Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- درمانگاه خیریه شبانه‌روزی امام صادق(ع) قم به عنوان یکی از بزرگترین و جامع ترین مراکز درمانی غیر بیمارستانی ایران وابسته به دفتر آیت الله العظمی سیستانی، سالانه به بیش از ٣6٠ هزار بیمار در رشته های مختلف، خدمات درمانی تخصصی با پائین ترین تعرفه خیریه ارائه می دهد.

به گزارش خبرگزاری آریا از قم، مدیر درمانگاه خیریه امام صادق(ع) در گفتگو با خبرنگاران با بیان این مطلب گفت:این درمانگاه با همت نماینده و ریاست دفتر آیت اللّه العظمی سیستانی ، آیت الله حاج سید جواد شهرستانی در سال ٧٨ با بهره گیری از ده ها نفر کادر پزشکی و پیراپزشکی و تجهیزات مناسب در صفائیه قم در ساختمانی استیجاری آغاز به کار نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با عنایت به نّیت خیر مؤسس و هیأت امناء و در جهت اهداف خیرخواهانه ،پس از ١٨ ماه با افزایش واحدها و بخشها و امکانات تخصصی،درمانگاه به منطقه محروم نیروگاه قم منتقل و در ساختمان بسیار مجهز و استانداردی که با 4 هزار متر مربع مساحت در پنج طبقه ساخته شده و در حال حاضر به عنوان یکی از بزرگترین و جامع ترین مراکز درمانی غیر بیمارستانی ایران مطرح می باشد به فعالیت خود ادامه می دهد.

به گفته مدیر درمانگاه اکنون در این مرکز با بهره گیری از تجارب و همکاری ٢٠٠ کادر پزشکی و پیراپزشکی و جمعا ٢5٠ نفر پرسنل ضمن افزایش تعداد مراجعین به ٣6٠ هزار مراجعه سالیانه در کلیه واحدها و بخش ها با افزایش کیفیت و کارایی،افتخار بزرگی نصیب این مرکز خیریه گردید تا مکررا و به تناوب به عنوان«درمانگاه نمونه استانی»از طرف«دانشگاه علوم پزشکی»و کلیه«سازمانهای بیمه گر»استان قم معرفی وبا تعرفه های کاملا خیریه در خدمت کلیه مراجعین باشد.

وی در ادامه به برخی واحدها و بخشهای مهم درمانگاه اشاره کرد و آنها را به شرح زیر بر شمرد: انواع ویزیت سرپایی تخصصی و فوق تخصصی ارتوپدی،گوش حلق و بینی،چشم،زنان و زایمان،جراح کلیه ومجاری ادراری،جراح عمومی،قلب،پوست،جراح اعصاب، داخلی اعصاب و روانپزشکی،طب فیزیکی و توان بخشی،داخلی،کودکان ، دندانپزشکی،دندانسازی ولابراتوار دندانی با استفاده 4 یونیت مجهَز و چندین دندانپزشک آقا و خانم ، پزشک عمومی و اورژانس شبانه روزی.

وی با ابراز اینکه از ابتدای شروع کرونا تا اوایل مرداد١4٠٠ بیش از ١5 هزار سی تی اسکن کرونا دراین مرکز با تخفیف بیش از ١٧ میلیاردریالی برای کمک به تشخیص و درمان کرونا جهت مراجعین انجام شده است، بخش ها و خدمات پاراکلینیکی درمانگاه را به این ترتیب ذکر کرد:مرکز تصویر برداری پزشکی نور(وابسته به درمانگاه) که شامل ام آی آر١/5تسلای زیمنس، سی تی اسکن، سونوگرافی سه بعدی ، ماموگرافی رادیولوژی دیجیتال و رادیولوژی دندان، سنجش تراکم استخوان می باشد.همچنین سایر واحدهای پاراکلینیک شامل آزمایشگاه وپاتولوژی، فیزیوتراپی اکوی قلب ،نوارمغز،نوار عصب وعضله و اندوسکوپی، ترک اعتیاد ، مشاوره (ژنتیک ،تغذیه ،روان شناسی ودیابت) کاردرمانی، گفتاردرمانی، شنوایی سنجی، بینایی سنجی وعینک سازی، مامایی، جراحی سرپایی،تزریقات ،پانسمان، نوار قلب و ...شبانه روزی است.

وی گفت: در این مرکز خیریه همچنین خدمات مددکاری شامل مددکاری65٠ پرونده سالمندان و مددجویان بهزیستی، همکاری تنگاتنگ با انجمن صرع، همکاری با سازمان بهزیستی در جهت خدمات پیشگیری از اعتیاد(پایگاه محله سالم و پایگاه سلامت اجتماعی)و...، فعالیت های آموزشی شامل برگزاری کلاس های چگونه زیستن توسط اساتید مجرب، برگزاری کلاس های آموزشی دیابت، برگزاری کلاس مشاوره تغذیه و...، همکاری با انجمن اطفال،انجمن فیزیوتراپی،سازمان های بیمه و... در جهت برگزاری جلسات یا کلاس های آموزشی صورت می پذیرد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: درمان خیریه قم آیت الله العظمی سیستانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۴۱۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟

تخلف زیرمیزی پزشکان، به دریافت وجه مازاد بر تعرفه‌های قانونی از سوی برخی پزشکان در ازای ارائه خدمات درمانی، اطلاق می‌شود؛ این کار نه تنها غیرقانونی و غیراخلاقی است، بلکه مجازات‌های سنگینی نیز برای متخلفان در نظر گرفته شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، شهرنشینی مستلزم رعایت قوانین و قواعد شهری است و کارشناسان بر این باورند شهرنشینان هنگامی که به حقوق یکدیگر احترام بگذارند و به مسئولیت‌های خویش در برابر شهر و اجتماع عمل کنند، به «شهروند» ارتقا پیدا می‌کنند.

حقوق شهروندی نیز مجموعه حق‌هایی است که هر کدام از شهروندان از آن برخوردارند و باید توسط دیگر شهروندان و حاکمیت رعایت شود، حقوق شهروندی در ایران نیز مانند بسیاری از کشورها پذیرفته شده است که بارزترین و مهم‌ترین نمود آن قانون اساسی است که در اصول ۳۲، ۳۴، ۳۵، ۳۷، ۳۸ و ۳۹ به آن اشاره شده است.

یکی از موضوعات قابل توجه حقوق شهروندی، موضوع دریافت وجه اضافی پزشکان از بیماران (زیر میزی) است؛ پزشک نباید شروع به درمان و درمان بیمار را به دریافت مبلغ یا مبالغی فراتر از تعرفه پزشکی یا توافق آن دو در چارچوب قانون موکول نماید؛ واقعیت مسئله این است که در حال حاضر بنا به دلایل مختلفی قصور و تخلفات پزشکان و دست‌اندرکاران پزشکی در مبحث زیرمیزی افزایش پیدا کرده است.

اکنون این سوال مطرح می‌شود که مکانیسم حقوقی برای رسیدگی و بررسی این امور به چه نحوی است و با وجود تعیین تعرفه‌های قانونی در حوزه سلامت، راهکار قانونی برای رسیدگی به تخلفات دریافت وجه غیرقانونی (زیرمیزی) توسط پزشکان چیست.

طبق قانون، پزشکان موظف به ارائه خدمات مطابق با تعرفه‌های مصوب هستند و دریافت هرگونه وجهی مازاد بر تعرفه قانونی ممنوع بوده و تخلف محسوب می‌شود، چرا که این کار خلاف مصوبه و قانون نظام جمهوری اسلامی و حرام است، بنابراین از منظر حقوقی زیرمیزی پزشکان می‌تواند تحت عنوان «وصول و دریافت مال نامشروع» تلقی شود، این بزه از عناوین کلاهبرداری محسوب شده و مرتکب آن از یک سال تا هفت سال زندان محکومیت خواهد داشت.

طبق ماده ۱۰ و ۱۳ آئین نامه انتظامی رسیدگی به تخلفات صنفی و حرفه‌ای شاغلان حرفه‌های پزشکی و وابسته، شاغلان حرفه‌های پزشکی و وابسته مکلف هستند تعرفه‌های خدمات درمانی مصوب
ابلاغ شده از طرف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را رعایت کنند و حق دریافت هیچ‌گونه وجه یا مالی از بیماران را علاوه بر وجوهی که توسط مسؤولان مؤسسه درمانی ذی‌ربط طبق مقررات دریافت می‌شود، ندارند.

طبق قانون، پزشکی که هر گونه وجه دریافت اضافی از بیماران (زیر میزی) داشته باشد، بار اول دو برابر پرداختی بیمار جریمه و توبیخ کتبی می‌شود، بار دوم پنج برابر پرداختی بیمار جریمه و پروانه مسئول فنی نیز لغو شده و بار سوم ۱۰ برابر پرداختی بیمار، پزشک مربوطه جریمه خواهد شد و پروانه مسئول فنی و حتی بیمارستان نیز باید لغو شود.

طبق قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان (مصوب ۲۱/۷/۱۳۹۸)، هر گونه دریافت وجه اضافی از بیماران (زیر میزی) از شیوه‌های غیرقانونی برای وصول هزینه خدمات به مشتریان به شمار می‌آید که این رفتار خلاف قانون، تخلف و جرم محسوب می‌شود و مستلزم تعقیب قانونی است.

وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی نیز با مکانیسم دیگری با این جرم برخورد می‌کند و زمانی که موردی مبنی بر تخلف پزشکان گزارش داشته باشند از طریق کمیسیون ماده ۱۱ در حوزه درمان طبق مقررات با آنها برخورد می‌شود و میزان پولی که بیش از تعرفه از بیمار دریافت شده به وی برگردانده خواهد شد، بنابراین در صورت مشاهده تخلف تعرفه‌ای، بیماران می‌توانند از طریق: ۱- مراجعه به سازمان نظام پزشکی و شکایت در دادسرای نظام‌پزشکی ۲- مراجعه به وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و شکایت از پزشک متخلف در کمیسیون ماده یازده ۳- مراجعه به دادسرای عمومی و انقلاب و طرح شکایت کیفری، اقدام کنند.

کد خبر 748988

دیگر خبرها

  • افتتاح بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان + تصاویر
  • مسئولیت علم در کلاس امام صادق(ع)
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • توزیع ۱۰۰ بسته معیشتی در سپیدان
  • سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود
  • حسینیه امام خمینی(ره) حال و هوای کلاس درس گرفت
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • یافته‌های پژوهشگران برای افزایش ظرفیت دیالیز برای بیماران
  • توسعه و ارتقا مراکز درمانی موقوفه از اولویتهای سازمان اوقاف است
  • مراجعه روزانه ۴۰۰ بیمار چشمی به بیمارستان امام (ره) اهواز