Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از رويترز، دانشمندان فیلیپینی درخواستی را برای جمع آوری امضای کافی مطرح کرده اند تا سازمان جهانی بهداشت (WHO) را ترغیب کنند درباره آزمایشگاه فورت دتریک، یک پایگاه تحقیقاتی برجسته سلاح‌های زیستی آمریکا، برای منشاء جهانی کووید -۱۹ تحقیق کند.

هرمان لائورل یکی از مبتکران ارائه این درخواست (طومار) و یک تحلیلگر برجسته مسائل سیاسی در فیلیپین اعلام کرد: آزمایشگاه فورت دتریک همچنان یک راز باقی مانده است، زیرا علائم نشان داده است که این آزمایشگاه پس از بسته شدن در اوت سال ۲۰۱۹ به دلیل نگرانی‌های ایمنی و شیوع ذات الریه مشکوک به علت سیگار الکترونیکی در آمریکا، همچنان خطرناک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لائورل گفت: بنابراین اکنون بسیار ضروری است که سازمان جهانی بهداشت درباره این موضوع اقدام کند. اما شاید بتوانم اضافه کنم، با خواندن تمام گزارش‌ها از بسیاری از منابع، از بسیاری از کشورها، مطلع هستیم که بر سازمان بهداشت جهانی فشار وارد می‌شود تا تنها بر یک کشور تمرکز کند که منطقی نیست، زیرا، همانطور که توضیح دادیم، به نظر می‌رسد ویروس کرونا چندین منشاء داشته است که باید درباره آن‌ها تحقیق شود. 

لائورل افزود: اگر این طومار، که از ۴ اوت آغاز شده است، بتواند بیش از ۱۰۰ امضا جمع کند، اعتبار پیدا می‌کند. داده‌های این وب سایت نشان می‌دهد که در حال حاضر تعداد امضا‌ها از هدف تعیین شده برای مرحله اول بیشتر شده است. لائورل گفت آن‌ها انتظار داشتند در مدت کوتاهی بیش از ۱۰۰۰ امضا جمع آوری کنند.

آدولفو پاگلیناوان، یکی دیگر از مبتکران ارائه این طومار، کتاب جدید خود را با نام «هیچ واکسنی برای ویروسی به نام نژادپرستی وجود ندارد» منتشر کرد. پاگلیناوان، سخنگوی سابق سفارت فیلیپین در آمریکا در کتابش به تبعیض علیه آسیایی‌ها از جمله چینی‌ها در نتیجه فاکتور‌های سیاسی از زمان آغاز بیماری همه گیر کووید ۱۹ اشاره می‌کند.

او گفت: سیاسی سازی همه گیری کووید ۱۹ خود نوعی از تبعیض است و خاطر نشان کرد این علم است، نه سیاست، که باید برای این ویروس و این همه گیری پاسخی پیدا کند.

پاگلیناوان که در رسانه هم کار می‌کند، افزود: من نژادپرستی را ویروس می‌نامم؛ این ویروس از کووید ۱۹ خطرناک‌تر است. چرا؟ کووید ۱۹ جسم را می‌کشد. نژادپرستی ذهن و روح بشریت را می‌کشد. بیایید دوباره به طومار تمرکز کنیم. باید تبلیغ کنیم. رهبران دنیا باید جدی‌تر درباره این موضوع وارد عمل شوند و این ویروس باید به جامعه علمی و پزشکی محدود شود و سیاست در آن نقشی نداشته باشد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آزمایشگاهی ویروس کرونا دولت آمریکا کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۳۹۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست بلینکن از رئیس جمهور چین درباره ایران

آفتاب‌‌نیوز :

 آنتونی بلینکن وزیر خارجه دولت جو بایدن که به چین سفر کرده است، روز جمعه در پکن با شی جین پینگ، رئیس جمهوری این کشور دیدار و گفتگو کرد و گفت که در خصوص چگونگی نقش سازنده چین در «بازدارندگی حکومت ایران» و گروه‌های وابسته به آن در تشدید تنش‌ها در خاورمیانه (غرب آسیا) گفتگو کرده است.

بلینکن تصریح کرد: «من فکر می‌کنم روابطی که چین [با حکومت ایران]دارد می‌تواند در تلاش برای آرام کردن تنش، جلوگیری از تشدید و گسترش آن مثبت باشد و ما توافق کردیم که به طور منظم در باره این موضوع در ارتبط باشیم و مطمئنم که این طور خواهد بود.»

وزیر خارجه آمریکا در جمع خبرنگاران در عین حال، چین را متهم کرد که با تداوم ارسال اقلامی که روسیه می‌تواند از آن‌ها در ساخت تسلیحات استفاده کند، به این کشور در ادامه حملات به اوکراین کمک می‌کند.

او مدعی شد: چین با تامین ریزتراشه‌ها و قطعات مکانیکی که می‌تواند برای اهداف نظامی استفاده شود به روسیه در این جنگ کمک می‌کند.

بلینکن در گفتگو با شبکه خبری سی ان ان آمریکا نیز در پایان این سفر گفت که از دیدار خود برای مطرح کردن نگرانی‌های دولت بایدن در مورد حمایت چین از پایگاه صنعتی دفاعی روسیه استفاده و تاکید کرده است که در صورت حمایت، اقدامات بیشتری از سوی واشنگتن مانند گسترش تحریم‌های موجود علیه بیش از ۱۰۰ نهاد و فرد چینی انجام خواهد شد.

آمریکا ادعا می‌کند که حمایت چین، روسیه را قادر می‌سازد تا تولید تانک، مهمات و خودرو‌های زرهی را افزایش دهد و به حمله خود به اوکراین ادامه دهد.

بلینکن افزود: «ما به چین گفتیم که اگر این حمایت متوقف نشود، اقدامات را افزایش خواهیم داد و احتمالا سایر کشور‌ها نیز این کار را خواهند کرد. ما به دنبال این هستیم که آن‌ها این حمایت را متوقف کنند، و اگر این کار را نکردند، ما اقدام خواهیم کرد.»

وزیر خارجه آمریکا از ارائه جدول زمانی برای اقدامات بیشتر خودداری کرد و گفت که همتایان چینی او نقش این کالا‌ها را در جنگ اوکراین بی اثر دانسته اند، اما این کالا‌ها را تجارت با روسیه توصیف کرده و گفته اند که موفقیت مسکو به چین بستگی ندارد.

پکن پیش از این از آمریکا به عنوان «اتهامات بی اساس» درباره «تجارت و مبادلات عادی اقتصادی» بین چین و روسیه انتقاد کرده بود.

چین مدت‌ها اعلام کرده است که در جنگ اوکراین بی طرف است و همچنان خود را به عنوان یک میانجی بالقوه صلح در مناقشه معرفی می‌کند، درحالی که از زمان آغاز جنگ روابط اقتصادی، استراتژیک و دیپلماتیک خود را با روسیه تقویت کرده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • منشأ گرد‌و‌غبار امروز خوزستان مشخص شد
  • طوفان عراق، منشأ گرد و غبار امروز خوزستان
  • درخواست آمریکا پس از کمک به اوکراین چیست؟
  • درخواست دوباره زلنسکی برای دریافت تسلیحات
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • محل دفن افلاطون کشف شد | رمزگشایی طومارهای باستانی از طریق هوش موصنوعی
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • درخواست بلینکن از رئیس جمهور چین درباره ایران