Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مجمع عمومی سال 99 بانک توسعه صادرات ایران برگزار و صورت‌های مالی این بانک به تصویب رسید.
به گزارش خبرگزاری آریا ، مجمع عمومی سالیانه بانک توسعه صادرات ایران با حضور دکتر عباس معمارنژاد معاون بانک، بیمه و شرکت‌های دولتی وزیر اقتصاد، نمایندگان وزارت‌خانه‌های صنعت، معدن و تجارت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، جهاد کشاورزی، سازمان برنامه و بودجه، وزارت راه و شهرسازی، سازمان حسابرسی و هیات مدیره این بانک برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اعطای 130 هزار میلیارد ریال تسهیلات ارزی و ریالی/ افزایش 67 درصدی درآمدهای بانک توسعه صادرات در سال 99
علی صالح آبادی مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران دراین جلسه اعلام کرد که این بانک در سال گذشته 130 هزار و 270 میلیارد ریال تسهیلات ارزی و ریالی پرداخت کرده است که رشدی 53 درصد نسبت به سال 1398 داشته است.
وی گفت: از 130 هزار و 270 میلیارد ریال تسهیلات اعطایی، 107 هزار و 461 میلیارد ریال تسهیلات ریالی و 22 هزار و 809 میلیارد ریال تسهیلات ارزی بوده است. صالح‌آبادی در تشریح جزییات تسهیلات اعطایی بانک توسعه صادرات در سال 99 نیز گفت: از مجموع 130 هزار و 270 میلیارد ریال تسهیلات اعطایی بانک توسعه صادرات، 17 هزار و 666 میلیارد ریال به بخش کشاورزی، صنایع تبدیلی و تکمیلی(با 36 درصد رشد)، 5 هزار و 762 میلیارد ریال تسهیلات به بخش استخراج و معدن ( با 7 درصد رشد)، 101 هزار و 791 میلیارد ریال به بخش صنعت ( با 80 درصد رشد) و 488 میلیارد ریال به بخش بازرگانی داخلی و خدمات (17 درصد رشد) پرداخت شده است.
افزایش 68 درصدی جمع کل سپرده‌ها در سال 99
وی جمع کل سپرده‌های بانک در سال گذشته را 371 هزار و 613 میلیارد ریال اعلام کرد که نسبت به سال قبل از آن 68 درصد رشد را به ثبت رسانده است. مدیرعامل بانک توسعه صادرات رقم قراردادهای سپرده‌گذاری ریالی فعال با صندوق توسعه ملی در سال گذشته را هم 35 هزار میلیارد ریال عنوان کرد که مشابه سال 1388 بوده است.
صالح‌آبادی از رشد 53 درصدی تسهیلات اعطایی ارزی و ریالی در سال گذشته توسط بانک توسعه صادرات خبر داد و رقم آن را هم 130 هزار و 270 میلیارد ریال اعلام کرد. این مقام مسئول ادامه داد: بانک توسعه صادرات در سال 99 به میزان 2 هزار و 117 میلیارد ریال تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیان اعطا کرده است که رشدی 14 درصدی نسبت به سال قبل از آن را نشان می‌دهد.
وی همچنین تسهیلات اعطا شده به شرکت‌های کوچک و متوسط را هم 16 هزار و 855 میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: در حالی که در سال 98 تنها 813 میلیارد تومان تسهیلات به SME ها داده بودیم، در سال 99 این رقم با 107 درصد افزایش به یک هزار و 685 میلیارد تومان تسهیلات پرداخت کردیم.
مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران رقم بدهی‌های این بانک در سال 99 را هم 747 هزار و 815 میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: میزان دارایی‌های اگزیم‌بانک نیز در سال گذشته به 909 هزار و 48 میلیارد ریال رسید.
جزییات رقم سپرده‌های نزد بانک توسعه صادرات
وی در ادامه با اشاره به رقم 371 هزار و 613 میلیارد ریالی جمع کل سپرده‌های بانک توسعه صادرات در پایان سال 1399 گفت: از این رقم 63 هزار و 429 میلیارد ریال سپرده‌های دیداری و مشابه (با سهم 17 درصدی)، 20 هزار و 863 میلیارد ریال سپرده‌های پس‌انداز و مشابه (با سهم 6 درصدی)، 9 هزار و 331 میلیارد ریال سپرده‌های سرمایه‌گذاری کوتاه مدت (با سهم 3 درصدی)، 169 هزار و 385 میلیارد ریال سپرده سرمایه‌گذاری بلندمدت (با سهم 46 درصدی) بوده‌اند.
افزایش 67 درصدی درآمدهای بانک توسعه صادرات در سال 99
مدیرعامل بانک توسعه صادرات همچنین در خصوص درآمدهای این بانک در سال گذشته اظهار داشت: جمع میزان درآمدهای بانک در سال گذشته برابر با 26 هزار و 834 میلیارد ریال بوده که نسبت به رقم 16 هزار و 93 میلیارد ریال در سال قبل از آن، رشدی 67 درصدی را نشان می‌دهد.
وی در خصوص جزییات این درآمدها نیز اظهار داشت: در سال گذشته میزان سود تسهیلات اعطایی ارزی از یک هزار و 928 میلیارد ریال در سال 98 به 3 هزار و 610 میلیارد ریال رسید که رشدی 87 درصدی یافته است.
وی همچنین میزان سود حاصل از کارمزد دریافتی را هم 4 هزار و 289 میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: میزان سود حاصل از کارمزدهای دریافتی در سال 99 رقمی معادل 276 درصد از سال قبل از آن بیشتر بوده است.
وی افزود: در حالی که در سال 98 سود حاصل از سرمایه‌گذاری برابر با یک هزار و 336 میلیارد ریال بود این رقم با 99 درصد رشد در سال گذشته به 2 هزار و 665 میلیارد ریال رسید.
5 طرح عمده در حال اجرای بانک توسعه صادرات
صالح‌آبادی پنج طرح عمده در حال اجرای این بانک را احداث واحد تولید پروپیلن پتروشیمی سلمان فارسی با مبلغ مصوب 104 میلیون یورو، پروژه خط سوم انتقال برق ایران و ارمنستان با مبلغ مصوب 87 میلیون یورو، طرح توسعه تولیدات بلوکات گازی صنایع خاک چینی ایران با مبلغ مصوب 9 میلیون یورو و 250 میلیارد ریال، طرح احداث و توسعه پست برق 230 کیلوواتی شرکت برق منطقه‌ای غرب کشور برای افزایش ظرفیت صادرات برق به کشور عراق با مبلغ مصوب یک هزار و 200 میلیارد ریال و طرح اجرای خطوط انتقال برق جهت افزایش ظرفیت صادرات برق به پاکستان با یک هزار میلیارد ریال عنوان کرد.
وی توضیح داد: پروژه خط سوم انتقال برق از ارمنستان در حقیقت صادرات گاز به این کشور و واردات برق مابه‌ازای آن است که شرکت توانیر و بانک توسعه صادرات هر دو پیگیری اجرایی شدن هرچه سریعتر آن هستند.
مدیرعامل بانک توسعه صادرات همچنین به پنج طرح عمده اجرا شده توسط این بانک در سال گذشته اشاره کرد و افزود: در سال گذشته با تسهیلات اعطایی بانک، یک مجتمع پتروشیمی شامل (شیرین سازی گاز، بازیافت اتان، تولید متانول و اتیلن) به مبلغ 12.7 میلیارد یوان 0معادل 1.63 میلیارد یورو) در مجتمع پتروشیمی بوشهر اجرایی شد.
وی طرح دوم را طرح توسعه بندر شهید رجایی چابهار به ارزش 44 میلیون دلار اعلام کرد و گفت: همچنین 84 میلیون دلار تسهیلات به پتروشیمی گچساران برای طرح احداث کارخانه تولید اتیلن به ظرفیت یک میلیون تن پرداخت شد.
مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران ادامه داد: طرح دیگری که در سال گذشته اجرا شد، مربوط به احداث یک واحد تولید 700 هزار تنی شمش برای شرکت فولاد آلیاژی ایران به مبلغ 52 میلیون یورو بود.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مدیرعامل بانک توسعه صادرات بانک توسعه صادرات در سال 99 130 هزار و 270 میلیارد ریال بانک توسعه صادرات ایران میلیارد ریال اعلام میلیارد ریال تسهیلات میلیارد ریال سپرده بانک در سال گذشته تسهیلات اعطایی بانک در سال سال قبل از آن مبلغ مصوب میلیون یورو صالح آبادی یک هزار درصد رشد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۴۴۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موفقیت بانک ملی ایران در جذب سرمایه اجتماعی با پرداخت تسهیلات خرد

علی نیکزاد ثمرین در گفت‌وگو با روابط عمومی بانک ملی ایران، درخصوص عملکرد بانک ملی ایران گفت: به‌لحاظ اینکه اقتصاد ایران بانک محور است، افرادی که سرمایه‌گذاری می‌کنند، در ابعاد کوچک و بزرگ تسهیلاتی را از بانک‌ها مطالبه می‌کنند. 

وی با تأکید بر اینکه بهتر است بانک‌ها با بنگاهداری، رقیب بخش خصوصی نباشند، افزود: در رأس همه رهبر معظم انقلاب فرمودند بانک‌ها از بنگاهداری خارج شوند که بانک ملی ایران در سال 1402 با 36 همت خروج از بنگاهداری پیشگام شد و کارها را واگذار کرد که جای تقدیر و تشکر دارد. 

 نماینده مردم اردبیل، سرعین و نمین در مجلس شورای اسلامی اظهار امیدواری کرد که بانک ملی در سال 1403 هم در خروج از بنگاهداری پیشگام باشد و گفت: تمام بانک‌ها باید در این مسیر قدم بگذارند و از مسیر خرید و فروش ملک، ساخت و ساز، تشکیل هلدینگ و ... خارج شوند.

نیکزاد ثمرین در ادامه از اقدام رئیس بانک ملی ایران و هیأت مدیره این بانک برای آغاز پر ثمر خروج از بنگاهداری تقدیر و تشکر کرد. 

وی در خصوص اقدامات بانک ملی ایران در پرداخت تسهیلات تکلیفی در سال 1402 افزود: این بانک بیش از تعهدات خود تسهیلات تکلیفی پرداخت کرده است که این اقدام بسیار ارزشمند است؛ چرا که پرداخت این تسهیلات موضوعات جزیی مردم در زمینه درمان، مسکن، ازدواج و ... را کاهش می‌دهد. 

نماینده مجلس شورای اسلامی تسهیلات خرد را در جذب سرمایه اجتماعی و دلبستگی مردم به نظام بانکی مؤثر دانست و گفت: مردم از عملکرد بانک ملی ایران در زمینه تسهیلات تکلیفی بسیار رضایت دارند و بسیار پسندیده است که در تصمیم‌گیری‌های کلان کشور درخصوص تسهیلات خرد در استان‌ها تصمیم‌گیری‌های مفیدی انجام شود. 

نیکزاد ثمرین پرداخت تأکید کرد: رهبر معظم انقلاب و رؤسای ادوار و فعلی دولت تأکید داشتند که بانک ملی ایران به سمت خروج از بنگاهداری حرکت کند. همچنین پیشنهاد دارم بانک ملی در مباحث سرمایه‌گذاری طبق برنامه مدنظر پیش برود و از همه مهمتر در پرداخت تسهیلات خرد برای رفع مشکل مردم طبق آیه « انَّ حَوائِجَ النّاسِ اِلَیکُم مِن نِعَمِ اللهِ عَلَیکُم» اقدام کنند تا خدا به رزق و کارشان برکت دهد.

دیگر خبرها

  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • رشد ۱۴ برابری تسهیلات مکانیزاسیون باغبانی در همدان
  • چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲
  • موفقیت بانک ملی ایران در جذب سرمایه اجتماعی با پرداخت تسهیلات خرد
  • اعطای بیش از 21 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه بانک ملی ایران به متقاضیان
  • اعطای ۲۱ هزار فقره وام قرض الحسنه بانک ملی ایران در ۱ ماه
  • ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور
  • مراسم تقدیر و معارفه مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی برگزار شد
  • حمایت بانک مسکن از خانواده‌ها با پرداخت بیش از ۴۴ هزار فقره تسهیلات در سال ۱۴۰۲