Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-08@10:14:52 GMT

با ۴۵۰ هزار دلار به فضا بروید!

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۴۱۲۲۷

با ۴۵۰ هزار دلار به فضا بروید!

آفتاب‌‌نیوز :

به نقل از رویترز، این خبر در حالی اعلام شد که چند هفته از پرواز فضایی مالک و پنج خدمه این شرکت به فضا می‌گذرد. "ریچارد برانسون" بنیان‌گذار شرکت فضایی "ویرجین گلکتیک" ۱۱ ژوئیه به همراه پنج فرد دیگر که تمامی آنها از کارمندان شرکت او بودند، در قالب اولین پرواز فضایی سرنشین‌دار تجاری به فضا رفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از آن "ریچارد برانسون" به اولین میلیاردری تبدیل شد که با فضاپیمایی که خودش در ساخت آن نقش داشته، به فضا رفته است.

پس از اعلام قیمت بلیت پرواز فضایی این شرکت، سهام این شرکت در روز پنج‌شنبه رشد ۵ درصدی داشت.

در ماه ژوئن، "ویرجین گلکتیک" تأییدیه اعزام متقاضیان به فضا به وسیله‌ی فضاپیمای اسپیس‌شیپ ۲(SpaceShipTwo) را از اداره هوانوردی فدرال دریافت کرد.

این شرکت اعلام کرد سه پیشنهاد برای خریداران دارد. پیشنهاد اول خرید یک صندلی پیشنهاد دوم خرید بسته چند نفره است که طی آن می‌توانند بلیت چند صندلی را بخرند و پیشنهاد سوم خرید یک پرواز کامل است که طی آن امکان خرید کل صندلی‌ها وجود دارد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سفر به فضا پرواز فضایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۴۱۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۷

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۴۵ درصد افزایش به ۲۳۱۲ دلار و ۱۹ سنت رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، قیمت طلا در روز دوشنبه به دنبال انتشار اطلاعات اقتصادی آمریکا و افزایش خوشبینی نسبت به آسان شدن سیاست‌های پولی فدرال رزرو آمریکا افزایش یافته است.

قیمت هر اونس طلا امروز با 0.45 درصد افزایش به 2312 دلار و 19 سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک افزایش 0.51 درصدی به 2320 دلار و 30 سنت رسیده است.

قیمت طلا در اولین ساعات تجارت در روز دوشنبه 0.4 درصد کاهش یافت. سرمایه‌گذاران در حال بررسی اطلاعات اشتغال آمریکا هستند که حاکی از آرام شدن رشد اقتصاد این کشور است.

قیمت جهانی طلا امروز 1403/02/15

آستان گولسبی، رئیس فدرال رزرو شیکاگو در روز جمعه گفت سیاست‌های پولی بانک مرکزی در سال جاری میلادی آسان‌تر خواهد شد. نرخ بالای بهره به ضرر فلزات گرانبها از جمله طلاست، چون هزینه نگهداری آن به عنوان یک سرمایه غیرسودده را افزایش داده و تمایل برای خرید آن را پایین می‌آورد.

از طرف دیگر، آرام شدن تنش‌ها در خاورمیانه و امید به جلوگیری از یک جنگ تمام عیار تمایل به خرید طلا به عنوان یک پشتوانه ایمن پایین آورده است.

قیمت طلا از ابتدای سال جاری میلادی علی رغم تورم بالا و بی‌ثباتی نسبت به زمان کاهش نرخ بهره بانک مرکزی آمریکا، 12 درصد افزایش یافته است. قیمت طلا در ماه آوریل به یک رکورد جدید رسید که از دلایل اصلی آن می‌توان خرید بالای بانک‌های مرکزی، تقاضای بالا از سوی بازارهای آسیا و درگیری‌های ژئوپلیتیکی در اوکراین و خاورمیانه دانست.

در میان سایر فلزات گرانبه، قیمت نقره با 1.76 درصد افزایش به 27 دلار و 16 سنت رسید. پلاتین هم با یک کاهش 0.7 درصدی  955 دلار و 80 سنت معامله می‌شود.

انتهای پیام/2

دیگر خبرها

  • عسگری: وضعیت خودرو در کشور دچار فلاکت شده است / «کروز» به دنبال صندلی سوم درهیات مدیره ایران‌خودرواست + فیلم
  • آیا ریست فکتوری برای «تمیز کردن» گوشی قبل از فروش کافی است؟
  • هزینه یک جت شخصی چقدر است؟
  • پرواز تهران - خرم‌آباد به فرودگاه مهرآباد بازگشت
  • قیمت قالب فلزی لبه ۵ با قیمت دلار بالا رفت؟!
  • طلا باز هم اوج گرفت/ قیمت جدید طلا ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • پروازهای شرکت هواپیمایی ایران‌ایر تهران-ایلام -تهران لغو شد
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۷
  • حراج سکه بانک مرکزی؛ بهترین پیشنهاد برای خرید سکه دولتی
  • دور سوم مسابقات فضایی در قرن بیست و یکم آغاز می‌شود