Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی شرکت اسنپ، دنیای این روزهای ما آنقدر پُر است از اخبار و اتفاقات مختلف که سخت فرصت می‌کنیم یکی را هضم کنیم و برویم سراغ دیگری. خبرها سرعت گرفته‌اند و یک‌باره هجوم آورده‌اند به زندگی‌مان؛ یکی پس از دیگری می‌آیند و فراموش می‌شوند. اما این خبرنگارها هستند که در هجمه‌ی پرفشار وقایع، علیه فراموشی می‌ایستند و می‌خواهند حقیقت را زنده نگه دارند؛ آن‌ها کلمات و تصاویر را به کار می‌گیرند تا حرف‌ها در پستوی فراموشی دفن نشوند و وقایع در هاله‌ای از ابهام نمانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حافظه‌ی تاریخ می‌ماند که خبرنگارانی در بزنگاه‌های مختلف ایستادند، هزاران اتفاقی را نوشتند و تصویر کردند که اگر نبودند می‌توانست تا همیشه ناگفته بماند. دو تن از این هزاران ریحانه یاسینی و مهشاد کریمی، خبرنگاران حوزه‌ی محیط زیست، بودند که تیر ماه امسال جان خود را در سفر بی‌بازگشت بازدید از احیای دریاچه‌ی ارومیه از دست دادند.

روابط عمومی اسنپ همزمان با روز خبرنگار در نظر دارد، به یاد ریحانه و مهشاد، از همه‌ی خبرنگاران، گزارشگران، عکاسان، برنامه‌سازان رادیویی و تلویزیونی و روزنامه‌نگارانی که برای پیگیری سوژه‌های خبری و تحقیقی خود در حوزه‌ی محیط زیست به دنبال حامی مالی هستند دعوت کند تا در جشنواره‌ی خبری «نویسبان» با حمایت مالی ۲۰ میلیون تومانی مشارکت کنند. علاقمندان شرکت در این جشنواره تا تاریخ دوشنبه یک شهریور ۱۴۰۰ فرصت دارند طرح‌ اولیه‌ی خود را به نشانی pr@snapp.cab ارسال کنند.

شرایط شرکت در جشنواره‌ی خبری اسنپ چیست؟

آنطور که روابط عمومی اسنپ می‌گوید: «هدف از برگزاری این جشنواره حمایت از روزنامه‌نگاری تحقیقی و تولید محتوای اثربخش برای حفظ محیط زیست است و به این ترتیب قصد داریم از تولید و انتشار گزارش‌های متنی، تصویری (عکس و ویدئو) و صوتی (پادکست) پیگیرانه درباره‌ی معضلات محیط زیستی که به طور مستقیم با معیشت مردم ارتباط دارند حمایت کنیم.» بحران آب و مسائل مربوط به آسیب‌ها و تهدیدهای زیستگاه‌های طبیعی به عنوان موضوعات این جشنواره به شرح زیر انتخاب شده‌اند:

- مسائل مربوط به «آب و کمبود آب»

- مسائل مربوط به «تخریب عرصه‌های طبیعی»

- مسائل مربوط به «تعارض میان منافع جامعه‌ی محلی و عرصه‌های طبیعی»

هیئت داوران جشنواره‌ی خبری اسنپ چه کسانی هستند؟

طرح‌های ارسالی به وسیله‌ی هیئت داوران، متشکل از حمیدرضا میرزاده (خبرنگار و کنشگر محیط زیست)، مهندس حمیدرضا خدابخشی (متخصص حوزه‌ی آب) و دکتر هادی کیادلیری (متخصص حوزه‌ی جنگل)، بررسی می‌شود و ۳ طرح برتر به عنوان برندگان نهایی معرفی می‌شوند. در نهایت در تاریخ ۱۵ شهریور ۳ طرح پیشنهادی از سوی داوران برای راهیابی به مرحله‌ی تهیه و تولید انتخاب می‌شوند و به هر یک از ۳ طرح منتخب مبلغ ۲۰ میلیون تومان کمک‌هزینه‌ی تولید تعلق می‌گیرد. منتخبان تا نیمه‌ی آبان فرصت دارند طرح‌های پیشنهادی خود را در قالب‌های ذکرشده تولید کنند.

برای اطلاع از شیوه‌نامه‌ی جشنواره‌ی خبری اسنپ به اینجا مراجعه کنید.

منبع: الف

کلیدواژه: مسائل مربوط جشنواره ی خبری محیط زیست حوزه ی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۴۷۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست اعضای شورای پژوهشی اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی با اساتید دانشگاه ارومیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،سعید شهند در این جلسه ضمن تبریک فرا رسیدن هفته معلم و تقدیر از دغدغه مندی اساتید و نخبگان دانشگاهی نسبت به مقوله حفظ محیط زیست گفت: سوم تا نهم اردیبهشت در تقویم کشور به عنوان هفته زمین پاک نامگذاری شده است و برنامه‌های مختلفی طی این هفته با شعار " مشارکت مردم، ایران در برابر پلاستیک، نجات زمین"توسط اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی انجام می‌شود که هدف نهایی این برنامه‌ها افزایش آگاهی و ارتقا حس مسئولیت پذیری نسبت به حفظ محیط زیست و زمین پاک است و همانگونه که در شعار امسال نیز آمده است این مهم با مشارکت و نقش‌آفرینی مردم و پیگیری و انجام دقیق مسئولیت‌های قانونی دستگاه‌های دولتی محقق می‌شود.

وی افزود: آلودگی‌های پلاستیکی در سراسر جهان تبدیل به یک تهدید محیط زیستی شده است و از سال ۱۹۵۰ که پلاستیک برای نخستین بار و با توجیه حفاظت از محیط زیست معرفی و تولید شد، تاکنون ۸ میلیارد تن پلاستیک در جهان تولید شده که تجزیه آنها در طبیعت صد‌ها سال زمان می‌برد.

شهند ادامه داد: کشور ما هفدمین کشور دنیا در زمینه تولید پلاستیک است و متاسفانه در سال‌های اخیر شاهد رشد استفاده از پلاستیک از سوی جامعه هستیم که این موضوع نیازمند اصلاح سبک زندگی و به حداقل رساندن مصرف پلاستیک به ویژه ظروف یکبار مصرف پلاستیکی است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی در ادامه با بیان اینکه بخش عمده‌ای از مسائل موجود در حوزه محیط زیست استان با اصلاح و تجدید نظر در رویه‌های موجود در حوزه کشاورزی رفع می‌شود، عنوان کرد: مطابق آمار‌های ارائه شده، قریب به یک میلیون تن ضایعات کشاورزی در استان تولید می‌شود که این مقدار بسیار قابل تامل است و سلامتی محیط زیست استان را با چالش‌های جدی مواجه می‌کند. 

شهند ادامه داد: در مواردی شاهد این هستیم هزینه‌ای که از قبال تولید این محصولات برای محیط زیست استان با مصرف منابع اب و خاک و آلودگی‌های ناشی از آن ایجاد می‌شود، بسیار بیشتر از درامدی است که کشاورز کسب می‌کند و بدین ترتیب ادامه این روند توجیه علمی و منطقی ندارد.

وی با بیان اینکه مساله حفظ محیط زیست اساسا موضوعی فرهنگی – اجتماعی است، افزود: اداره کل حفاظت محیط زیست استان در کنار وظیفه نظارتی و برخورد‌های قانونی، آموزش‌های محیط زیستی را در راستای ارتقا و اشاعه فرهنگ حفاظت از محیط زیست در شهرستان‌های سراسر استان دنبال می‌کند و رویکرد این اداره کل، مردمی سازی حفاظت از محیط زیست است.

در ادامه نشست اعضای حاضر نیز به بیان دیدگاه‌ها و پیشنهادات خود در خصوص چگونگی مدیریت پسماند‌ها و ضایعات به ویژه در بخش کشاورزی پرداختند.

دیگر خبرها

  • نشست اعضای شورای پژوهشی اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی با اساتید دانشگاه ارومیه
  • فارن افرز: از اتحاد عبری-عربی علیه ایران خبری نیست/ همسایگان عربی ایران به دنبال جنگ با تهران نیستند
  • فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود
  • سلامت و محیط زیست؛ دستمایه تبلیغات میلیاردی
  • پاکسازی طبیعت نقده به مناسبت هفته زمین پاک
  • پاکسازی محیط زیست در روستای رهنه به مناسبت هفته زمین پاک + تصاویر
  • لزوم ابلاغ ممنوعیت عرضه کیسه پلاستیکی رایگان در فروشگاه‌ها
  • تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن پسماند پزشکی در هرمزگان ‌
  • تولید سالیانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن پسماند صنعتی در هرمزگان
  • محیط زیست به مثابه تمام دولت/تلنگری به طرفداران گفتمان سازش/نگرانی تمام‌نشدنی یک واگذاری