Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود کرامتی بازیگر و کارگردان سینما و تلویزیون اولین بار فعالیت هنری خود را با تکنیک تئاتر سایه و با اشعار مولوی آغاز کرد و بعد از آن با عروسک گردانی در فیلم «شهر موشها» و ایفای نقش در شب تاب، یک، دو، همه باهم وارد دنیای سینما شد. او با برنا در خصوص گزارشی مربوط به کاراکتر های منفی و مثبت در سینما و تلویزیون گفت و گو کرد که در ادامه می خوانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسعود کرامتی در خصوص کاراکتر و نقش های منفی یا خاکستری در سینما و تلویزیون و اینکه چرا این نوع کاراکتر ها واقعیتی با جامعه ندارند به خبرنگار سرویس فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا گفت: درواقع می توانیم بگوییم که فقط کاراکتر های منفی نیستند که شباهتی با جامعه ندارند و شخصیت های مثبت نیز همین گونه هستند و به واقعیت نزدیک نیستند. به طور کل این معضل در هر دو شخصیت وجود دارد

او افزود: این معضل بیشتر در تلویزیون مشهود است اما در سینما هم وجود دارد.

کرامتی در این باره که آیا این اتفاق به دلیل محدودیت ها است یا به هنرمندان هم مربوط می شود بیان کرد:  هنرمندان به این شکل تربیت شده اند درواقع می توان گفت که تا حدودی به محدودیت ها مربوط می شود اما تا زمانی که نویسنده ها با دقت نظر و محدود اثری را ننویسند به هیچ عنوان تصویب نخواهد شد.

او در این خصوص که  چه دلیلی دارد شخصیت های منفی به جذابیت دو چندان برسند و بیشتر از نقش های مثبت دیده شوند گفت: به طور کل کاراکتر های مثبت معمولا آن طور که باید طرفدار ندارند چرا که آن نقش مثبت و کاراکتر خوبی است. در غیر این صورت اگر قهرمان باشد و تلاش کند تا همه شر ها و بدی ها را از بین ببرد و بر آن ها غلبه شود مقبول و مورد پسند است که حتی ماندگار هم می شود.

درحقیقت کاراکتر های منفی به دلیل تنوع رفتار و شخصیت بیشتر پسندیده می شوند.

این کارگردان و بازیگر در پاسخ به این سوال که آیا نقش منفی برایش جذابیت دارد یا نقش مثبت تصریح کرد: واقعیتش برای من فرقی نمی کند مثبت و منفی بودن کاراکتر مهم نیست تنها مسئله ی مهم این است که نقش باید جذاب باشد و به گونه ای در نظر بیاید که طرف مقابل را جذب کند.

مسعود کرامتی در پایان و در این خصوص که در حال حاضر اثری جدیدی در دست دارد یا خیر اظهار کرد: مشغول بازی در سریالی به کارگردانی مازیار میری هستم که تقریبا در حال تمام شدن است البته فعلا به دلیل کرونا سر پروژه حاضر نمی شویم تا انشاالله به زودی کار بچرخد و این سریال را به اتمام برسانیم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سینما و تلویزیون جامعه فرهنگ و هنر تلویزیون بازی تلویزیون سیاه و سفید فیلم سینما بازیگر کارگردان مسعود کرامتی کاراکتر مثبت و منفی شخصیت های خاکستری کاراکتر ها نقش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۴۳۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام فیلم‌های سینما به جامعه کارگری ادای دین کردند؟

به گزارش گروه فرهنگ و هنر ایسکانیوز، فیلم‌های سینمایی با محوریت کار و کارگر که در طبقه‌بندی ژانر اجتماعی قرار می‌گیرد، همواره با اقبال مخاطب مواجه بوده‌ است، فیلم‌هایی که افزون‌بر تصویر کردن دغدغه و روزگار پر محنت این قشر تلاش‌گر، در دل قاب‌های سخنگوی خود روایتگر آسیب‌های اجتماعی نیز بوده‌اند.

گرچه سینمای کارگری در ایران به‌دنبال سینمای نئورئالیسم ایتالیا پیش از وقوع انقلاب اسلامی کلید خورد، اما دیری نپایید که با گذشت سال‌های نه چندان طولانی از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، سینمای کارگری رنگ بیشتری به خود گرفت؛ سینمایی که گذشته از سهراب شهیدثالث و کامران شیردل تا پیش از نیمه دوم دهه ۵۰، خسرو سینایی، عباس کیارستمی، رخشان بنی‌اعتماد، کیانوش عیاری، ابوالفضل جلیلی، اصغر فرهادی و سعید روستایی را در دایره مهم‌ترین فیلمسازان خود از بعد از وقوع انقلاب می‌بیند.

در کنار فیلم‌هایی چون «نگهبان شب» و «جنگ جهانی سوم» از رضا میرکریمی و هومن سیدی که مهم‌ترین نماینده‌های آثار کارگری اخیر سینمای ایران شمرده می‌شوند، از «به‌آهستگی» مازیار میری، «چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت» وحید جلیلوند، «خداحافظی طولانی» فرزاد موتمن، «شیفت شب» نیکی کریمی، «پنج ستاره» مهشید افشارزاده و «ساعت ۵ عصر» مهران مدیری می‌توان از دیگر آثار عرصه یادشده یاد کرد.

همچنین مجید مجیدی با «آواز گنجشک‌ها»، علی رفیعی با «آقا یوسف»، بهرام توکلی با «اینجا بدون من»،جمشید محمودی با «چند متر مکعب عشق»، احمدرضا معتمدی به‌ واسطه «آلزایمر» و منوچهر هادی به‌واسطه «کارگر ساده نیازمندیم»، از جمله دیگر کارگردانانی هستند که با ساخت فیلم‌های یادشده در تولید آثار سینمای کارگری دستی بر آتش داشته‌اند.

البته پیداست که در برخی از آن‌ها نظیر «جدایی نادر از سیمین»، نقش کار و کارگر، محوری و موضوع اصلی نیست اما به نوبه خود بر آن بودند تا ادای دینی به این صنف آسیب‌پذیر جامعه داشته باشند.

به هر روی سینمای ایران به ‌واسطه دغدغه و ذوق سینماگرانش همواره بر آن بوده تا در کنار سایر متعلقات آثار اجتماعی، موضوعات کار و کارگری را نیز به کانونی از تصاویر قصه‌گو بدل کند. که در این زمینه گامهای خوبی نیز برداشته است.

انتهای پیام/

کیانوش رضایی کد خبر: 1229134 برچسب‌ها کارگران اخبار سینما

دیگر خبرها

  • فضای مدارس استان قزوین فرسوده است
  • کدام فیلم‌های سینما به جامعه کارگری ادای دین کردند؟
  • سنگ تمام طرفداران بایرن برای قیصر فقید
  • رایزنی با ده‌ها سرمایه‌گذار برای فعالیت در لرستان
  • اتفاقی که «تانیا» از پشت صحنه «نون خ» فاش کرد
  • ۱۵۰ مدرسه در اصفهان تحت تاثیر فرونشست / حقوق معلمان حق‌التدریس افزایش پیدا می‌کند
  • چشم انداز سرمایه گذاری در بورس مثبت است
  • ۱۸ درصد جمعیت جامعه عشایری ایلام در شهرستان آبدانان زندگی می‌کنند
  • عفاف و حیا حافظ حریم انسانی و شخصیت وجودی زن و مرد است
  • برگزاری نشست هم اندیشی مدیران مراکز مشاوره استان