Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلیل بالایی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بیش از ۵۰ درصد تخت‌های بیمارستان شهر پاوه در اختیار بیماران کرونایی است.

وی افزود: مردم شهرستان پاوه باید با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی شیب عبور از پیک پنجم شیوع ویروس کرونا را ملایم طی کرده و هزینه‌های مادی و انسانی آن را کاهش دهند.

سرپرست فرمانداری شهرستان پاوه اختصاص بیشتر بخش‌های بیمارستان این شهرستان را به کرونا به معنای ایجاد محدودیت برای خدمات به سایر بیماران دانست و گفت: ۲ هفته سخت پیش روی پاوه است که فقط با همکاری مردم امکان عبور کم هزینه از آن میسر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بالایی با اشاره به مؤثر بودن تزریق واکسن کرونا در کنترل این بیماری و وجود واکسن کافی در شهرستان پاوه بیان کرد: در صورت عدم مراجعه افراد فراخوان شده برای واکسیناسیون علیه ویروس کرونا در فرصت ابلاغی، بلافاصله افراد جدید جایگزین می‌شوند.

سرپرست فرمانداری شهرستان پاوه از گروه‌های فراخوان شده برای واکسیناسیون به ویژه فرهنگیان و عوامل اجرایی انتخابات خواست که با مراجعه به مراکز اعلامی نسبت تزریق واکسن کرونا اقدام کنند.

وی با بیان اینکه نظارت‌ها بر بازار، رستوران‌ها، آرامستان‌ها، تالارها و سالن‌های ورزشی شهرستان پاوه تشدید می‌شود، افزود: نیروهای انتظامی این شهرستان عزم و اراده جدی در اجرای محدودیت‌های ابلاغی در وضعیت قرمز داشته و از ورود مسافرین به پاوه جلوگیری می‌شود.

کد خبر 5275344

منبع: مهر

کلیدواژه: کرمانشاه پاوه ویروس کرونا فرمانداری پاوه بیمارستان فرهنگیان واکسن کرونا واکسیناسیون ویروس کرونا شورای شهر واکسن کرونا بوشهر محرم 1400 ماه محرم آمار کرونا شیوع کرونا کرمانشاه گرگان اردبیل خطبه های نماز جمعه واکسیناسیون ایلام شهرستان پاوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۴۵۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهارمین دستگاه دیالیز در بیمارستان بین‌المللی دارالشفاء میرجاوه راه‌اندازی شد

 فرامرز دهمرده  اظهار کرد: این دستگاه از نوع ATF و کاملا ایرانی است که توانایی پاسخگویی کامل به بیماران دیالیزی شهرستان را داراست و بیماران دیگر نیازی به مراجعه به سایر شهرستان‌ها ندارند.

وی ادامه داد: با توجه به رشد بیماران دیالیزی مبتلا به فشار خون بالا و دیابت که منجر به نارسایی سیستم کلیوی می‌شود لازم است تا افراد نسبت درمان به موقع اقدام و با تغییر در سبک زندگی به ایجاد جامعه سالم کوشا باشند.

رئیس بیمارستان دارالشفاء میرجاوه با اشاره به فعال بودن چهار دستگاه دیالیز در این بیمارستان تصریح کرد: دسترسی افراد دیالیزی به خدمات بهینه و منجر به بهبود کیفیت زندگی بیماران شده است.

به گفته وی ؛ در حال حاضر ۱۶ بیمار دیالیزی در میرجاوه حضور دارند که سال گذشته ۲۵۰۰ جلسه دیالیز ویژه این افراد انجام شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • اضافه شدن چهارمین دستگاه دیالیز، به تجهیزات بیمارستان دارالشفاءمیرجاوه
  • ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد اختصاص یافت
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • چهارمین دستگاه دیالیز در بیمارستان بین‌المللی دارالشفاء میرجاوه راه‌اندازی شد
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد