Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا متوسل سرپرست اداره دامپزشکی اندیکا در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: به منظور خدمات رسانی به دامداران عشایر مستقر در مناطق ییلاقی دشت آبدار و دشت بی آب و الرد منطقه کمفه خدمات دامپزشکی از جمله مایه کوبی دام سبک (گوسفند و بز) و آموزش‌های چهره به چهره در این مناطق به دامداران ارائه گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: بیش از ۲۶ هزار راس دام سبک در مناطق ییلاقی اندیکا بر علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک در طی ۴ شبانه روز ایمن سازی شدند.

متوسل بیان کرد: خدمت رسانی در مناطق محروم و دور افتاده جزو سیاست‌های حمایتی و از اولویت‌های اداره کل دامپزشکی است که در همین جهت گروهی متشکل از دامپزشکان و اکیپ‌های مایه‌کوبی با تجهیزات کافی به این مناطق ییلاقی صعب‌العبور و کم‌برخوردار اعزام شده و به ارائه خدمات رایگان بهداشتی دامپزشکی نظیر واکسیناسیون، سم پاشی و آموزش دامداران در این مناطق می‌پردازند.

شایان ذکر است این مناطق در شرق اندیکا و هم مرز با استان چهارمحال و بختیاری واقع شده اند که جهت دسترسی به این مناطق اکیپ‌های عملیاتی دامپزشکی می‌بایست با استفاده از چهارپایان خود را به عشایر مستقر برسانند.

انتهای پیام/ن

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مناطق صعب العبور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۴۷۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادارات لرستان سهم اعتبارات وزارتخانه‌ای را تا پایان اردیبهشت مشخص کنند

 ابوطالب شفقت در نشست با رییس و کارکنان سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی لرستان اظهار داشت: تمام دستگاه‌های اجرایی به‌ویژه خدمات‌رسان‌ها به همراه معاونت عمرانی استانداری، حداکثر تا پایان ماه جاری فرصت دارند در این خصوص اقدام نمایند.

وی افزود: در این راستا سازمان مدیریت و برنامه ریزی به همراه معاونت‌های عمرانی و اقتصادی استانداری باید هرچه سریعتر وضعیت قانون بودجه و تمامی اعتبارات عمرانی و هزینه‌ای را مشخص کنند.

استاندار لرستان بیان کرد: باتوجه به دستورات مکرر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مبنی بر رسیدگی به مناطق محروم، تمامی نقاط استان اعم از محروم و غیرمحروم باید مشخص شوند تا برای انجام خدمات و اقدامات در مناطق مختلف برنامه ریزی شود.

شفقت افزود: هر دستگاهی باید قانون بودجه را به خوبی مطالعه نماید تا بداند چه وظایفی را در نحوه خدمات‌رسانی و جذب اعتبارات هزینه‌ای و عمرانی از وزارتخانه مربوطه دارد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • فعالیت ۵۲ اکیپ راهداری در محورهای استان همدان
  • انتصابات جدید در مناطق یک و چهار همچنین سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه
  • کوچ بهاره عشایر در خراسان شمالی آغاز شد
  • آغاز کوچ بهاره عشایر خراسان شمالی به مناطق ییلاقی
  • مناطق ییلاقی و قشلاقی مستعد لرستان شناسایی شده است
  • توصیه پلیس در خصوص پیشگیری از سرقت احشام
  • خدمت ۱۳ میلیارد تومانی بسیج جامعه پزشکی به مناطق کم‌برخوردار کرمانشاه
  • ادارات لرستان سهم اعتبارات وزارتخانه‌ای را تا پایان اردیبهشت مشخص کنند
  • صدور مجوز جذب ۳۰۰‌معلم برای مناطق محروم و صعب‌العبور در هرمزگان
  • ضرورت خرید تضمینی ۲ میلیون راس دام مازاد از دامداران