم» را از سال ۹۱ بر عهده داشتم که مدتی نبودم و بعد از مدتی دوباره آن را از سر گرفته‌ام و هم اکنون به همراه سامسون باغستانیان به اجرای آن می‌پردازم. این برنامه امکان ارتباط شبکه آی‌فیلم انگلیسی با مخاطب این شبکه را فراهم می‌کند و اطلاعاتی در مورد شبکه و دنیای سینمای ایران در اختیار مخاطب قرار داده و سعی می‌کند تازه‌ترین های دنیای فیلم و سریال ایران را به جهان معرفی کند.

فرنودی با اشاره به همکاری با پرس تی وی گفت: اواسط سال ۹۳ همکاری خود را با شبکه پرس تی وی و برنامه «ایران» آغاز کردم. بعد از دو سال هم به لطف خدا و حمایت دوستان به عنوان مجری خبر ورزشی انگلیسی پرس تی وی فعالیت می‌کردم. به مدت یک سال در این حوزه فعال بودم و تجربه بسیار ارزنده‌ای بود. البته بعد از شیوع کرونا از بخش خبر جدا شدم و مدتی به فعالیت در حوزه صداگذاری و دوبله فیلم و سریال و انیمیشن پرداختم. همچنین برنامه «ایران تک» برنامه‌ای مشابه «نسیم دانش» را در شبکه نسیم روی آنتن دارم که به شرکت‌های دانش بنیان کشور سر زده و تکنولوژی‌های نوین ایران را معرفی می‌کند. با برنامه «ایران» شبکه مستند نیز از سال ۹۴ به عنوان مجری همکاری می‌کنم و «راهنمای هنری ایران» نیز آخرین کاری است که برای پرس تی وی اجرا کرده‌ام.

روزی ۱۱ ساعت کار برای تجربه اجرا

وی در خصوص ویژگی‌های اجرا و به ویژه اجرا در شبکه‌های برون مرزی از جمله شبکه پرس تی وی توضیح داد: در مورد اجرا در پرس تی وی با توجه به تسلطم به زبان انگلیسی خیلی خوب با وضعیت اجرا و بایسته‌هایش هماهنگ شده‌ام. البته به عنوان کسی که هیچ زمینه‌ای از کار اجرا و رسانه نداشتم، دو سال اول فعالیتم یعنی ۹۰ تا ۹۲ روزانه ۱۱ ساعت سر کار بودم تا بتوانم تجربه کسب کرده و خودم را به موقعیت مناسب برسانم.

فرنودی درباره استقبال مخاطب بین‌المللی از برنامه‌های خود نیز بیان کرد: مخاطبان از این حجم از هنرمندان برجسته ایرانی فعال در صحنه‌های بین‌المللی بسیار شگفت زده می‌شوند و از این برنامه‌ها که به انعکاس تجربیات و تخصص هنرمندان جوان ایرانی می‌پرداخت، استقبال خوبی شد.

مجری جوان «شما و آی‌فیلم» انگلیسی در پایان در خصوص بازخورد مخاطبان نسبت به برنامه «شما و آی‌فیلم» شبکه آی‌فیلم نیز بیان کرد: در شبکه آی‌فیلم، مخاطبان نظرات خود را مطرح می‌کنند و نشان می‌دهد این افراد به درستی ایران و فرهنگ ایرانی را نمی‌شناخته‌اند. برخی از آنها یا دوست ایرانی دارند یا به ایران سفر کرده‌اند که با خونگرمی مردم ما آشنا هستند و در همین حد از ایران می‌دانند اما بعد از آشنایی با ایران و مشاهده فیلم و سریال‌های ایرانی واقعاً فهمیده‌اند که ایران کشوری غنی با مردم خونگرم است. از این رو امیدوارم تلاش ما برای معرفی چهره واقعی ایران به افراد سایر کشورها موثر بوده باشد.

کد خبر 5274006 عطیه موذن

منبع: مهر

کلیدواژه: پرس تی وی شبکه آی فیلم مجری تلویزیون تئاتر ایران فیلم سینمایی فیلم کوتاه موسیقی ایرانی شبکه پنج سیما برنامه تلویزیونی برنامه رادیویی ویروس کرونا رادیو صبا موسیقی تلفیقی شبکه مستند سیما سریال ایرانی آلبوم موسیقی سازمان صداوسیما شما و آی فیلم شبکه آی فیلم پرس تی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۳۷۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار فروش و تماشاگران نمایش های در حال اجرا


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، نمایش «گالیله» به کارگردانی شهاب‌الدین حسین‌پور که از ۲۹ فروردین در تالار اصلی با ظرفیت ۵۷۹ مخاطب و قیمت بلیت۳۰۰ هزار تومان اجرای خود را آغاز کرده است، با مجموع ۸ اجرا و میزبانی از ۳ هزار و ۴۱۵ مخاطب (با احتساب بلیت تمام‌بها، نیم‌بها، تخفیف‌دار و مهمان) توانست به فروشی معادل ۷۸۸ میلیون و ۵۴۰ هزار تومان دست پیدا کند.

نمایش «روال عادی» به کارگردانی کیارش رُست که اجرای خود را از ۳۰ فروردین در تالار چهارسو، با ظرفیت۱۳۲ نفر و قیمت بلیت۱۸۰ هزار تومان آغاز کرده است، با مجموع ۸ اجرا و میزبانی از ۶۰۴ مخاطب توانست به فروشی معادل ۸۴ میلیون و ۲۷۶ هزار تومان برسد.

نمایش «توقف اتانازی» به کارگردانی محمدرضا عطایی فر که اجرای خود را از ۲۳ فروردین در تالار چهارسو با ظرفیت۱۳۲ نفر و قیمت بلیت۱۸۰ هزار تومان آغاز کرده است، با مجموع ۱۴ اجرا و میزبانی از ۱ هزار و ۱۱۰ مخاطب، توانست به فروشی معادل ۱۵۵ میلیون و ۴۳۰ هزار تومان دست پیدا کند.

نمایش «آن بُرد» به کارگردانی مهدی زندیه و آیدین تمبرچی نیز که اجرای خود را از ۲۳ فروردین در تالار قشقایی ساعت ۱۸ با ظرفیت ۹۶ نفر و قیمت بلیت۱۷۰ هزار تومان آغاز کرده است، با ۱۶ اجرا و میزبانی از ۱ هزار و ۳۹۶ مخاطب، فروشی معادل ۲۱۲ میلیون۲۹۶ هزار تومان داشته است.

نمایش «پس از» به کارگردانی مرتضی کوهی نیز که اجرای خود را از ۲۳ فروردین در تالار قشقایی، با ظرفیت ۹۶ نفر و قیمت بلیت۱۴۰ هزار تومان آغاز کرده است، با ۱۴ اجرا و میزبانی از ۱ هزار و ۲۰۵ مخاطب به فروشی معادل ۱۳۸ میلیون و ۸۸۰ هزار تومان دست پیدا کند.

نمایش «آبی گونه» به کارگردانی کاوه مهدوی که از ۲۳ فروردین در تالار سایه با ظرفیت ۷۲ نفر و قیمت بلیت۱۵۰ هزار تومان اجرای خود را آغاز کرده است،‌ با مجموع ۱۴ اجرا و میزبانی از ۵۱۶ مخاطب به فروشی معادل ۵۳ میلیون و ۹۲۵ هزار تومان دست پیدا کند.

نمایش «کان لم یکن» به کارگردانی سید علی موسویان که از ۲۶ فروردین در تالار سایه با ظرفیت صندلی۷۲ نفر و قیمت بلیت۱۵۰ هزارتومان روی صحنه رفته است، با ۱۲ اجرا، ۳۰۲ مخاطب جذب کرده و به فروشی معادل ۲۷ میلیون و ۵۱۹ هزار تومان دست یافته است.

نمایش «نظام ابن عربی» به کارگردانی یاسمین عباسی که از ۲ اردیبهشت‌ماه در کارگاه نمایش با ظرفیت صندلی ۲۶ نفر و قیمت بلیت ۱۰۰ هزارتومان به صحنه رفته است، با ۶ اجرا میزبان ۱۲۳ مخاطب بوده و به فروش ۹ میلیون و ۹۰ هزار تومان دست پیدا کرده است.

در تماشاخانه سنگلج، نمایش «سلطان عمرا بمیرد» به کارگردانی محمدجواد کبودرآهنگی که از ۴ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳به صحنه رفته است؛ چهارمین اجرای خود را پشت سر گذاشت و در مجموع، میزبان ۱۵۷ تماشاگر بوده است. این نمایش با احتساب بلیت‌های تمام بها، نیم بها، میهمان و تخفیف دار با بلیت ۱۰۰ هزار تومانی و ظرفیت سالن۲۳۶ نفری، مبلغ ۱ میلیون و ۹۹۰ هزار تومان فروخته است.

همچنین نمایش «شاماران» به کارگردانی ساسان شکوریان نیز که اجرای خود را از ۲۲ فروردین‌ماه ۱۴۰۳ آغاز کرده است؛ با ۱۵ اجرا توانسته است ۴۹۸ تماشاگر را به تماشاخانه سنگلج جلب کند. این نمایش با احتساب بلیت‌های تمام بها، نیم بها، میهمان و تخفیف دار با بلیت ۸۰ هزار تومانی و ظرفیت سالن۲۳۶ نفری، توانسته مبلغ ۲۲ میلیون و ۲۸۰ هزار تومان بفروشد.

در تالار هنر، نمایش«انگشتر اسرارآمیز» به کارگردانی میثم یوسفی که از ۳ اسفندماه ۱۴۰۲ با ظرفیت ۲۴۴ نفری به صحنه رفته است؛ با ۶ اجرا و قیمت بلیت ۱۰۰ هزار تومان، توانست ۶۰۱ تماشاگر را جلب کند و به فروش ۴۴ میلیون و ۱۲۱ هزار تومان دست پیدا کند.

همچنین نمایش «آکادمی پرندگان» به کارگردانی حسین مزینانی که از ۲۲ فروردین‌ماه ۱۴۰۳در تالار هنر با ظرفیت ۲۴۴ نفری به صحنه رفته است؛ با ۱۵ اجرا و قیمت بلیت ۱۰۰ هزار تومان، توانسته ۷۶۱ تماشاگر را جلب کند و به فروش ۵۰ میلیون و ۶۴۴ هزار تومان دست پیدا کند.

نمایشنامه‌خوانی «پینوکیو» به کارگردانی داود زارع که ۷ اردیبهشت‌ماه در تالار هنر با ظرفیت ۲۴۴ نفری انجام شد، با ۱ اجرا و قیمت بلیت ۸۰ هزارتومان، توانست ۲۴۴ تماشاگر را به سالن جلب کند و به فروش ۱۹ میلیون و ۸۸۸ هزار تومانی برسد.

دیگر خبرها

  • خاطره‌بازی با عصر بزرگداشت مقام معلم
  • ویژه برنامه‌های تلویزیون در روز معلم
  • پخش «جاده‌های سرد» و «رابطه» از تلویزیون در هفته بزرگداشت مقام معلم
  • محمدحسن روزی‌طلب سرپرست اداره کل برنامه‌های سیاسی صداوسیما شد
  • سیروس همتی مجری شبکه آموزش شد
  • فصل جدید «خوش نمک» از قاب شبکه نسیم
  • فروش نمایش «گالیله» از مرز ۷۰۰ میلیون گذشت
  • آمار فروش و تماشاگران نمایش های در حال اجرا
  • فروش «گالیله» از مرز ۷۰۰ میلیون گذشت
  • تلوبیون بین برنامه‌ها تبعیض می‌گذارد؟/ محتوایی که ضریب می‌گیرد