Web Analytics Made Easy - Statcounter

آلودگی پلاستیک یکی از بزرگترین معضلات محیط‌ زیست است و یک بررسی جدید نشان می‌دهد که این نوع از آلودگی، اثر منفی شدیدی بر بچه‌لاک‌پشت‌ها می‌گذارد.

به گزارش ایسنا، یک گروه کارشناسی در هر دو ساحل شرقی و غربی استرالیا در بدن بچه‌لاک‌پشت‌ها پلاستیک پیدا کردند.

پس از بیرون آمدن از تخم در سواحل، این خزندگان کوچک به سوی جریان‌های آبی حرکت می‌کنند، یعنی پهنه‌های آب که در مسیر مشخصی حرکت می‌کند و اولین سال‌های زندگی خود را در اقیانوس شروع می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این جریان‌های آبی مقدار زیادی پلاستیک با خود حمل می‌کنند و بچه‌لاک‌پشت‌ها به دلیل تغذیه در سطح آب مقدار زیادی از آنها را می‌بلعند.

دکتر امیلی دونکان، از مرکز اکولوژی و حفاظت حیات‌وحش دانشگاه اکستر می‌گوید:لاک‌پشت‌های جوان برای رشد در اقیانوس سازگاری و تکامل پیدا کرده‌اند، جایی که به نسبت، جانوران شکارچی کمتری وجود دارند. هر چند مطالعات به ما نشان داد که این رفتار، آنها را به دام می‌اندازد و به آلوده‌ترین مناطق مانند چرخاب بزرگ زباله اقیانوس آرام می‌کشاند. بچه‌لاک‌پشت‌ها رژیم غذایی خاصی ندارند و هر چیزی را می‌خورند. در این مطالعه دریافتیم که مقدار زیادی پلاستیک هم می‌خورند. هنوز نمی‌دانیم هضم پلاستیک چه تأثیری بر لاک‌پشت‌های جوان می‌گذارد اما مرگ‌ومیر لاک‌پشت‌ها در این سن اثر قابل‌ملاحظه‌ای بر جمعیت لاک‌پشت‌ها خواهد گذاشت.

این مطالعات روی ۱۲۱ لاک‌پشت دریایی انجام گرفته است که پنج گونه از هفت گونه لاک‌پشت‌های جهان شامل لاک‌پشت سبز دریایی، لاک‌پشت سرخ یا سرگُنده، لاک‌پشت پوزه‌عقابی، لاک‌پشت زیتونی (ریدلی) و لاک‌پشت دریایی تخت‌لاک هستند.

بنابر اطلاعات به‌دست‌آمده، تعداد لاک‌پشت‌هایی که پلاستیک مصرف کرده بودند در سواحل اقیانوس آرام به نسبت بیشتر بوده است. 

به گزارش بی بی سی، کارشناسان در این مطالعه تاکید کردند: در گام بعدی پژوهش، تلاش می‌کنیم دریابیم خوردن پلاستیک چه اثری بر سلامت و بقای این لاک‌پشت‌ها می‌گذارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: لاک پشت دریایی پلاستيك بچه لاک پشت ها لاک پشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۵۰۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مکزیک: دیدید چه بلایی سر دانشجویان معترض در آمریکا آمد؟

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی، آندرس مانوئل لوپز اوبرادور، رئیس جمهور مکزیک در نشست خبری روزانه خود در کاخ ملی این کشور ضمن انتقاد از آمریکا در زمینه «حقوق بشر» اعلام کرد: پلیس آمریکا علیه دانشجویان که تظاهرات‌هایی در حمایت از فلسطین در دانشگاه‌های این کشور را سازماندهی می کنند، «به شدت» اقدام کرده است.

رئیس جمهور مکزیک در این خصوص ادامه داد: ایالات متحده مدعی است که از حقوق بشر در جهان دفاع می‌کند، اما در برابر دانشجویان و خبرنگارانی که در دانشگاه‌ها تظاهرات می کنند، «با شدت» رفتار می‌کند.

این مقام مکزیک با اشاره به اعتراضات جاری در دانشگاه‌های آمریکا تأکید کرد: اگر شما قاضی حقوق بشر در جهان هستید، پس باید شجاع تر باشید. دیدید چه بلایی سر دانشجویان معترض در دانشگاه‌ها آمد؟ دیدید با آنها چه برخوردی شد؟

آندرس مانوئل لوپز اوبرادور، با تاکید بر اینکه واشنگتن به جای مبارزه با بحران فزاینده مهاجرت در منطقه، میلیاردها دلار به رژیم اسرائیل و اوکراین اختصاص می‌دهد، اضافه کرد که واشنگتن در زمینه مسائل زیادی ریاکارانه عمل می‌کند.

رئیس جمهور مکزیک تاکید کرد که آنها می‌خواهند سیاست خارجی فعلی مکزیک را تغییر دهند و از آمریکا خواست تا به حاکمیت کشورش احترام بگذارد.

این در حالیست که پیشتر اعلام شده بود که نزدیک به ۶۰۰ دانشجو ظرف یک هفته گذشته در تحصن‌های ضد جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه در سراسر آمریکا بازداشت شده اند.

اعتراضات حامیان فلسطین در دست کم ۱۵ دانشگاه در سراسر آمریکا برگزار شده است. در روزهای اخیر، شمار زیادی از دانشگاه در آمریکا شاهد تظاهرات ضدصهیونیستی بوده است.

دانشجویان آمریکایی از دانشگاه‌ها خواسته‌اند تا از سرمایه‌گذاری دارایی‌های دانشگاه‌های بزرگ در شرکت‌های اسلحه‌سازی و یا سایر صنایع حامی جنگ رژیم صهیونیستی در غزه خودداری کنند و به این ترتیب مانع از «نسل کشی» شوند.

آنها همچنین خواستار برقراری آتش‌بس در جنگ رژیم صهیونیستی در نوار غزه هستند.

کد خبر 6090227

دیگر خبرها

  • هفته پر بارش برای حوضه‌ی مند،کاریان و خنج
  • کشف موجوداتی که 540 میلیون‌ سال قبل اقیانوس‌های زمین را نورانی می‌کردند (+عکس)
  • این سبزی رژیمی سرشار از ویتامین C است
  • مکزیک: دیدید چه بلایی سر دانشجویان معترض در آمریکا آمد؟
  • سیگار چه بلایی بر سر پوست می‌آورد؟
  • به اندازه یک استخر هم از اقیانوس فرصت‌ها در آفریقا استفاده نکرده‌ایم
  • اطمینان خاطر دامداران یزدی از تامین به موقع نهاده دامی
  • سوسانو چگونه از دنیا رفت و جومونگ چه بلایی سر او آورد؟
  • آفریقا، اقیانوس فرصت‌ها برای تجار و بازرگانان ایرانی/ضرورت صادرات برای تحقق جهش تولید
  • آفریقا، اقیانوس فرصت‌ها برای تجار و بازگانان ایرانی/ضرورت صادرات برای تحقق جهش تولید