Web Analytics Made Easy - Statcounter

"لئو کوپه" نام خودروی پرنده جدید در حال ساختی است که یک خودروی اسپرت زیبا با سرعت ۴۰۰ کیلومتر در ساعت است که گفته می‌شود با یک بار شارژ کامل تقریباً ۴۸۰ کیلومتر پرواز می‌کند.

با توجه به انتظار برای رشد ارزش بازار خودروهای پرنده و تاکسی‌های هوایی تا سال ۲۰۴۱ به میزان ۱۴.۷ میلیارد دلار، منطقی است که گام بعدی در این صنعت، توسعه خودروهای پرنده شخصی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با در نظر گرفتن پیشرفت این بازار در آینده، شرکتی موسوم به "Urban eVTOL" در حال توسعه یک خودروی پرنده زیبا و اسپرت است که ادعا می‌شود حداکثر سرعت آن ۴۰۰ کیلومتر در ساعت می‌رسد و بُرد آن نیز ۴۸۳ کیلومتر است.

این خودروی پرنده که "لئو کوپه"(LEO Coupe) نامیده می‌شود، توسط "پیت بیتار" متخصص سیستم‌های پیشران عمودی و "کارلوس سالاف" طراح ابرخودروهای اسپرت که به طراحی خودروی "مزدا فورای" معروف است، در حال توسعه است.

این خودرو با ظرفیت ۳ نفر از ۱۶ پیشرانه عمودی ۱۰ کیلوواتی برای برخاستن عمودی و همچنین رانش افقی استفاده می‌کند.

نمای بیرونی آن با بال‌های جعبه‌ای به گونه‌ای طراحی شده که به آن این امکان را می‌دهد تا هنگامی که به سرعت ۱۸۵ کیلومتر در ساعت می‌رسد، بتواند خود را در پرواز افقی نگه دارد.

اگرچه بال‌های کوچک این خودروی پرنده ممکن است به این معنی باشد که برای حفظ خود در هوا نیاز به سرعت بالا دارد، اما این طراحی به آن اجازه می‌دهد تا در زمین فضای کمتری اشغال کند و به راحتی در یک گاراژ یا پارکینگ قابل پارک کردن باشد.

"لئو کوپه" از یک سیستم باتری ۶۶ کیلووات ساعتی استفاده می‌کند که به آن اجازه می‌دهد تقریباً یک ساعت و ۱۵ دقیقه، به علاوه ۵ دقیقه برای برخاستن و فرود پرواز کند.

این خودروی پرنده همچنین دارای یک سیستم ایمنی فوق العاده با سه ابزار قابل توجه است.

"لئو کوپه" دارای یک چتر نجات و همچنین یک سیستم موشک بالستیک در زیر خود است که شبیه به آنچه "جف بزوس" برای کاهش سرعت کپسول خود درست قبل از برخورد با زمین استفاده کرد، روشن می‌شود و در صورت اتمام شارژ، امکان فرودی ایمن روی زمین را فراهم می‌کند.

سرانجام، شرکت سازنده در حال توسعه یک سیستم ایمنی به نام "پنجه‌های گربه" است که یک سیستم فرود بادی است که به خودروی پرنده اجازه می‌دهد تا فرودهای نرمی را انجام دهد.

شرکت "Urban eVTOL" قصد دارد یک نمونه اولیه از "لئو کوپه" بسازد و آزمایش‌های پروازی آن را در سال ۲۰۲۲ آغاز کند. این شرکت به دنبال سرمایه‌گذار است تا بتواند به مرحله بعدی توسعه نمونه‌های اولیه در مقیاس کامل برسد.

"بیتار" مدعی است که "لئو کوپه" می‌تواند قیمتی زیر ۲۹۰ هزار دلار داشته باشد./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: خودروی پرنده یک سیستم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۴۹۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سانتافه 2024؛ جوجه اردک زشت کره ای در نمایشگاه خودرو پکن (+تصاویر)

عصر ایران- یکی از پرحاشیه ترین خودروهای جهان مهمان نمایشگاه بین المللی خودرو پکن است. نسل جدید سانتافه که از زمان معرفی تا کنون همچنان کانون نقد کارشناسان حوزه خودرو قرار دارد.

همه چیز از رندرهای یک وب سایت بسیار مطرح در اواخر مهر ماه سال 1401 شروع شد(اینجا)، رندرهایی از نسل جدید سانتافه در فضای مجازی منتشر شد که هیچ ارتباطی با دو نسل قبلی آن نداشت. یک شاسی بلند 100 درصد جعبه ای که چالشی ترین قسمت آن مربوط به پروفایل عقبش می شد.

در آن زمان عملا کسی باور نمی کرد که هیوندای تن به چنین ریسکی بدهد و چنین خودروئی را روانه بازار کند شاید هم عده زیادی این رندرها را از واقعیت بسیار فاصله دار می دیدند اما همانطور که اشاره شد، سابقه بسیار موفق مرجع نشر دهنده این رندرها در پیش بینی محصولات آینده صنعت خودرو، موجب شده بود تا منتقدان از همان زمان نقدهای تند و آتشین خود را آغاز کنند.

حدودا 8 ماه پس از انتشار رندرها، هیوندای تصاویر رسمی سانتافه جدید را منتشر کرد. رویکرد جسورانه کره ای ها از جمله موارد خاص صنعت خودرو  محسوب می شود. تغییر زبان طراحی یک برند عملا کار آسانی نیست و ریسک بالائی را همراه دارد اما به هرترتیب کره ای ها این ریسک را به جان خریده بودند.

در نمایشگاه خودرو پکن نیز که مجموعه ای از خودروهای روز و آینده نگر دنیا حضور دارند و البته شاهد دلبری های خطوط و زوایای چشم نواز در قالب پکیج طراحی صنعتی هستیم، هیوندای سانتافه 2024 را پیش روی مخاطبان قرار داده است.

در نمایشگاه خودرو بین المللی پکن

سانتافه 2024 در بازار آمریکا و صرفا تریم های بنزینی از 35345 دلاردر تریم SE قیمت می خورد و در تریم های SEL ، XRT ، Limited و Calligraphy بالا می رود. به ترتیب اشاره، قیمت سانتافه جدید 37845 ، 41995 ، 44745 و 47895 دلار است.

در این میان، سانتافه جدید طرفداران خاص خود را نیز همراه دارد، گروهی که پیرو کمینه گرائی هستند و این ساختار فلزی را یک رویکرد موفق به این سبک می دانند و حتی آن را تحسین نیز می کنند.

به هر ترتیب حاصل کار نه به اندازه نقدهای آتشین ضعیف و بدترکیب است و نه چنان دلرباست که آن را پرچمدار مینیمالیسم خودروئی بدانیم.

سانتافه 2024 از منظر ابعاد برابر با 4831 میلیمتر در طول، 1900 میلیمتر در عرض، 1720 میلیمتر در ارتفاع و 2814 میلیمتر در فاصله بین محورها توسعه یافته است. رینگ های آلومینیومی نیز در اندازه 21 اینچی ارائه می شوند.

با توجه به شرایط طراحی و مخصوصا ارتفاع زیاد ستون آخر، فضای بار قابل توجهی در اختیار مالک خودرو قرار دارد که با تغییر حالت صندلی ردیف آخر(سوم) بیشتر هم می شود. به قول یکی از نویسندگان مطالب خودرو، این سانتافه خوراک اسباب کشی است!

سری به نیروگاه این حاشیه ساز کره ای بزنیم:

برای تمام تریم های بنزینی سانتافه 2024 از تپنده 2.5 لیتری 4 سیلندر توربوشارژ با 277 اسب بخار خروجی و گشتاور 422 نیوتن متر استفاده شده است. سامانه تمام چرخ محرک فقط در حالت آپشن ارائه می شود.

وظیفه انتقال نیرو نیز عهده یک جعبه دنده 8 سرعته دوکلاچه اتوماتیک است.

در رابطه با بحث فنی اگر بسیار کوتاه و مختصر بخواهیم نظری را مطرح کنیم باید بگوئیم این پیشرانه نفس بسیار خوبی دارد و به خوبی سانتافه 2003 کیلوگرم را جا به جا می کند اما نقطه تاریک ماجرا به سیستم تعلیق و هندلیگ آن مربوط می شود که البته با توجه به نوع طراحی و ضرایب مربوط به علم ائروداینامیک دور از انتظار هم نبوده است.

شاخص صفر تا 96 کیلومتر برای تریم مجهز به سامانه تمام چرخ محرک Calligraphy برابر با 6.3 ثانیه محاسبه شده است.

شاخص یدک کشی 2041 کیلوگرم است که برای مشتریان ماجراجو با انتخاب تریم اکس آر تی و سفارش پکیج مرتبط با آن در حالت آپشن، افزایش خواهد داشت.

شاخص مصرف سوخت سانتافه جدید در نسخه محور جلو برای 100 کیلومتر رانندگی در شهر 11.8 لیتر و در بزرگراه 8.1 لیتر است. حضور آپشن تمام چرخ محرک، میزان مصرف در بزرگراه را به 8.4 لیتر افزایش می دهد.

تریم آفرودی اکس آر تی در این آمار شرایط بدتری دارد زیرا در شهر 12.4 لیتر و در بزرگراه 9 لیتر مصرف می کند.

تریم دیگر 1.6 لیتری توربوشارژ هیبرید است که مجموعا 226 اسب بخار خروجی دارد. این مدل به 9.5 ثانیه نیاز دارد تا از حالت توقف کامل به سرعت 100 کیلومتر برساعت برسد. این تریم با جعبه دنده 6 سرعته اتوماتیک ارائه می شود و سامانه تمام چرخ محرک نیز در وضعیت فعال قرار دارد.

کابین سانتافه جدید کاملا با شرایط طراحی بدنه هماهنگ شده و البته محیط جالبی را شکل داده است. اینجا امتداد اکثر خطوط تند و تیز هستند و کمترین میزان خمیدگی را شاهد هستیم.

سه ردیف صندلی، دو پد شارژ بی سیم در کنسول میانی، گرم کن صندلی ردیف جلو، وای فای هات اسپات، دو نمایشگر 12.3 اینچی اطلاعات کیلومتر و تنظیمات سیستم سرگرمی در قابی یکپارچه، پشتیبانی از اپل کارپلی و اندروید اوتو، پورت تایپ-سی، محفظه میکروب زدایی اشیا یو وی-سی و... از جمله امکانات کابین هستند.

در بحث ایمنی نیز با مجموعه ای کامل روبرو هستیم که راننده را همراهی می کنند. مواردی مانند: کروز کنترل تطبیقی، هشدار خروج از خط و دستیار حفظ خودرو بین خطوط، ترمز اضطراری، سنسورهای هشدار برخورد و...

سانتافه 2024 کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: سانتافه 2024 : جدیدترین اطلاعات و یک تریم آفرودی جذاب (+عکس)

دیگر خبرها

  • CPU چیست؟ به زبان ساده و نحوه کار
  • ربات‌های قاتل؛ ترس از آینده هوش مصنوعی
  • پیش‌بینی وزش باد و خیرش گردوخاک در قم
  • سریعترین قطار‌های جهان در سال ۲۰۲۴ کدامند؟
  • رونمایی از رولزرویس گوست اکستند در نمایشگاه خودروی پکن
  • سانتافه 2024؛ جوجه اردک زشت کره ای در نمایشگاه خودرو پکن (+تصاویر)
  • سریع‌ترین خودروهای رکوردشکن تاریخ، هواپیماهای بدون بال با سرعت 1000 کیلومتر (+عکس)
  • هر کیلومتر آسفالت ۳.۵ میلیارد تومان هزینه دارد
  • (ویدئو) اولین پرواز مسافربری خودروی پرنده در جهان
  • اولین پرواز مسافربری خودروی پرنده در جهان (فیلم)