Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-02@12:53:19 GMT

عادی‌انگاری و روزهای سیاه کرونایی درهرمرگان

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۴۰۸۳۷

عادی‌انگاری و روزهای سیاه کرونایی درهرمرگان

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، جهانگیر حاجی زاده در یادداشتی ذیل عنوان «عادی‌انگاری و روزهای سیاه کرونایی در هرمرگان» آورده است:

افزایش آمار روزانه مبتلایان جدید به کرونا  در پی کم توجهی به رعایت پروتکل‌های بهداشتی و عادی‌انگاری شعله‌های این ویروس در استان بار دیگر زبانه کشیده و انسان‌های زیادی را به کام مرگ کشانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چند روزی است که شرایط شیوع و مرگ‌ و میر ناشی از کرونا درهرمرگان از حالت هشدار فراتر رفته موضوعی که تمام مسوولان بهداشت و درمان این استان به اتفاق از خطرناکی آن می‌گویند و در تمامی نشست‌های ملی و استانی ستاد مبارزه با این ویروس برنامه‌ها می‌ریزند که چه کنیم تا شرایط استان بهبود یابد در این میان عده‌ای از بسته شدن تالارها و منع تجمع‌ها می‌گویند و عده‌ای نیز بر زیر ساخت‌های درمانی و نظارت‌ها تاکید دارند و با همه این گفتن‌ها هشدارها و مرگ‌ و میری که روزانه در خبرها به گوش می‌رسد چرایی این شیوع گسترده ویروس کرونا درهرمزگان دلایل متعددی دارد و کارشناسان مهمترین دلیلش را عادی‌انگاری اجتماعی تلقی می‌کنند موضوعی که افرادی از جامعه را در برابر خطرات ویروس بی تفاوت کرده تا جایی که بازارهای شلوغ تالارهای پر ازدحام عروسی بیمارستان‌های پر شده از بیماران بدحال تنفسی و مرگ و میر اعضای همین جامعه به اتفاقی تکراری مبدل شده است

در کنار این عادی انگاری به گفته کارشناسان یکی از دلایل تعییر وضعیت کرونا درهرمرگان این است که قبل از اینکه شرایط بحرانی شود فکر پیشگیری در ذهن خطور نمی‌کند و همه ما دلمان به وضعیت‌های زرد و آبی خوش می‌شود و یادمان می‌رود که درگیر چه جنگی بودیم و در این بین دشمن با تمام قوا و در زمانی که خیلی از ما در خواب غفلت هستیم بر ما مسلط می‌شود.

انتهای پیام/ 88055

منبع: فارس

کلیدواژه: عادی انگاری عادی انگاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۴۰۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند