Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سروستان، عبدالعلی رحیمی در خصوص پروژه انتقال پساب به دشت سروستان گفت: آبفای شیراز حق فروش اموالی که با اعتبارات ملی تامین شده را ندارد و نمی تواند تاسیساتی که با اعتبارات ملی جهت خدمت به مردم ساخته شده را واگذار نماید.

وی با اشاره به اینکه حدود 540 میلیارد تومان از تاسیساتی که توسط دولت کار شده است در حال واگذاری به یک شرکت جهت ادامه انتقال پساب و فروش آن به مدت 20 سال است می‌باشد، گفت: احداث این تاسیسات صرفا جهت کمک به مردم و برای احیا کشاورزی شرق شیراز و دشت سروستان بوده و این اقدام غیرکارشناسی آبفای شیراز که صرفا زوایای منفعت طلبی و نه خدمت رسانی را دارد می‌تواند پروژه را به حدی برساند که قیمت تمام شده آب به نحوی باشد که برای کشاورزی و صنعت سروستان به صرفه نباشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیئت رئیسه کمیسیون انرژی در ادامه گفت: این موضوع از طریق کمیسیون انرژی و از طریق وزارت نیرو در حال پیگیری است و به هیچ عنوان اجازه نخواهیم داد این اقدامات انجام شود و در صورت نیاز از آبفای شیراز تحقیق و تفحص خواهیم کرد.

دبیر کمیسیون انرژی مجلس در این زمینه افزود: ما نمی توانیم به دلیل کمبود اعتبارات برخی از تاسیسات را واگذار نموده و تاسیسات دیگری احداث کنیم رسالت وزارت نیرو منهای برسی اقتصادی پروژه ها خدمات رسانی نیز هست و وزارت نیرو از  این موضع وارد نشده است.

وی گفت: تمام قد از حق مردم سروستان دفاع خواهم کرد و اجازه این کار را به آبفای شیراز نخواهم داد که با وزارت نیرو از طریق کمیسیون انرژی مکاتبه شده است تا سرمایه مازاد این طرح که همان 540 میلیارد تومان است و ناشی از تاسیسات قبلی می‌باشد به عنوان آورده دولت لحاظ گردد.

رحیمی اضافه کرد: در نتیجه در صورت یارانه ای بودن قیمت آب، بتوان از این سهم آورده استفاده کرد و در صورت آزاد شدن قیمت آن، این مبلغ بتواند برای آبفا در سطح استان مزیتی باشد.

انتهای پیام/س

منبع: فارس

کلیدواژه: پساب تحقیق و تفحص واگذاری آبفای شیراز نماینده سروستان کمیسیون انرژی آبفای شیراز وزارت نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۳۸۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جاماندگان سهام عدالت بخوانند

تین نیوز

سرپرست سازمان خصوصی سازی با بیان اینکه با واگذاری سهام عدالت جاماندگان، قطار سهام عدالت به ایستگاه پایانی می‌رسد، گفت: اگر فردی مشمول سهام عدالت جاماندگان نشده می‌تواند اعتراض خود را به وزارت رفاه منتقل کند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایلنا، ابراهیم بازیان درباره موضوع انبوه پیامک‌ها برای ثبت نام سهام عدالت جاماندگان اظهار داشت: مردم توجه داشته باشند همانطور که بارها گفته شده ثبت‌نام سهام عدالت جاماندگان تنها شامل ۵ میلیون نفر افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی و تعدادی از ایثارگران می‌شود. اساسا تشخیص اینکه چه فردی جزو جاماندگان سهام عدالت می‌شود با وزارت رفاه بوده و شرایط را این وزارتخانه تعیین کرده است.

وی تاکید کرد: بررسی و تشخیص این موضوع بر عهده وزارت رفاه است و اگر فردی مشمول سهام عدالت جاماندگان نشده می‌تواند اعتراض خود را به وزارت رفاه منتقل کند.

سرپرست سازمان خصوصی‌سازی با بیان اینکه به زودی بسته پرتفوی سهام عدالت جاماندگان را ارائه می‌کنیم و هرگونه واگذاری‌های جدید سهام عدالت منوط به دارایی دولت، ادامه داد: به نظر می‌رسد قطار سهام عدالت با این گام (ارائه سهام به ۵ میلیون مشمول) به ایستگاه پایانی می‌رسد به شرط اینکه پرتفوی پیشنهادی را از محل دارایی‌های دولت فراهم و بتوان این سهام را واگذار کنیم.

بازیان گفت: وزارت رفاه شرایطی را تعیین کرده که هر فردی واجد آن شرایط باشد مشمول دریافت سهام عدالت می‌شوند، در نهایت اگر فردی بر این باور است که شامل شرایط دریافت سهام عدالت جاماندگان است می‌تواند اعتراض خود را به مجموعه وزارت رفاه که متولی این موضوع هست، منتقل کند.

وی در پاسخ به این سوال که بنابراین واگذاری سهام عدالت با مدل سال ٨۵ که طیف وسیعی از جامعه مشکل دریافت سهام عدالت می‌شدند، تکرار نخواهد شد، تاکید کرد: دولت هیچ تعهدی نسبت به واگذاری سهام به تمام مردم ندارد چراکه واگذاری سهام ناظر به وجود منابع است، اگر منابع اجازه دهد سیاست‌های دولت و در واقع سیاست مجموعه حاکمیت، این بحث را رقم می‌زند. تاکید می‌کنم که شرط هرگونه واگذاری دارایی و منابع دولت است و براساس آن می‌توان در این باره سیاست‌گذاری کرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • خط آب روستای «دشت‌اکبر» متصل شد
  • جاماندگان سهام عدالت بخوانند
  • تعیین تکلیف پساب یزد
  • واگذاری سرویس مدارس شیراز به شهرداری
  • واگذاری کارخانه سامان کاشی بروجرد به هیات حمایت از صنایع
  • تعریف ۷۵ پروژه در قالب ۵۲ تصفیه‌خانه برای ۹.۳ میلیون نفر
  • واگذاری تمامی امور مرتبط با سرویس مدارس به شهرداری شیراز
  • حمایت آبفای کشور از پروژه های اولویت دار ایلام در حوزه آبرسانی
  • انشعاب گیری خط دوم آبرسانی سد درودزن به شهر صدرا انجام شد
  • دیدار مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی با نماینده ولی فقیه در استان خراسان شمالی