Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-27@17:52:30 GMT

تایید نقشه راه دیجیتال بانک توسعه صادرات

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۴۴۹۲۶

خبرگزاری آریا - معاون وزیر اقتصاد با تاکید بر ضرورت افزایش سرمایه بانک توسعه صادرات به عنوان بانک تسهیل کننده صادرات و تجارت خارجی کشور، از تایید نقشه راه توسعه دیجیتال این بانک خبر داد.
به گزارش خبرگزاری آریا ، عباس معمارنژاد در مجمع عمومی بانک توسعه صادرات ایران که با حضور مدیرعامل و اعضای هیات مدیره، نمایندگان وزارت‌خانه‌های صنعت، معدن و تجارت؛ رفاه، کار و تامین اجتماعی، جهاد کشاورزی، سازمان برنامه و بودجه، وزارت راه و شهرسازی و سازمان حسابرسی برگزار شد، این مطلب را اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی درباره ضرورت افزایش سرمایه بانک توسعه صادرات ایران گفت: باید قبول کنیم که افزایش سرمایه چند سال اخیر بانک‌ها که عمدتا از محل تجدید ارزیابی دارایی‌ها بوده، افزایش سرمایه با کیفیتی نیست. در صورتی که سرمایه بانک توسعه صادرات را به دلار محاسبه کنیم حدود 200 میلیون دلار می‌شود که اصلا مناسب نیست.
معاون وزیر اقتصاد در عین حال افزود: از سوی دیگر کفایت سرمایه بانک توسعه صادرات به رقم 12.5 درصد رسیده که این رقم در بین تمامی بانک‌های دولتی و نیمه دولتی بی‌نظیر است و عمده کفایت سرمایه آنها بعضا منفی یا یک تا 2 درصد است.
معمارنژاد گفت: در صورتی که سرمایه بانک توسعه صادرات حتی به 17 تا 18 هزار میلیارد تومان نیز افزایش پیدا کند، بازهم رقم آن بین 600 تا 700 میلیون دلار خواهد بود که رقم مناسبی برای یک بانک توسعه‌ای که ماموریت توسعه صادرات در کشور را برعهده دارد، نیست.
بانکداری دیجیتال و بانکداری باز؛ مزیت رقابتی بانک توسعه صادرات
وی درباره حرکت به سمت بانکداری دیجیتال اظهار داشت: بانک توسعه صادرات تنها 38 شعبه در کشور دارد و حرکت به سمت بانکداری دیجیتال و بانکداری باز، مزیت رقابتی این بانک را در مقایسه با سایر بانک‌ها به شدت افزایش خواهد داد.
معاون وزیر اقتصاد همچنین از ارسال تاییدیه نقشه راه توسعه دیجیتالی بانک توسعه صادرات ایران در وزارت امور اقتصادی و دارایی ظرف امروز یا فردا خبر داد و افزود: البته در این خصوص ملاحظاتی نیز وجود دارد که در نامه تاییدیه به آن اشاره شده است.
وی با اشاره به افزایش درآمدهای کارمزدی این بانک ظرف سال گذشته نسبت به سال 98، تصریح کرد: این موضوع از جمله اتفاقات خوبی است که در سال گذشته در بانک توسعه صادرات رقم خورده و از جمله درخواست‌های مجمع بود که محقق شده است.
وی نقش بانک توسعه صادرات در تجارت خارجی کشور را بی‌بدیل توصیف کرد و گفت: بانک توسعه صادرات حامی صادرات و تسهیل کننده تجارت خارجی است و باید با توجه به نقشی که تجارت خارجی در رشد و توسعه اقتصادی کشور دارد، این بانک تقویت و حمایت شود.
این مقام مسئول همچنین خواستار تفاوت قائل شدن در افزایش سرمایه بین بانک‌های توسعه‌ای و بانک‌های تجاری شد. در پایان جلسه مجمع نیز اعضا، صورت‌های مالی بانک توسعه صادرات مربوط به سال 1399 را تایید کردند.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سرمایه بانک توسعه صادرات افزایش سرمایه تجارت خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۴۴۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها

‌به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان برنامه و بودجه کشور، داوود منظور در این دیدار که در محل کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ) در بانکوک برگزار شد، با تأکید بر لزوم گسترش همکاری‌ها و نقش نهادهای توسعه‌ای مانند اسکاپ در ارتقای توسعه کشورها، گفت: استفاده از ظرفیت نهادهای وابسته به سازمان ملل در راستای توسعه همکاری‌های منطقه‌ای، تکمیل کریدورها و مقابله با خشکسالی، حائز اهمیت است.

وی با بیان اینکه نیاز به گسترش همکاری‌های منطقه‌ای در سطوح مختلف وجود دارد، گفت: جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم‌های ظالمانه، آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشورهای منطقه از جمله کشورهای ترکیه، پاکستان و هند و همچنین گاز مورد نیاز کشورهای اروپایی را دارد.

معاون رئیس‌جمهور با حائز اهمیت خواندن موضوع نشست امسال اجلاس اسکاپ، بر ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در آینده اقتصاد جهان تأکید کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران ضمن علاقه‌مندی به استفاده از تمامی ظرفیت‌های سازمان ملل در مسیر توسعه پایدار، آمادگی دارد در حوزه دیجیتال‌سازی هم همکاری داشته باشد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در ادامه با اشاره به مسئله‌محور بودن برنامه هفتم توسعه، گفت: در تأمین منابع مالی مورد نیاز برای رشد اقتصادی، به استفاده از منابع بین‌المللی هم توجه داریم.

وی نقش جمهوری اسلامی ایران در پشتیبانی از فعالیت‌های مرکز سازمان ملل متحد برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا در آسیا و اقیانوسیه (اپدیم) به عنوان یکی از مؤسسات منطقه‌ای زیرمجموعه اسکاپ مستقر در تهران مستقر را اساسی دانست و گفت: ما ضمن استفاده از همه ظرفیت‌های اپدیم، تجربیات موفقی در کاهش بلایا داریم که می‌توانیم آنها را با سایر کشورها به اشتراک بگذاریم.

منظور افزود: از جمله تجربیات موفق کشورمان، تجارب حاصل شده در مهار و مدیریت منابع آب و شیرین‌سازی آب است که با توجه به تأثیر تغییرات اقلیم بر بروز خشکسالی‌های پیاپی و کاهش منابع آب، همکاری مشترک به‌ویژه با کشورهای همسایه، اهمیت دوچندان دارد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به کمبود منابع آب به‌عنوان یکی از چالش‌های مهم در سطح جهان، گفت: ما آماده همکاری در زمینه مدیریت منابع آب با سازمان ملل متحد هستیم.

منظور با بیان اینکه خوشحال می‌شویم در منطقه به کشورهای مختلف به‌ویژه کشورهای محصور در خشکی در جهت حمل کالا کمک کنیم، گفت: اسکاپ می‌تواند نقش بیشتری را در این زمینه بازی کند و جمهوری اسلامی ایران نیز آمادگی دارد با تشکیل گروه کاری مشترک با کشورهای منطقه تحت مدیریت اسکاپ، نقش خود را در این زمینه ایفا کند.

وی با تأکید ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها و همکاری با اسکاپ در حوزه اقتصاد دیجیتال، علاقه‌مندی جمهوری اسلامی ایران برای همکاری بیشتر با اسکاپ و کمیته‌های مربوطه را اعلام کرد.

کد خبر 6089685 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • آفریقا؛ قاره فرصت ها؛ موانع همکاری های تجاری ایران و آفریقا چیست؟
  • گام بلند استارتاپ «طرح تو طرح» برای نوآوری دیجیتال در معماری
  • تاکسی های برقی وارد شد/ افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو
  • ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها
  • آفریقا فرصت‌های زیادی برای صنعتگران و تجار ایرانی دارد
  • چند کشور آفریقایی کالای ایرانی می‌خرند؟
  • افزایش ۵۱ درصدی صادرات مشتقات نفتی ایران به قاره آفریقا
  • آغاز ایران‌اکسپو از فردا/ نمایش توانمندی‌های تولیدی و تجاری کشور
  • فولاد چین در تجارت جهانی پررنگ شد
  • بسترسازی برای پرداخت کلیه تسهیلات خرد بانک توسعه تعاون از طریق تی تی پلاس