Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@00:58:21 GMT

مسافران خارجی در فرودگاه مشهد تب سنجی می‌شوند

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۴۲۲۲۷

مسافران خارجی در فرودگاه مشهد تب سنجی می‌شوند

دکتر مهدی قلیان اول روز جمعه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: هم اکنون ۲ دستگاه تب سنج حرارتی در خراسان رضوی وجود دارد که یکی در پایانه شماره سه فرودگاه مشهد و دیگری در مرز دوغارون فعال است.
وی ادامه داد: تب سنج های دستی با توجه به شرایط دمای هوای محیط، قدرت تشخیص دقیق را ندارند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به ویدیوئی که از صف طولانی آزمایش پی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سی.آر مسافران خارجی وارد شده به مشهد در فضای مجازی منتشر شده است گفت: در پروازهای خارجی ورودی به فرودگاه مشهد فقط از مسافرانی که علائم تب دارند و مشکوک به ابتلا به کرونا هستند، تست پی.سی.آر گرفته می شود.
وی افزود: طبق بررسی های انجام شده‌ در این ویدئو پرواز دوحه با ۶۰ نفر و پرواز نجف با ۲۴۰ مسافر همزمان با هم به زمین نشستند و همکاران ما مدارک سلامت آنان را بررسی کردند که از ۳۰۰ مسافر فقط یک نفر نیاز به تست پی.سی.آر داشته است.
دکتر قلیان ادامه داد: بنابراین صف ایجاد شده مربوط به کنترلهای بهداشتی نیست چرا که همکاران ما فقط با تلویزیون تب سنجی و کارت تست کرونای مسافران را بررسی می کنند و این امر زمان زیاد نیاز ندارد.

براساس گزارش های دریافت شده تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در استان خراسان رضوی بطور نگران‌کننده‌ در حال افزایش است و شمار آنان به بیش از ۶۶۰ نفر در روز افزایش یافته است.
هم اکنون ۱۳ شهرستان خراسان رضوی در وضعیت قرمز، ۱۰ شهرستان در وضعیت نارنجی و ۱۰ شهرستان در وضعیت زرد قرار دارند.

براساس آخرین آمار رسمی تاکنون چهار میلیون و ۹۲ هزار و ۶۷۱ نفر در ایران به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۴۵۸ نفر بر اثر ابتلا به کووید ۱۹ طی ۲۴ ساعت گذشته تعداد جان باختگان این بیماری در کشور به ۹۳ هزار و ۸۶ نفر رسیده است.

همچنین تاکنون سه میلیون و ۴۹۲ هزار و ۴۶۸ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان ها ترخیص شده اند.

"پاندمی کرونا" در جهان ۲۰۱ میلیون و ۸۷۴ هزار و ۳۳۵ نفر را بیمار کرده و جان چهار میلیون و ۲۸۴ هزار و ۳۸۷ نفر را در ۹۷۸ کشور گرفته است. ۱۸۱ میلیون و ۶۰۴  هزار و ۲۶۰ نفر از افراد مبتلا به ویروس کرونا در جهان نیز درمان شده‌اند.
در این میان آمریکا با ۳۶ میلیون و ۳۰۱ هزار ۷۴۴ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ و همچنین ۶۳۱ هزار و ۸۷۹ قربانی ویروس کرونا، بیشترین آمار ابتلا و تلفات ناشی از پاندمی کرونا را در جهان به خود اختصاص داده است و پس از آمریکا کشورهای هند، برزیل و روسیه بیشترین شمار افراد مبتلا به ویروس کرونا را دارند.
ایران بر اساس آخرین آمارهای رسمی جایگاه دوازدهم را از نظر تعداد مبتلایان به کرونا در جهان دارد.

برچسب‌ها کرونا مشهد فرودگاه بین‌ المللی هاشمی نژاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا مشهد فرودگاه بین المللی هاشمی نژاد کرونا مشهد فرودگاه بین المللی هاشمی نژاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۴۲۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • ایستگاه راه‌ آهن همدان کجاست؟
  • سطح اعتبار سنجی تسهیلات خرد دقیق‌تر می‌شود+ فیلم
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • تاخیر ۵۰۰دقیقه‌ای پرواز مشهد به تهران
  • نقص فنی هواپیمای مشهد به تهران و پرواز با ۵۰۰ دقیقه تاخیر
  • پرواز مشهد به تهران هواپیمایی چابهار با تاخیر ۵۰۰ دقیقه ای انجام شد
  • پرواز مشهد به تهران با ۵۰۰ دقیقه تاخیر انجام شد
  • برنامه پرواز‌های فرودگاه شیراز؛شنبه هشتم اردیبهشت