Web Analytics Made Easy - Statcounter

 «سید محسن میرحسینی» به همشهری آنلاین افزود: در طرح جامع فرودگاه رشت، تملک ۱۶۰ هکتار اراضی جدید پیش بینی شده که سال گذشته شرکت فرودگاهی کشور از این میزان،۱۰ هکتار را خریداری کرد.

وی با بیان اینکه برای خرید و تملک اراضی برای توسعه فرودگاه رشت به بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است اضافه کرد: اعتبار ۵۰ میلیارد تومانی سازمان برنامه و بودجه صرفا به منظور تملک اراضی اختصاص می‌یابد و فرودگاه رشت بر اساس موقعیت جغرافیایی مورد نیاز، نسبت به خرید اراضی مورد نیاز اقدام خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل فرودگاه گیلان اظهار کرد: فرودگاه گیلان از جمله فرودگاه‌های کشور است که با برخورداری از سیستم کمک ناوبری «آیلس» که در ماههای گذشته افتتاح شد هم اکنون در موقعیت خوبی در میان فرودگاههای کشور قرار گرفته و نصب این سیستم موجب شده عملا تاخیر پروازها از این فرودگاه کاهش بیاید.

وی با اشاره به حدود ۱۰۵ سوت پرواز هفتگی در فرودگاه گیلان گفت: این پروازها به ۱۰ مقصد داخلی و به شهرهای تهران، مشهد، بندرعباس، اصفهان، شیراز، تبریز، عسلویه و کیش انجام می شود.

مدیرکل فرودگاه گیلان با بیان اینکه در ناوگان هواپیمایی با مشکلاتی مواجه هستیم که به موضوع برجام و تحریم مرتبط است، افزود: در حال حاضر اصلی ترین مشکل فرودگاه رشت، کمبود اعتبارات برای تملک اراضی در طرح توسعه است.

وی همچنین از برطرف شدن ایرادات شورای نگهبان در خصوص الحاق فرودگاه رشت به منطقه آزاد انزلی توسط کمیسیون اقتصادی مجلس خبر داد و افزود: تقریبا همه کارهای حقوقی این الحاق طی شده است و هم اکنون در انتظار تایید شورای نگهبان قرار دارد.

کد خبر 619349 برچسب‌ها استان گیلان هواپیما - فرودگاه ایران سازمان برنامه و بودجه

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان گیلان هواپیما فرودگاه ایران سازمان برنامه و بودجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۴۸۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین اعتبار ویژه برای تکمیل پتروشیمی دهدشت


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، محسن منصوری با بیان اینکه این طرح در حال حاضر بیش از ۴۱ درصد پیشرفت کاری دارد افزود: عزم دولت برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام در کشور از جمله پتروشیمی دهدشت جدی است.
عملیات اجرایی پتروشیمی دهدشت در دشت چهار هزار و ۵۰۰ هکتاری کلاچو در پنج کیلومتری دهدشت، در سال ۱۳۸۶ آغاز شد.
پتروشیمی دهدشت در مسیر خط لوله اتیلن غرب (باختر) کشور معروف به پتروشیمی‌های خط دنا قرار دارد.
خط دنا از یک واحد الفین گچساران و چهار واحد تولید پلی اتیلن (HDPE) به نام‎‌های پتروشیمی دهدشت، ممسنی، کازرون و بروجن تشکیل شده است.
نصب ۲ مخزن ۶۴ تنی، انجام ۶۰ هزار تن خاکبرداری و سه هزار و ۸۰۰ متر آرماتور بندی از بخش‌های مهم اجرا شده این طرح است.
۴۰ درصد محصول پتروشیمی دهدشت (پلی‌اتیلن سنگین که آخرین تکنولوژی روز دنیا را دارد) برای بازار داخل و ۶۰ درصد آن برای بازار‌های خارجی و ارزآوری برای کشور پیش بینی شده است.

دیگر خبرها

  • تامین اعتبار ویژه برای تکمیل پتروشیمی دهدشت
  • اجتناب از اقدامات جزیره‌ای در زیرمجموعه‌های وزارتخانه راه
  • تسریع در تأمین اعتبار طرح‌های تملک دارایی در مناطق سردسیر
  • تحقق شعار سال نیاز به مدیران انقلابی و جهادی دارد
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • نخستین مرکز جامع سرطان در گیلان راه اندازی می‌شود
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی در خوزستان
  • ۱۲۳ پروژه عمرانی در شهر هچیرود طراحی شده است
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی و ۵ دهک اول درآمدی در خوزستان
  • ۸۵ گیلانی امروز به سرزمین وحی اعزام می شوند