Web Analytics Made Easy - Statcounter

یه گزارش خبرنگار تشکل‌های خبرگزاری فارس، مریم حق شناس فعال دانشجویی و دانشجوی بسیجی در یادداشتی نوشت: با ورود به فروشگاه های پوشاک، اغلب با لباس‌هایی مواجه می‌شویم که نماد فرهنگ غرب و برهنگی است.

شلوارهای تنگ و چسبان زنانه با قد ۸۰_۹۰ ، با طراحی تار وپودهای از هم گسیخته، شیارباز سر زانو ها، یا چاکِ دمپا تا زانو و….

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.

مانتوهای کوتاه، جلوباز، با آستینک های سه ربع، یقه های خیلی باز، دوخته شده از پارچه های بدن نمای حریر و گیپور و…. که هیچ وجه اشتراکی با پوشش زنان مسلمان ندارد.

و یا جملات لاتین و نماد های شیطان پرستی که بر تیشرت های مردان و مانتو و شال های زنان طراحی شده است،حاکی از این نظریه است.

در واقع خانواده های ایرانی به سختی می‌توانند در فروشگاه ها لباس های پوشیده با طراحی جامعه اسلامی پیدا کنند و یا اگر هم پیدا کنند قیمت های سرسام آور آن موجب می‌شود، خواه یا ناخواه از همان لباس های نامناسب و ارزان قیمت تر که به وفور یافت می شود خریداری کنند و قرارگرفتن این حجم از لباس های نامناسب در دسترس زنان و دختران ایرانی خود نشان دهنده توطئه ای برای گمراه کردن بانوان و خانواده ها است.

چادر زنانه راهم که چه عرض کنیم، قیمت گزاف قواره چادر مشکی تبدیل به بحرانی جدی برای خانواده ها شده است و جای تعجب دارد که حاکمیت کشور اسلامی نه خود توجهی به تولید پارچه چادر مشکی می‌کند و نه حمایت مناسبی برای عرضه این کالا در بازار ها دارد. مثلاً به غذای وارداتی سگ ارز دولتی اختصاص می‌دهد ولی پارچه چادر مشکی که یکی از کالاهای اساسی فرهنگ اسلامی می‌باشد، از ارز دولتی محروم است.

در واقع در سالهای اخیر فرهنگ پوشاک اسلامی ایرانی از محدوده‌ توجه حاکمیت به حاشیه رفته است و با عدم نظارت بر واردات لباس های قاچاق و خارجی و عدم توجه به حمایت از طراحان لباس اسلامی و تولید کننده های پوشاک داخلی، حجاب و عفاف زنان و فرهنگ خانواده های ایرانی در مدار تهاجم فرهنگی دشمن قرار گرفته است و اگر مسئولان از مسئله فرهنگ پوشاک غافل بمانند در سالهای آتی با جنگ فرهنگی ویژه ای رو به رو خواهیم بود.

لذا نیاز است دولت در کنار توجه به اقتصاد و معیشت مردم به امر فرهنگ و حفظ حریم زنان و مردان ایرانی نیز توجه کند چرا که پایداری هر کشوری در گرو حفظ ارزش ها و فرهنگ های آن کشور است.

انتهای پیام/

 

وسلام علیکم

منبع: فارس

کلیدواژه: فرهنگ زنان معیشت مردم اقتصاد خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۴۶۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورزنه شهر فرشتگان چادر سفید ایران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ پس از ارائه مستندات توسط انجمن دوستداران میراث فرهنگی ورزنه و با تلاش‌های مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان و شهردار ورزنه، چادر سفید زنان این شهر ۱۷ اسفند ماه ۱۴۰۰ به شماره ۲۶۷۳ در فهرست میراث ناملموس ایران ثبت ملی شده است.


پوشیدن چادر سفید زنان ورزنه دلایل تاریخی متعددی دارد، از جمله کشت پنبه مرغوب و وجود صنایع دستی کرباس بافی و سفره بافی و عوامل فرهنگی و دینی که اسلام به پوشیدن رنگ سفید سفارش کرده، علل پوشش چادر سفید این خطه است.


زنان شهر ورزنه معمولاً از پارچه‌های کرباس سفید برای دوخت چادر استفاده می‌کردند، اما اکنون بیشتر با استفاده از پارچه‌های کارخانه‌ای روی آورده‌اند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • دستگیری باند سرقت از مغازه و فروشگاه‌های پوشاک
  • لزوم توجه جدی به بزرگسالان اتیسم / برگزاری سومین رویداد «هم‌مسیر اتیسم»
  • انسیه خزعلی : الگوی ایرانی - اسلامی را در خانواده ها احیا می کنیم/ جنبش تعهد به خانواده را مطرح کرده ایم
  • ترویج فرهنگ غذای سالم متناسب با آموزه‌های طب ایرانی
  • تظاهرات‌های دانشجویی ضداسرائیلی به دانشگاه‌های کانادا رسید
  • ورزنه شهر فرشتگان چادر سفید ایران
  • تأکید بر ارتقای فعالیت‌های فرهنگی در حوزه زنان و رسانه
  • ورزنه شهر فرشتگان چادر سفید ایران + فیلم
  • لزوم توجه به باورهای فرهنگی جامعه
  • محیط زیست عرصه تقویت بنیان‌های اجتماعی با بهره گیری از توان بانوان است