Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-01@23:50:30 GMT

داران در ۴ سالی که گذشت

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۴۶۵۴۸

داران در ۴ سالی که گذشت

رئیس شورای اسلامی شهر داران گفت: ۳۰ هکتار زمین در قسمت غربی شهر داران به محدوده شهر اضافه شد که موجب شکسته شدن قیمت زمین در این شهر می‌شود.

محمدرضا شیخی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در رابطه با اقدامات شورای دوره پنجم شهر داران، اظهار کرد: بیشترین درخواست شهروندان داران آسفالت کوچه و خیابان‌ها بود و سعی کردیم این پروژه به صورت یکسان اجرا شود اما مشکلاتی پیش آمد که مانع از اجرا در مناطق دیگر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: قبل از تشکیل شورای پنجم شهر داران ۴۵ درصد معابر خاکی یا فاقد آسفالت بود اما با وجود مشکلات در تأمین تجهیزات، آسفالت کوچه‌های برخی مناطق شهر پس از ۷۰ سال اجرا شد.

رئیس شورای اسلامی شهر داران گفت: به منظور زیباسازی شهر پروژه جدول گذاری و بلوک فرش و سنگ فرش خیابان‌های شهر و حتی مناطق کمتر توسعه یافته نیز اجرا شد.

خرید یک دستگاه پرس زباله

شیخی افزود: یک دستگاه پرس زباله به منظور دفع شیرابه‌های زباله از ماشین‌های حمل به قیمت یک میلیارد ریال خریداری شد.

وی گفت: در سال‌های گذشته به دلیل بی‌تدبیری در فروش چاه آب فضای سبز شهری، درختان در فصل گرم سال خشک می‌شد که به منظور آبیاری فضای سبز شهری با دریافت مجوز حفر چاه آب در بلوار هاتف شهر داران پروژه حفاری و لوله‌گذاری اجرا شده است.

احداث سالن پیش سرد کشتارگاه داران

رئیس شورای اسلامی شهر داران اضافه کرد: احداث سالن پیش سرد کشتارگاه و اصلاح پساب آب و نصب ریل انتقال گوشت از قسمت کشتارگاه دام به سالن پیش سرد و تجهیز و به‌روزرسانی خودرو حمل گوشت شهرداری انجام شد.

شیخی افزود: ساختمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری داران واقع در بلوار صیاد تکمیل شد و پس از کف سازی و برق رسانی و تأمین تجهیزات راه‌اندازی شد.

خرید دستگاه کمپرسور ۵۰۰ برای ایستگاه سی. ان. جی داران

وی با بیان اینکه یک دستگاه کمپرسور ۵۰۰ به ایستگاه سی. ان. جی شهر به منظور جلوگیری از طولانی شدن صف نوبت گاز اضافه شد، افزود: همچنین کف سازی و اجرای جوی و جدول‌گذاری و آسفالت مسیر ایستگاه سی. ان. جی از دیگر اقدامات شورای دوره پنجم است.

رئیس شورای اسلامی شهر داران با بیان اینکه با اجرای طرح تفصیلی شهر داران مشکلات طرح جامع رفع شد، گفت: در گذشته در شهر داران مجوز تجاری و تراکم فقط در خیابان امام (ره) و نواب داده می‌شد اما با اجرای طرح تفصیلی مجوز تجاری در خیابان‌های ۱۲ متری شهر نیز صادر می‌شود.

شیخی افزود: در این طرح از گسترش شهر به صورت طول و عرضی کاسته می‌شود و در اجرای ساخت و سازها علاوه بر صدور مجوز تا هفت طبقه، کوچه‌های سه و چهار متری به هشت متر ارتقا می‌یابد.

جانمایی دو منطقه برای توسعه گردشگری شهر داران

وی با بیان اینکه توسعه گردشگری شهر از مطالبات بحق شهروندان بود، گفت: با پیگیری مستمر در منطقه زندان ۱۸ هکتار و در تپه نور الشهدا ۱۱۰ هکتار تغییر کاربری و به عنوان پهنه گردشگری در طرح تفصیلی تعریف شده است.

رئیس شورای اسلامی شهر داران افزود: در حال حاضر در تپه گردشگری زندان ۱۰ هکتار واگذاری قطعی شد که هشت هکتار بهره‌برداری می‌شود و در تپه نور الشهدا ۲۰ هکتار واگذاری قطعی به صورت جزیره‌ای انجام شد.

شیخی با بیان اینکه علت ساماندهی نشدن ورودی‌های شهر داران خارج بودن از محدوده قانونی شهر است، افزود: شهرداری و شورای اسلامی شهر داران در اجرای پروژه ساماندهی ورودی غربی شهر داران با انجام زیرسازی‌های اولیه با اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای همکاری کرد.

وی گفت: اجرای پروژه آزاد سازی زمین‌های قسمت جنوبی در طرح گذر ورودی غربی با وجود معارضین آن اما توسط شورای دوره پنجم شهر داران رقم خورد که همکاری لازم از سوی ادارات برای آزادسازی ورودی شرقی شهر داران انجام نشد.

اضافه شدن ۳۰ هکتار زمین به شهر داران

رئیس شورای اسلامی شهر داران گفت: به منظور کاهش قیمت زمین در شهر داران، کارگروه کمیسیون ماده ۵ استان به شهر دعوت شدند و پس از بازدید میدانی ۳۰ هکتار زمین در قسمت غربی شهر داران به محدوده شهر اضافه شد، این اتفاق مهم موجب شد قیمت زمین شکسته شد.

شیخی با بیان این که حدود ۴۰۰ پلاک سهم شهرداری می‌شود، افزود: در توافق با مالکین این زمین‌ها میزان ۶۵ درصد سهم شهرداری و ۳۵ درصد نیز سهم مالکین شده است.

وی خاطرنشان کرد: با همکاری اداره راه و شهرسازی داران ۱۴ پلاک زمین روبروی تأمین اجتماعی و ۴۵ پلاک در مجموعه ۲۷۱ پلاک شهر به شهرداری داران واگذار شد.

رئیس شورای اسلامی شهر داران با اشاره به همکاری با اداره ورزش و جوانان، گفت: زمینی حدود شش هزار مترمربع جنب دریاچه قایقرانی شهر داران برای ورزش چوگان اختصاص یافت که با حضور نماینده فدراسیون چوگان افتتاح و بهره برداری شد.

کد خبر 511494

منبع: ایمنا

کلیدواژه: فریدن شوراي شهر شهرداری حفر چاه فضای سبز شهری آبیاری فضای سبز گردشگری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق اضافه شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۴۶۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران

سرپرست مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اجرای طرح مدیریت تلفیقی (ICM) در سه هزار هکتار شالیزار مازندران به منظور تولید برنج سالم خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، فرید بیگی، امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در جلسه ستاد گیاه پزشکی استان مازندران در ساری از اجرای روش مدیریت تلفیقی (ICM) در اراضی کشاورزی مازندران خبر داد و اظهار کرد: این روش با اهداف حاصل‌خیزی خاک، مدیریت آفات و بیماری‌ها، مدیریت آب، تناوب زراعی، کنترل علف‌های هرز و استفاده بهینه از نهاده‌های کشاورزی است.

وی افزود: برای تولید محصول سالم برنج به روش مدیریت تلفیقی (ICM)، مصرف بهینه کود، استفاده از تله‌نوری و مبارزه مکانیکی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

سرپرست مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اجرای این طرح در سه هزار هکتار اراضی شالیزاری استان به‌منظور تولید برنج سالم خبر داد و گفت: این برنامه سال گذشته در ۱۴۰ هکتار اراضی شالیزاری مازندران اجرا شد.

بیگی با اشاره به اینکه بیماری زنگ زرد از جمله بیماری‌های مهم مزارع گندم است، تصریح کرد: تاکنون با بیماری زنگ زرد در ۱۹ هزار هکتار مزارع گندم استان مبارزه شیمیایی شد.

وی با تاکید بر اهمیت مبارزه با آفت شپشک توت روی کیوی یادآور شد: به لزوم مبارزه با این آفت و دریافت گواهی ارتقای سلامت کیوی (کد QR) دستور کار قرار گرفت که وجود این آفت مانع صادرات کیوی به خارج از کشور می‌شود.

این مسئول با بیان اینکه با توجه به شرایط مناسب آب و هوایی سال گذشته برای فعالیت آفت مگس مدیترانه‌ای و شکار آفت در سال قبل و ادامه این شرایط مطلوب در سال جاری، مبارزه با مگس میوه با اولویت کانون‌کوبی مورد تاکید است، عنوان کرد: سال گذشته مبارزه شیمیایی با مگس میوه در ۵۰ هزار هکتار و مبارزه غیرشیمیایی با این آفت نیز در ۱۰۱ هزار هکتار از باغ‌های استان انجام و ۱۳۷ هزار مگس به‌وسیله تله‌های فرمونی و جلب‌شونده در ایستگاه‌های پیش‌آگاهی استان شکار شد.

کد خبر 749095

دیگر خبرها

  • افتتاح زمین چمن مصنوعی شهر جورقان
  • احداث نخستین زمین چمن مصنوعی در ایلام
  • کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان
  • رئیسی ۲ قانون را ابلاغ کرد
  • در سال ۱۸۱۶ جهان شاهد سالی بدون تابستان بود
  • زمین و تسهیلات از دولت ساخت با مردم/ به جز چند کلانشهر دولت مشکلی برای تامین زمین ندارد
  • اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران
  • راز عبور شورای شهر قشم از محدودیت منابع
  • تامین ۲۰ درصد سهم اعتبار اتوبوس‌ها توسط شهرداری
  • سالی خاص در تاریخ زمین؛ این کوه باعث شد تابستان از تقویم حذف شود +تصویر