Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-06@02:21:43 GMT

میوه‌ای موثر در درمان فشار خون

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۴۳۲۸۲

یک متخصص طب سنتی از فواید میوه ای موثر برای درمان فشار خون خبر داد. ناطقان: ناصر رضایی پور، متخصص طب سنتی اظهار کرد: گلابی یا آمرود با نام عربی کمثری گیاهی از خانواده گل سرخیان و دسته دانه دار و هم خانواده با به و سیب است. گلابی رسیده و شیرین با طبیعت معتدل مایل به گرمی و تری مقوی قلب و معده، نشاط آور و مقوی بدن بوده و می‌تواند درمان خوبی برای یبوست به ویژه در کودکان و سالمندان باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته باید این نکته را در نظر داشت که برخی از انواع گلابی قبض بیشتری دارند و در درمان انواع اسهال کمک کننده خواهد بود.

او افزود: در دوران بارداری مصرف برخی مواد غذایی و میوه‌ها از جمله مویز، بِهِ شیرین، گلابی، سیب میخوش و انار ملس توصیه می‌شود، زیرا مصرف این میوه در دوران بارداری سبب افزایش شیر مادر خواهد شد.این میوه حاوی کربوهیدرات و فیبر قابل توجهی است، اما پروتئین بسیار کمی دارد.

این متخصص طب سنتی گفت:گلابی منبع خوبی برای ویتامین‌های گروه ب، ث، آهن، کلسیم، منیزیم، فسفر، پتاسیم و روی است و در درمان فشارخون و همچنین بیماری‌های کلیه والتهاب پروستات بسیار موثر خواهد بود.گلابی رسیده می‌تواند به رفع تشنگی و سوزش و مثانه کمک کند.

رضایی پور در نهایت بیان کرد:همچنین ضمن رفع خشکی مغز، بهبود خواب در سالمندان و خشک مزاجان دافع نزله یا همان ترشحات پشت حلقی هم است. اگر حدود نیم تا یک ساعت پس از غذا خورده شود می‌تواند با تقویت دهانه بالای معده از رسیدن بخارات معده به مغز جلوگیری کند.افراد سرد مزاج و کسانی که معده‌های ضعیف و سرد دارند باید از زیاده‌روی در مصرف گلابی خودداری کنند، زیرا ممکن است موجب افزایش نفخ، قولنج و درد‌های گوارشی شود. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: میوه موثر ، درمان ، فشارخون

منبع: ناطقان

کلیدواژه: میوه موثر درمان فشارخون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۴۳۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فشار خون عامل مرگ سالانه ۱۰ میلیون نفر در جهان

به گزارش صدای ایران از ایرنا، پرفشاری خون به معنای بالا بودن میزان فشاری است که بر اثر برخورد خون به دیواره‌ی سرخرگ‌ها ایجاد می‌شود. سرخرگ‌ها، رگ‌هایی هستند که خون را از قلب به تمام اعضای بدن می‌رسانند.

میزان فشار خون، با دو عدد مشخص می‌شود. فشار خون سیستولیک (عدد بالایی) نشان دهنده‌ی فشار وارد شده به دیواره‌ی سرخرگ‌ها در هنگام انقباض قلب است و فشار خون دیاستولیک (عدد پایینی) نشان دهنده‌ی فشار وارد شده به دیواره‌ی سرخرگ‌ها در هنگام آزاد شدن عضلات قلب (بین هر ضربان قلب) است.

بالا رفتن فشار خون سبب سکته و مرگ در افراد می‌شود و به همین دلیل از آن به عنوان قاتل خاموش یاد می‌شود.

دکتر مریم طاهرخانی متخصص بیماری‌های قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این باره گفت: بنا به توصیه اتحادیه جهانی فشارخون بالا، افراد بالغ بالای ۱۸ سال باید غربالگری فشارخون شوند.

به این ترتیب که افراد ۱۸ تا ۳۹ سال هر سه تا پنج سال باید فشارشان را اندازه بگیرند و اگر در حد نرمال بود، سه تا پنج سال بعد، مجدد ارزیابی کنند.

وی ادامه داد: این افراد اگر به علت وزن بالا - توده بدنی (BMI) بالاتر از ۲۵ -یا ماکسیمم فشار بین ۱۳۵ تا ۱۳۹ و مینیمم فشار ۸۵ تا ۸۹ میلی متر جیوه در معرض ابتلا به فشارخون بالا هستند، باید به صورت سالانه پایش شوند، افراد بالای ۴۰ سال نیز باید هرسال فشارخون خود را اندازه‌گیری کنند.

طاهرخانی با بیان اینکه فشار خون بالا سالانه بیش از ۱۰ میلیون مرگ و میر را به خود اختصاص می‌دهد، به راه‌های پیشگیری از فشار خون در افراد اشاره کرد و گفت: حفظ وزن مطلوب، اصلاح سبک زندگی، پرهیز از رژیم غذایی ناسالم مثل مصرف غذا‌های سرخ کردنی، چرب، آماده و کنسروی، حذف اسید‌های چرب ترانس، خودداری از مصرف الکل و دخانیات و پرهیز از مصرف نمک بیش از یک قاشق چایخوری از جمله اقداماتی است که در راستای پیشگیری از ابتلا به پرفشاری خون بسیار کمک کننده خواهد بود.

متخصص بیماری‌های قلب و عروق با اشاره به اینکه هدف سازمان بهداشت جهانی، کاهش ۲۵ درصدی ابتلا به فشارخون بالا تا سال ۲۰۲۵ است، بیان کرد: این مهم با تشخیص زودهنگام و کنترل به موقع بیماری امکان پذیر است.

طاهرخانی، تصریح کرد: مشکل اصلی برای کنترل فشارخون، عدم پذیرش بیماران است؛ با وجود پیشرفت‌های بسیار در حوزه درمان، اغلب بیماران یا داروهایشان را مرتب مصرف نمی‌کنند، یا تصور می‌کنند پرفشاری خون قابل درمان است و با کاهش فشار ناشی از درمان، بلافاصله دارو را قطع می‌کنند، این آگاهی باید به بیمار داده شود که فشارخون یک بیماری قابل کنترل است، نه قابل درمان؛ این کنترل هم به روش دارو درمانی انجام می‌شود.

متخصص بیماری‌های قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: توصیه انجمن جهانی فشار خون بر پیروی از یک راهبرد دارویی یکسان در تمام کشور‌ها با طیف‌های مختلف اقتصادی و بهداشتی است، البته ما در کشور ملزم به استفاده از این الگوریتم نیستیم و استفاده از دارو‌های ترکیبی با مصرف یک بار در روز با کارایی موثر، از اولویت‌های تجویزی است که نمونه‌های داخلی آن هم تولید شده‌اند.

دیگر خبرها

  • رفلاکس معده؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • متخصص ریه: قلیان اکسیژن مبنای علمی ندارد
  • سالمندان مبتلا به فشار خون بالا چه بخورند؟
  • وارفارین چیست و چه کاربردی دارد؟ + عوارض، استفاده در دوران بارداری و منع مصرف
  • غلبه بر عفونت سینوس : ترفندهای ساده و موثر بدون نیاز به دارو (اینفوگرافی)
  • فشار خون عامل مرگ سالانه ۱۰ میلیون نفر در جهان
  • بهترین زمان استفاده از ویتامین‌ها چه ساعتی است؟
  • پیشگیری از ابتلا به زوال عقل با خوردن این میوه خوشمزه
  • ۹ راهکار موثر برای کاهش وزن در زنان بالای ۳۰ سال
  • علائم فشار خون بالا