Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فنی باشگاه مس رفسنجان گفت که این باشگاه،‌ محمد ربیعی را از دست نمی‌دهد و اهداف بزرگی را با او دنبال خواهد کرد

به گزارش طرفداری و به نقل از تسنیم، علی علیزاده درباره حضور مس رفسنجان در رتبه هشتم لیگ برتر فوتبال در پایان لیگ بیستم گفت:

هدف ما سه ساله بود. بقا در لیگ برتر، کسب مقام تک رقمی و نیم‌نگاه به سهمیه آسیایی، اهداف ما در سال‌های اول تا سوم بود که هشتمی ما در سال اول، کار مس را سخت‌تر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خیلی خوشحالیم که در دو سال به هدف پنج ساله خود رسیدیم. تیم‌ها در سال اول شناخت چندانی از ما نداشتند و احترام چندانی به ما نمی‌گذاشتند، اما در ادامه شخصیت لازم در تیم ایجاد شد و همه شناخت ویژه‌ای از مس رفسنجان پیدا کردند.

وی با بیان اینکه نارنجی‌پوشان سالی سخت و بالا و پایین‌های زیادی را پشت سر گذاشتند، تصریح کرد:

اَنگ‌های بدی به ما زدند و ما را به اتفاقات پشت پرده متهم کردند. پیش از بازی با ذوب‌آهن می‌گفتند هر دو تیم، صنعتی هستند و با هم راه می‌آیند، اما همه دیدند که با شرافت بازی کردیم. پس از شکست بد مقابل سپاهان و ماشین‌سازی هم به اعضای تیم اتهام زدند. تیم ما تازه به لیگ برتر آمده بود و باید هزینه می‌دادیم.

معاون فنی باشگاه مس رفسنجان در مورد وضعیت تیم فوتبال این باشگاه برای فصل آینده خاطرنشان کرد:

فصل سختی داریم و تلاش می‌کنیم بازیکنان مدنظر ربیعی را جذب کنیم. خدا را شکر او پذیرفت که دو سال دیگر در خدمتش باشیم و قرارداد ربیعی تمدید شد. مربی بادانشی داریم و تلاش می‌کنیم فصل بسیار خوبی را پشت سر بگذاریم. هدف ما این بود که در سال دوم به رتبه‌ای تک‌رقمی برسیم و در فصل آینده هم همان هدف را دنبال می‌کنیم.

علیزاده در پاسخ به این پرسش که چرا مس رفسنجان در لیگ بیست‌ویکم به دنبال هدف سوم خود یعنی آسیایی شدن نخواهد بود، گفت:

برداشتن سنگی بزرگ کاری بسیار سخت است و اگر با سرعت بالا بروی، با سرعت زمین می‌خوری. پله پله باید پیش برویم و ساختارسازی کنیم. باید ریشه بدوانیم و هتل و زمینی مقبول بسازیم. شاید به لیگ قهرمانان آسیا هم برسیم، اما از آن سمت زمین می‌خوریم. امسال زیرساخت‌هایی چون هتل و زمین تمرین را فراهم می‌کنیم.

درباره آینده محمد ربیعی و پیشنهادهای این مربی از آلومینیوم اراک و ذوب‌آهن اصفهان بیان کرد:

ربیعی در سال اول توانسته تیم را به رتبه‌ای تک رقمی برساند و باید بیشتر از این هم پیشنهاد داشته باشد. ربیعی دو سال دیگر با ما قرارداد دارد،. او را به هیچ وجه از دست نمی‌دهیم و اهداف بزرگی را با این مربی دنبال می‌کنیم.

معاون فنی باشگاه مس رفسنجان درخصوص اصلاح زیرساخت‌های این باشگاه اظهار داشت:

ما چمن مصنوعی ورزشگاه شهدای مس را برداشتیم و چمن طبیعی را کاشته‌ایم. تلاش می‌کنیم این زمین را به اولین بازی خانگی خود در لیگ برتر برسانیم و نباید میزبانی خود را از دست بدهیم. کارهای هتل را هم انجام دادیم و طراحی آن هم انجام می‌شود. زمین تمرینی هم تا یک هفته دیگر زیر کشت می‌رود و در کنار زمین اصلی، چهار زمین با چمن طبیعی و دو زمین با چمن مصنوعی خواهیم داشت. فوتبال ما باید از زیربنا درست شود و تفکرات حرفه‌ای بیاید بیاوریم.

علیزاده در مورد لیست بازیکنان مدنظر سرمربی مس رفسنجان تصریح کرد:

ربیعی لیست بازیکنان مدنظر خود را داده، اما قیمت‌ها تند و بالاست. باشگاه به اندازه خودش بودجه دارد، اما باید پای خودمان را به اندازه گلیم خود دراز کنیم. با بازیکنان جلسه می‌گذاریم تا آنها را مجاب کنیم. با این حال در نقل‌وانتقالات باید عقلانی پیش برویم و نباید احساسی عمل کنیم. ربیعی در هر پُست، سه گزینه به ما پیشنهاد کرده است که اگر نفر اول و دوم را جذب کنیم، خیلی خوب کار کرده‌ایم.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا ممکن است تغییراتی میان دستیاران محمد ربیعی هم ایجاد شود یا خیر، خاطرنشان کرد:

ربیعی حق دارد دستیارانش را انتخاب کند و ما هم به او مشاوره می‌دهیم. ما هر هفته در کمیته فنی جلسه داریم و اعضا به ربیعی مشاوره می‌دهند. تمامی مربیان ما زحمت کشیده‌اند و دست آنها را به گرمی می‌فشارم. از همه مربیان تیم راضی هستیم،‌ اما اولویت ما جذب بازیکن است.

اخبار داغ 

این زن با لباس خاص بدن نما در المپیک جنجال کرد + عکس خاطره بازی با محمد بیاتی: تبانی همیشه هست، ما هم یک بار تبانی کردیم / تماشاگران پرسپولیس شعار می دادند بیاتی قول دادی! کنایه ستاره سپاهان به دستور سازمان بازرسی کل کشور بازخوانی دربی ها در طرفداری | دربی بیست و چهارم؛ خداحافظی با آقای گل دربی ها برادر امیر قطر پیوستن لیونل مسی به پاری سن ژرمن را تایید کرد فلورنتینو پرز منتظر تماس ناصر الخلیفی برای مذاکره بر سر کیلیان ام باپه

منبع: طرفداری

کلیدواژه: مس رفسنجان لیگ برتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۴۹۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخ مرتضی‌علیزاده به منتقد «هفت»: سینما بر همه‌چیز مقدم است

مرتضی علیزاده کارگردان فیلم سینمایی «بی‌بدن» عنوان کرد: من معتقدم که فیلم اول باید به تعریف سینما و قصه گویی نزدیک باشد و بعد ایدئولوژی‌اش را جلو ببرد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، اولین برنامه از سری جدید برنامه سینمایی «هفت» با بررسی موضوع جنایی و فیلم «بی‌بدن» از شبکه نمایش پخش شد

بخش اول «هفت» به نقد فیلم سینمایی «بی‌بدن» اختصاص داشت که با حضور امیرقادری و رضا صدیق برپا شد.

رضا صدیق در ابتدا بیان کرد: من می‌خواهم قبل از بررسی فیلم به اتفاقات اخیر در منطقه گریزی بزنم و بگویم محور مقاومت اگر تا پیش از وعده صادق یک موضوع پراگماتیک منطقه‌ای بود، اکنون به یک ایده ضدامپریالیستی در جهان تبدیل شده است. سینمای هالیوود نسبت به اعتراضات اخیر دانشجویان آمریکا علیه اسرائیل سکوت کرده؛ این در حالی است که در اعتراضات داخلی ما، رسانه‌های امپریالیستی مانند بازجو به دنبال بازیگران و سینماگران ما بودند، اما به بازیگران خودشان اجازه اظهار نظر نمی‌دهند و هرکس در این موضوع موضع‌گیری کند، قطعا نابود خواهد شد. این قضیه نشان از این است که آمریکا در امنیت ملی‌اش با کسی شوخی ندارد.

امیر قادری در ادامه عنوان کرد: هالیوود ۱۰ الی ۱۵سال اخیر اهدافش بسیار تغییر کرده و فرمایشی شده است. من همیشه می‌گویم صد رحمت به دهه شصت خودمان که حتی اگر سخت‌گیری وجود داشت، اما حامی مستضعفین بود.

رضا صدیق درباره «بی‌بدن» اظهار کرد: از نظر من این فیلم بدون شخصیت و وسط باز است که تکلیفش با خودش مشخص نیست. فیلم «بی‌بدن» از موقعیت‌های دراماتیکی که می‌توانست قصه‌اش را نجات دهد، هیچ استفاده‌ای نکرده است. موضوع قتل در فیلم یک موضوع ثانویه است و نقطه قوت فیلم بازی درجه یک الناز شاکردوست است. همچنین باید بگویم که گذر زمان در این فیلم اصلا پیدا نیست و گویی در فیلمنامه اصلا به آن اشاره نشده؛ ما در نهایت با ریش قاتل متوجه گذر زمان می‌شویم.

امیر قادری در ادامه بیان کرد: موضوعاتی مانند قصاص یا جنگ مفاهیم پیچیده‌ای هستند. از نظر من «بی‌بدن» وسط‌باز نیست و اتفاقا اینکه با چندین زاویه نشان مساله قصاص را بررسی می‌کند؛ نقطه قوت فیلم است. امتیاز بزرگ فیلم بازی بازیگرانش است؛ اما می‌توان گفت که لحن تلخ و یکدست فیلم، کار را خراب کرده است. این فیلم خاکستری است و اگر کارگردان سلیقه بصری بهتری داشت، قطعا فیلم شیک‌تری می‌شد و شلختگی الان را نداشت.

صدیق در ادامه گفت: «بی‌بدن» فیلم بازیگران است نه فیلمنامه و کارگردانی. مساله فیلم قصاص نیست بلکه شخصیت خانواده قاتل است. «بی‌بدن» یک فیلم حیف شده است چرا که موضوع بسیار جذابی دارد.

بهروز افخمی در ادامه خاطرنشان کرد: اینکه در یک فیلم بتوان تماشاچی را وارد دالان تجربه‌های مختلف کرد، بسیار مهم است تا تماشاچی داستان‌های متفاوت را تجربه کند. از نظر من بهترین بازی این فیلم متعلق به گلاره عباسی است.

در ادامه رضا صدیق منتقد نسبت به اظهار نظر یکی از مدیران نماوا راجع به سینماگران و حواشی آن بیان کرد: هر کسی می‌تواند در سینما سرمایه‌گذاری کند؛ اما قرار گرفتن سرمایه‌گذاران در چرخه فرهنگ سرنوشتی مانند نماوا دارد که در حال ورشکسته شدن است. طرف دیگر صحبت من آن بخش از سینماگران است که معتقدند اخلاق و شرافت بیش از هر حرفه، نزد سینمایی هاست. من باید بگویم این جمله خیلی برای سینماگران گنده است. شرافت نزد کارگران و معلمان ماست؛ شرافت یعنی بخش مستضعف جامعه. من باید بگویم که لطفا شرافت را متر نکنید.

امیر قادری در ادامه عنوان کرد: زنگ خطر این ماجرا جایی است که بعد از اظهار نظر این مدیر نماوا، مردم سمت او را گرفتند. می‌خواهم بگویم که دهه فرصت‌طلبی ۹۰ چه چیزی بر سر سینماگران ما آورده که مردم دیگر از آن‌ها حمایت نمی‌کنند.

بخش دوم «هفت» به بررسی موضوع جنایی اختصاص داشت که با حضور مرتضی علیزاده کارگردان «بی‌بدن» و محمدرضا نصراللهی استاد دانشگاه برپا شد.

مرتضی علیزاده کارگردان فیلم سینمایی «بی‌بدن»، ابتدا درباره نقد رضا صدیق به فیلم، عنوان کرد: من معتقدم که سینما اول باید سینما باشد و قصه تعریف کند و بعد ایدئولوژی‌اش را جلو ببرد. اینکه ما از اول فیلم تکلیف را مشخص کنیم که طرفدار قصاص هستیم یا خیر، خلاف قصه‌گویی در سینماست و این متر غلطی برای بررسی و نقد فیلم است. البته که نقد به منی که در قدم‌های اولیه فیلمسازی هستم، بسیار کمک‌کننده است.

محمدرضا نصراللهی در ابتدای صحبت‌های خود گفت: به اعتقاد همه افرادی که پرونده جنایی را دنبال می‌کنند، «بی‌بدن» برگرفته از پرونده آرمان و غزاله است؛ هر چند که نویسنده فیلم منکر این موضوع باشد. باید بگویم که این فیلم در مجموع اصلا جنایی نیست و «بی‌بدن» یک فیلم اجتماعی درام است. در این فیلم موضوع از زاویه بازپرس بررسی می‌شود و به عملیات پلیسی و کارگاه آنچنان که باید نمی‌پردازد و نحوه قتل هم مشخص نمی‌شود.

کارگردان «بی‌بدن» درباره ژانر جنایی بیان کرد: سینمای هالیوود به شکل خالص ژانر جنایی را بررسی می‌کند، اما در کشور‌های دیگر این ژانر با فرهنگ‌های مختلف ترکیب می‌شود. در همین راستا مضمون‌هایی به فیلم اضافه می‌شود که برای مخاطب از کشف معما مهمتر است. در «بی‌بدن» هم همین اتفاق رخ داده است. ما فکر می‌کردیم که مسائل دیگر از کشفیات کارآگاه برای مخاطب جذاب‌تر است.

محمدنصراللهی در ادامه عنوان کرد: یکی از نقد‌های همیشگی من این است که از کارآگاهان و کارشناسان جنایی در متن فیلم استفاده کنند، نه در بخش تولید. به عنوان مثال این موضوع که تمام بازپرس‌ها و پلیس‌های ما در فیلم دختر دارند به یک کلیشه تبدیل شده و همچنین این موضوع که ماموران ما در فیلم‌های ایرانی پا را فراتر از قانون می‌گذارند، واقعیت بیرونی ندارد و به یک کلیشه در فیلم‌ها تبدیل شده است.

میز سینمای جهان برنامه «هفت» نیز به بررسی فیلم سینمایی «Dune ۲» اختصاص داشت که با حضور سیدحمیدرضا قادری و آرش خوشخو برپا شد.

سیدحمیدرضا قادری ابتدا گفت: یکی از متر و معیار‌هایی که در نقد شعر استفاده می‌شود، وجه خیال‌انگیز شعر است. من می‌پذیرم که افراد جوان با دیدن فیلم «Dune ۲» در سینما به وجد بیایند، اما در نهایت فیلم روی من تاثیر نداشت چرا که فیلم‌های الان، ویرایش شده فیلم‌های قبلی‌شان هستند. این فیلم صرف نظر از رمانش، برای کسانی که سینماباز هستند چیز جدیدی ندارد.

آرش خوشخو در ادامه این برنامه بیان کرد: در «Dune ۲» ماجرا پیچیده شده و به نظرم به فیلم تاج‌وتخت ربطی ندارد. فیلم‌های این کارگردان سرد است و ما از زندگی مردمان این فیلم هیچ چیزی نمی‌بینیم و این سرما در تمام فیلم‌هایش وجود دارد. «Dune ۲» پر از توانایی‌های فنی است و بازیگرانش به بهترین شکل انتخاب شده‌اند. بیشتر از داستان فیلم جزئیات فنی فیلمش بسیار برای من جذاب بود. این فیلم مانند هر فیلم مهم دیگری تفسیر معاصر دارد.

امیرقادری نیز درباره فیلم «Dune ۲» اظهار کرد: کتاب بسیار فراتر از فیلم است چرا که مجموعه‌ای از خرد‌های مختلف در آن دیده می‌شود. درک این کتاب از مسئولیت رهبریت یک قوم بی‌نظیر است و به شدت تحت تاثیر خرد خاورمیانه است. من به شدت توصیه می‌کنم که ترجمه این کتاب را که بسیار روان هم است، بخوانید.

افخمی درباره این فیلم گفت: این فیلم تبلیغ آشکاری برای فراماسون‌ها است و به شکل آشکاری برای بزرگ‌نمایی و قدرت‌نمایی فراماسونی تبلیغ می‌کند.

بهروز افخمی در پایان این برنامه تاکید کرد: از این به بعد به امید خدا در پایان هر برنامه «هفت» یک تیتراژ جداگانه داریم؛ یعنی هر تیتراژ با برنامه قبلی فرق می‌کند. هر بار درباره یکی از استادان بزرگ سینمای ایران، چه آن‌ها که از بین ما رفتند و چه آن‌هایی که در قید حیات هستند، برنامه کوتاهی ساخته می‌شود که در حاشیه تیتراژ می‌بینید و در برنامه امشب تیتراژ ما درباره علی حاتمی است که با فیلم‌های علی حاتمی و موسیقی مرتضی حنانه از فیلم «هزاردستان» ساخته شده است.

دیگر خبرها

  • یادی از شهید امیررضا علیزاده ، شهید مدافع حرم
  • اردوی تیم دوومیدانی نابینایان و کم‌بینایان با حضور ۶ ورزشکار
  • نبرد حساس صدرنشینی در آزادی؛ ذوب آهن، کابوس آبی‌پوشان در خارج از خانه؟
  • پاسخ مرتضی‌علیزاده به منتقد «هفت»: سینما بر همه‌چیز مقدم است
  • چند نفر از تهران به حج می‌روند؟
  • زلزله‌ای به بزرگی ۴.۲ ریشتر تیتکانلو خراسان شمالی را لرزاند
  • یک شهر به دنبال بقای داماش گیلان
  • علی ربیعی: حدود 5 میلیون نفر در دانشگاه‌ها در حال تحصیل هستند/ رابطه معناداری بین رشته‌های تحصیلی و فرصت‌های شغلی موجود وجود ندارد/ بخش اعظمی از جمعیت فعال تحصیل کرده، دچار نوعی فاصله بین وضع موجود و انتظار از زندگی شده‌اند
  • معاونت پرورشی باید در مدارس تقویت شود
  • النجباء: مقاومت عراق بانک اهداف بزرگی دارد