Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجتبی میرحسینی معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، در حاشیه برگزاری آزمون جامع گردشگری گفت: ۵۱ نفر از فراگیران آزمون جامع گردشگری در دوره‌های مدیرفنی دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری و دوره راهنمایان ایرانگردی و جهانگردی حضور داشتند که امیدواریم با موفقیت شرکت‌کنندگان و دریافت گواهینامه فعالیت، شاهد افزایش اشتغال و رونق کسب و کارهای گردشگری باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: امسال باتوجه به شرایط همه‌گیری ویروس کرونا آموزش به فراگیران از طریق ابزارهای هوشمند مجازی و Lms انجام شد.

میرحسینی بیان کرد: این افراد که هدفشان اشتغال در صنعت گردشگری است در این آزمون شرکت کردند که با کسب نمره قبولی و انجام مصاحبه‌های تعیین شده می‌توانند در صنعت گردشگری مشغول به کار شوند.

وی گفت: امروزه گردشگری یکی از علمی‌ترین و تخصصی‌ترین فعالیت‌ها در سطح دنیا با ایجاد اشتغال و رشد اقتصادی بالا به شمار می‌رود، در کشور ما هم گردشگری در سال‌های اخیر در سطح دوره‌های کوتاه‌مدّت و هم مقاطع تحصیلات تکمیلی تا مقطع دکتری آموزش داده می‌شود.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی و گردشگری جامع گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۴۲۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز دوره‌های آموزش ارتقای مهارت فرش بافان گیلانی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان؛ صفیه رجبی افزود: نخستین دوره از دیروز با ۴۰ کارآموز در شهرستان ماسال آغاز شده و به تدریج در مرکز استان و دیگر شهرستان‌ها نیز برگزار خواهد شد. وی ارتقای مهارت قالی بافان را یکی از عوامل ترغیب این صنف، برای تولید قالی و فرش‌های اصیل دانست و گفت: این دوره‌های مهارت آموزی نقش مهمی در فراگیری روش‌های نوین هنر در ارتقای این صنعت دارد. رئیس اداره فرش صمت گیلان؛ افزایش بهره وری در بافت انواع قالی و فرش و کاهش هزینه‌های تولید این را از دیگر مزایای دوره‌های آموزشی عنوان کرد. وی در پایان تصریح کرد: قرار است، دوره ارتقای مهارت قالی بافان برای ۳۵۰ نفر از فعالان حوزه فرش دستبافت، در قالب ۵ دوره آموزشی، طبق دستورالعمل‌های مرکز ملی فرش ایران برگزار، و برای شرکت کنندگان گواهینامه مهارت صادر می‌شود.

دیگر خبرها

  • برگزاری پنج دوره تخصصی توانمندسازی مشاغل گردشگری در گلستان
  • «چرم دوزی» اشتغال کهن برای نسل نو
  • دوره آموزشی استانی طرح ملی طوبی برگزار می‌شود
  • دوره جامع کنشگر _ کارشناس جمعیت در گیلان برگزار شد
  • 43 دوره آموزشی صنایع‌دستی در گلستان برگزار شد
  • دوره توانمندسازی کنشگران فضای مجازی در قزوین برگزار شد 
  • برگزاری دوره‌های رایگان آموزش صنایع دستی در لرستان
  • ۷۴ درصد از زندانیان ندامتگاه خورین ورامین مشغول به کار شدند
  • بازارچه‌ای برای آموزش اشتغال به دانش آموزان متوسطه در رشت
  • آغاز دوره‌های آموزش ارتقای مهارت فرش بافان گیلانی