Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدجواد حاج‌علی‌اکبری، نماینده رهبر معظم انقلاب در اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان پیش از ظهر امروز در دیدار با دانش‌آموزان عضو قرارگاه‌های دانش‌آموزی دختر استان سمنان اظهار کرد: اینکه نسل جوان با منابع اصیل هویتی که سعادت هر دو جهان است، آشنا و بهره‌مند شوند، آرزوی ماست و نهج‌البلاغه یکی از آنهاست که باید بیشتر اشتراک‌گذاری شود و نهضتی سراسری برای آن شکل گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حاج‌علی‌اکبری ادامه داد: نکته اساسی فضای مجازی این است که این فضا بخشی از زیست جامعه جوان شده؛ به‌گونه‌ای که فضای مجازی به فضای حقیقی تبدیل و پیشنهادهایی در این رابطه توسط متخصصان امر داده شده است که باید اجرایی شود.

او با بیان اهمیت توجه دانش‌آموزان به بیانیه گام دوم انقلاب عنوان کرد: بعد مدت‌ها، رئیس‌جمهور ایران از گام دوم یاد کرد و این بیانیه را در دستور کار و برنامه‌هایش قرار داده و امیدواریم اجرایی شود.

نماینده رهبر معظم انقلاب در اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان ادامه داد: مسأله توقع و انتظار دختران دانش‌آموز و انقلابی از مدارس یک مطلب فنی و مهم است که متأسفانه درک نمی‌شود؛ باید به دانش‌آموزان روش زندگی و روش بندگی را آموخت؛ سطح فکر و سطح توجه به یک‌سری از مسائل مثل حیا در مدارس نگران‌کننده است.

وی با اشاره به اینکه ماه ذی‌الحجه روزهای مبارکی دارد، عنوان کرد: یکی از این مناسبت‌ها، روز بیست‌وپنج ذی‌الحجه و نزول سوره «انسان» است. این سوره یکی از سوره‌های زیبای قرآن است و از لحاظ آراستگی و الفاظ می‌توان از آن به عروس قرآن تعبیر کرد.

حاج‌علی‌اکبری ادامه داد: یکی از اساتید می‌فرمود یک بار قرآن را بدون ایمان بخوانید تا ایمان بیاورید؛ خواندن قرآن، ایمان را به همراه دارد و خواه‌ناخواه انسان را به حقایق هستی هدایت می‌کند.

نماینده رهبر معظم انقلاب در اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان با بیان ویژگی‌های سوره «هل آتی ...» ادامه داد: در این سوره، چند نکته وجود دارد؛ شأن نزول آن درباره اطعام اهل‌بیت پیامبر اسلام (ص) پس از سه روز روزه‌داری است. خداوند متعال در این سوره می‌فرماید «وَ یُطْعِمُونَ الطَّعامَ عَلی حُبِّهِ مِسْکیناً وَ یَتیماً وَ أَسیراً» یکی از نکاتی که از این سوره و آیات برداشت می‌شود، حکایت از این دارد که خداوند انسان را در حالی می‌پسندد که از خودش منیت را خارج کند. در این حال، انسان یک دستش به‌سوی خداست برای دریافت، یعنی نماز و اطاعت از خدا و یک دستش به‌سوی خلق است برای پرداخت، یعنی زکات و این زمانی است که رشد می‌کند.

وی گفت: یکی از پیام‌های این سوره این است که شاید کسی ۷۰ سال از خدا عمر بگیرد، ولی هنوز در هسته باشد و مزه انسانیت رو نچشیده باشد. وقتی انسان درد مستمندان و... را بچشد، انسانیت در او شکوفا می‌شود؛ چون مزه اتفاقات در نداشتن‌ها چشیده می‌شود، نه در داشتن‌ها.

نماینده رهبر معظم انقلاب در اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان گفت: وقتی این اطعام در آن شرایط سخت به یتیمان و مسکینان داده شد، این آیه برای یک انسان کامل که از خود درآمده و عاشقانه خلق خدا را دوست دارد و بنده واقعی خداوند متعال است نازل شد.

حاج‌علی‌اکبری ادامه داد: این اتفاق دیگر در سوره انسان که مورد اهمیت است؛ اینکه این اتفاق به‌صورت خانوادگی انجام شده است. در این واقعه، سه روز متمادی که اهل‌بیت پیامبر (ص) روزه‌دار بودند، با مراجعه مسکین و یتیم و اسیر مواجه می‌شود و در تمام این سه روز افطار این خانواده آسمانی به رجوع کننده انفاق می‌شود. به همین دلیل که این روز را روز خانواده معرفی کرده‌اند.

نماینده رهبر معظم انقلاب در اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان گفت: وقتی می‌گوییم خانواده، یعنی مسأله ازدواج که خانواده با آن شکل می‌گیرد و با توجه به عنصر اساسی در نظر خداوند، کدخدای خانه، خانم‌ها هستند. ریاست باطنی و حقیقی در خانه با زنان است.

حاج‌علی‌اکبری گفت: اسلام از قرن‌ها پیش اعلام کرد بهترین نعمت در خانواده دختران هستند و شناختن نقش دختر در خانواده در نسبت با پدر، مادر، خواهر و برادر بسیار مهم است. باید بدانیم که چه سهمی امروز در تحکیم خانواده، تقویت ارتباط پدر و مادر و... داریم؟

او افزود: دختران می‌توانند نقش‌آفرینی دقیقی در تحکیم خانواده داشته باشند؛ چون کانون عواطف هستند و در شورانگیزی خانواده تأثیر بسزایی دارند.

نماینده رهبر معظم انقلاب در اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان افزود: سهم انجمن اسلامی در این فرایند، تصویرسازی دقیق است؛ چون با هجوم فرهنگی دشمنان این تصاویر به‌شدت مخدوش شده است.

حاج‌علی‌اکبری بیان کرد: تصاویر راجع به نقش همسری، مادری و... به‌شدت مخدوش است. دشمن در این اواخر و در فضای مجازی بیش از هر زمان دیگر در حال ساخت و پردازش تصویری مخدوش از این نقش‌هاست؛ پس انجمن‌های اسلامی باید رسالتشان را در این موارد انجام دهند.

او ادامه داد: به‌گونه‌ای باید این موارد تعریف شوند که حتی ملی و بین‌المللی شوند. باید عنصر حیا و عفت که دختران و پسران در آن دخیل هستند، احیا بشود و سهم دختران در این زمینه بیشتر است.

نماینده رهبر معظم انقلاب در اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان خاطرنشان کرد: شیطان، حیازدایی و عفت‌زدایی در دستور کارش است؛ چون جامعه‌ای بدون خانواده به سعادت نمی‌رسد و خوشبخت نخواهد بود.

حاج‌علی‌اکبری گفت: به فرموده امام خامنه‌ای، گناه کبیره غرب متلاشی کردن خانواده است؛ یکی از همان غربی‌ها، کتابی به نام جنگ علیه خانواده نوشته است که حاصل این گناه، بدبختی‌های زیادی را برای انسان و بشر به دنبال دارد.

وی گفت: این بشر که می‌تواند به آسمان‌ها دست بیندازد و به‌کرات دیگر برود و به دانش‌های جدید دست پیدا کند، هیچ‌وقت بدون خانواده احساس خوشبختی و سعادت نمی‌کند.

نماینده رهبر معظم انقلاب در اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان گفت: امروز می‌بینیم در جامعه غرب که ارزش‌ها فراموش شده است، کسی احساس خوشبختی ندارد و خودشان هم نمی‌دانند دلیل آن چیست و می‌بینیم چگونه با کاهش منزلت زن و کاهش جایگاه دختر پرچم مبارزه با خانواده را دست گرفتند.

حاج‌علی‌اکبری بیان کرد: فعالیت‌ها در انجمن اسلامی باید مبتنی بر خانواده باشد و اگر ارتباط خوبی با خانواده داشته باشید، این مسأله نیز حل می‌شود. حضور مادرها در برنامه‌ها و در کنار فعالیت‌ها خیلی پیش برنده و کمک‌کننده است.

انتهای پیام/۷۴۰۰۱/م/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانش آموزان رهبر معظم انقلاب علی اکبری محمدجواد حاج علی اکبری بیانیه گام دوم انقلاب بیانیه گام دوم فضای مجازی حاج علی اکبری فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۳۹۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضای مجازی باید قانون داشته باشد/لزوم قانونمندی پدیده‌های اجتماعی

به گزارش خبرنگار مهر، «بیژن نوباوه وطن» نامزد راه‌یافته به دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به برنامه لیست انتخاباتی که در آن حضور دارد گفت: الان در قالب لیست ائتلاف مردمی نیروهای انقلاب اسلامی (امنا) هستیم؛ امنا یک جریان فکری نوگرا از بچه مسلمانان موجود کشور و یک جریان انقلابی صد درصد خالص است که اعتقاد به نوگرایی در امر تقنین در کشور دارد.

وی افزود: آن جریانی که هر ساله متأسفانه طی حداقل حدود ۴۰ سال در کشور شکل گرفته بود و افرادی دخالت می‌کردند که اصلاً کارشان این نبود و دخالت‌شان در انتخابات یک دخالت غیر معمول بود و افرادی را داخل مجلس می‌آوردند که شاید بسیاری از آن‌ها شرایط لازم را نداشتند.

نوباوه گفت: این بار این اتفاق افتاد که دیگر آن روش سنتی خاص (اشاره به روش بستن لیست‌های انتخاباتی) شکسته شد و توانستند یک جریان انقلابی، نیروهای جوان -البته جوان به معنای سن نمی‌گویم، شاید به معنای تازه وارد به مجلس- به لطف خدا وارد مجلس شوند و در دور اول بسیار موفق بود که من نیز در این لیست‌ها بودم.

نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: البته ناگفته نماند، به دلیل مشکلاتی که داخل مجلس بود و اعتراضی که به بسیاری از جریان‌های خودکامه و تفکر خودکامگی در مجلس وجود داشت، حاضر نشدم در بسیاری از این لیست‌ها باشم و حتی گفتم اگر نتوانم به مجلس راه یابم بهتر است تا اینکه بخواهم جایی بیایم که آن افراد را قبول ندارم. توسط دوستان به همین لیست امنا دعوت شدم. جریان جدیدی که اتفاق افتاده بود شکل گرفت و در وهله حدود ۱۴ نفر از نیروهای مشترک وارد مجلس شدند.

نوباوه در خصوص مهم‌ترین برنامه‌های خود در صورت راهیابی به مجلس آتی گفت: باید عرض کنم که برنامه‌های بسیار متنوعی در کشور داریم؛ شاید نگاه مردم به مجلس به خصوص نگاه غیر کلان‌شان، حل مشکلات روزمره است. البته به نظرم بسیاری از این مشکلات روزمره، مشکلات اجرایی است و مربوط به مجلس نیست و این خودش یک معضل است که بسیاری از همکاران ما را به خصوص در شهرستان‌ها درگیر کرده است.

وی افزود: نمایندگان بیش از آنکه به مسائل کلان کشور نظر داشته باشند، به حل مشکلات رورمزه می‌پردازند، مثل آسفالت، لوله‌کشی آب، گاز و این از آن مسائلی است که ربطی به نماینده ندارد اما گریبان نماینده را گرفته است.

نامزد راه‌یافته به دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: به دلیل ضعفی که نیروهای اجرایی دارند. مردم کارهایی را که استانداران، فرمانداران، بخشداران و دهیاران باید انجام دهند را از نمایندگان مطالبه می‌کنند.

وی افزود: کار من فرهنگی است و با تحولات روز مواجه هستیم. مثلاً، می‌بینیم امروز فضای مجازی حتی به منزله فضای حقیقی تبدیل شده است و همه منویات کشور را رقم و عامل رشد کشور است و بسیار می‌تواند در همه زمینه‌ها جهش ایجاد کند، اما فاقد هرگونه قانون است. ما به این فکر افتادیم که باید قانون داشته باشد.

نوباوه تصریح کرد: در بخش مشکلات اجتماعی که به تحرکات دشمنان ما برای ضربه زدن به نظام مربوط می‌شود، ما نیاز به تجدید قوانین مثل قانون عفاف و حجاب داشتیم. شما در قانون مجازات‌های اسلامی، قانون دارید، اما بسیاری از آن‌ها قانون‌های تعزیراتی است و قوانینی که شاید در شأن برخورد و شرایط فعلی جامعه نیست. ما باید قانون را تعدیل و یا به شکلی عملیاتی کنیم که هم حجاب و عفاف آن شکل عملی و ارزشی خودش را داشته باشد. در کنارش نیز مانع هنجارشکنی که می‌خواهد از این ملعبه استفاده و به کشور ضربه زند و در واقع عفاف و ناموس ملی کشور را تحت تأثیر قرار بدهد، شود.

وی در ادامه گفت: این نه در مورد کشور ما بلکه در همه جای دنیا وجود دارد. قانون راهنمایی و رانندگی هم به این شکل است ما نمی‌توانیم بگوییم که بهترین ماشین داشته باشیم و هر طور که دوست داریم رانندگی کنیم یا چراغ قرمز را رعایت نکنیم؛ هر پدیده اجتماعی حتماً باید قانونمند باشد تا بتواند موفق باشد.

این نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: قانون فضای مجازی که همه کارش انجام شده، طرحی بود حدود ۳۰ پیگیری شد و خوب هم پیش می‌رفت، متأسفانه به دلیل دست‌هایی که در خود مجلس و بیرون از مجلس وجود داشت و با هم همکاری کردند، به خصوص بیگانگان و دشمنان ما، نگذاشتند قانونی که شکل گرفته بود و می‌توانست خیلی کمک کار مردم باشد، اجرای شود. الان همه فکر می‌کنند که فضای مجازی فقط فضای سیاسی یا فرهنگی است، اصلاً اینطور نیست، فضای اقتصادیش مهم‌تر از همه بخش‌هایش است.

وی افزود: پلیس فتا می‌گوید در ۶ ماه گذشته سال ۱۴۰۳، ۱۲۰ هزار پرونده تشکیل شده است. چقدر می‌تواند پلیس فتا به این‌ها برسد و مگر اصلاً چقدر نیرو دارد.

نوباوه همچنین در پاسخ به سوالی درباره ارزیابی از عملکرد کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: من نمی‌خواهم اغراق کنم، همه کمیسیون‌های مجلس سر جای خودشان مهم هستند؛ یعنی اگر یکی از آنها انجام وظیفه نکند، حتماً یک جای کشور یک مشکلی پیش می‌آید اما فرهنگ به معنای همان چیزی که رهبر انقلاب فرمودند، به معنای هوا و اکسیژن است.

وی افزود: افرادی که در کمیسیون فرهنگی حضور دارند، متعهد و مؤمن هستند و کار را خوب پیش می‌برند اما با مشکلاتی، هم در داخل مجلس و هم در دولت مواجه هستیم؛ مثلاً وزیر فرهنگ آخرین وزیری است که بودجه به او تعلق می‌گیرد. آقای اسماعیلی وزیر فرهنگ بارها علنی گفته که کمکی که مجلس به ما کرد، خود دولت نکرد؛ در لایحه دولت، سهم فرهنگی اگر فرضا ۱ دیده شده، ما آن را ۵ برابر کردیم.

نوباوه همچنین در پاسخ به سوالی درباره کمیسیون انتخابی در صورت راهیابی به مجلس آینده گفت: صددرصد کمیسیون فرهنگی را انتخاب می‌کنم؛ در شأن خود نمی‌بینم که به کمیسیون دیگری بروم؛ کار من فرهنگ است.

نوباوه با اشاره به پویش انتخاباتی خبرگزاری مهر، گفت: عملکرد خبرگزاری مهر در ۴ دهه حضور من در رسانه، گویای این است که حتی زمان تشکیل شما را یادم هست. هدفی که برای تشکیل این نهاد بود، اطلاع‌رسانی صحیح است؛ یعنی جامع و بهینه. بنابراین بابت این پویش تبریک می‌گویم.

کد خبر 6093495 محمد مهاجرانی

دیگر خبرها

  • دشمن برای جوانان فضای مجازی آلوده را تدارک دیده است
  • جای خالی معلمان ماهر مجازی
  • معلمان الگوی خوبی برای دانش آموزان باشند
  • معلمان ستون‌های اصلی هر جامعه‌ای هستند
  • بلومبرگ: عربستان فعالان منتقد اسرائیل را دستگیر می‌کند
  • خسرو غفوریان کیست؟
  • جوان اهل گرمی از چوبه دار در تهران نجات یافت
  • گسترش بصیرت، بهترین ابزار مقابله با جنگ فرهنگی دشمنان است
  • نجات جوان اهل گرمی اردبیل از چوبه دار
  • فضای مجازی باید قانون داشته باشد/لزوم قانونمندی پدیده‌های اجتماعی