Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-04-27@05:43:12 GMT

۱۳۱ میلیون سیم‌کارت فعال در کشور وجود دارد

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۵۱۲۲۸

۱۳۱ میلیون سیم‌کارت فعال در کشور وجود دارد

ایتنا - آمار منتشرشده درباره‌ وضعیت توسعه تلفن همراه حاکی از آن است که خطوط فعال تلفن همراه تا پایان سه ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۰، به ۱۳۱ میلیون و ۸۲۳ هزار و ۳۴۶ عدد رسیده که ضریب نفوذ را به ۱۵۵.۱۴ درصد می‌رساند.
ویژگی‌هایی از جمله تعداد خطوط واگذارشده، ضریب نفوذ، تعداد کشورهای دارای ارتباط رومینگ، میزان پوشش جاده‌ای، درصد پوشش جمعیتی، شهر و روستاهای تحت پوشش و درصد مکالمات موفق در هر یک از اپراتورها متفاوت است که می‌تواند آن‌ها را از هم متمایز کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش ایتنا از ایسنا، مطابق آمار منتشرشده توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی درباره‌ وضعیت توسعه تلفن همراه در سه ماهه‌ اول سال ۱۴۰۰، خطوط واگذارشده دائمی ۲۷ میلیون و ۳۶۰ هزار و ۴۴۸ عدد و خطوط واگذارشده اعتباری ۱۷۶ میلیون و ۶۷۷ هزار و ۶۲۴ عدد است که مجموع خطوط واگذارشده دائمی و اعتباری را به ۲۰۴ میلیون و ۳۸ هزار و ۷۲ می‌رساند.

از میان خطوط واگذارشده، ۲۴ میلیون و ۴۷۸ هزار و ۸۷۱ خط دائمی فعال و ۱۰۷ میلیون و ۳۴۴ هزار و ۴۷۵ خط اعتباری فعال وجود دارد که مجموع خطوط دائمی و اعتباری فعال را به ۱۳۱ میلیون و ۸۲۳ هزار و ۳۴۶ عدد می‌رساند. همچنین ضریب نفوذ تلفن همراه تا پایان سه ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۰، ۱۵۵.۱۴ درصد است.
 
در اپراتور همراه اول، تعداد خطوط واگذارشده دائمی تا پایان سه ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۰ به ۲۰ میلیون و۹۴۱ هزار و ۱۰۰ رسیده که از این میان تعداد ۲۰ میلیون و ۳۰ هزار و ۵۳۳ خط فعال است. خطوط واگذارشده اعتباری نیز به ۸۰ میلیون و ۲۸۹ هزار و ۵۳۶ عدد رسیده که از این میان ۵۰ میلیون و ۱۸۱ هزار و ۱۳۲ خط فعال است. 

طبق این آمار، ۹۶.۹ درصد تحت پوشش 2G و ۸۵ درصد تحت پوشش 3G و ۸۱ درصد تحت پوشش 4G قرار دارند. همچنین تعداد شهرهای تحت پوشش تا پایان سه ماهه ابتدایی به ۱۳۹۵ و تعداد روستاهای تحت پوشش به ۴۴ هزار و ۹۱۸ رسیده است. میزان پوشش جاده‌های اصلی، فرعی و ریلی نیز به ۸۲ هزار و ۱۴۶ کیلومتر رسیده است.
 
در اپراتور ایرانسل، تعداد خطوط واگذارشده دائمی تا پایان سه ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۰ به شش میلیون و ۱۸۹ هزار و ۳۹۶ رسیده که از این میان تعداد چهار میلیون و ۳۱۹ هزار و ۵۸۱ خط فعال است. خطوط واگذارشده اعتباری نیز به ۸۸ میلیون و ۲۲۲۷ عدد رسیده که از این میان ۵۲ میلیون و ۳۸۸ هزار و ۹۴۷ خط فعال است. 

طبق این آمار، ۸۷.۲۱ درصد تحت پوشش 2G و ۸۳.۶ درصد تحت پوشش 3G و ۶۱ درصد تحت پوشش 4G قرار دارند. همچنین تعداد شهرهای تحت پوشش تا پایان سه ماهه ابتدایی به ۳۹۷۲ و تعداد روستاهای تحت پوشش به ۱۹ هزار و ۴۹۸ رسیده است. میزان پوشش جاده‌های اصلی، فرعی و ریلی نیز به ۶۴ هزار و ۶۶ کیلومتر رسیده است.
 
در اپراتور رایتل، تعداد خطوط واگذارشده دائمی تا پایان سه ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۰ به ۲۲۹ هزار و ۹۵۲ رسیده که از این میان تعداد ۱۲۸ هزار و ۷۵۷ خط فعال است. خطوط واگذارشده اعتباری نیز به هشت میلیون و ۳۸۵ هزار و ۸۶۱ عدد رسیده که از این میان چهار میلیون و ۷۷۴ هزار و ۳۹۶ خط فعال است. 

طبق این آمار،  ۶۰.۵ درصد تحت پوشش 3G و ۲۲.۵۳ درصد تحت پوشش 4G قرار دارند. همچنین تعداد شهرهای تحت پوشش تا پایان سه ماهه ابتدایی به ۴۹۷ و تعداد روستاهای تحت پوشش به ۱۰۶۹ رسیده است. میزان پوشش جاده‌های اصلی، فرعی و ریلی نیز به ۲۷ هزار و ۵۶۳ کیلومتر رسیده است.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: سیم کارت خطوط واگذارشده اعتباری خطوط واگذارشده دائمی تعداد خطوط واگذارشده رسیده که از این میان روستاهای تحت پوشش میزان پوشش جاده درصد تحت پوشش عدد رسیده خط فعال تلفن همراه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۵۱۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تا پایان سال آینده تهران ۷۵۰۰ اتوبوس فعال خواهد داشت

مهدی علیزاده مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهرداری تهران در گفت‌وگو با با خبرنگار مهر اظهارداشت: بیش از ۱۰ سال است که ناوگان اتوبوسرانی تهران نوسازی نشده و وقفه‌های زیادی در این زمینه داشته‌ایم به طوری که تولید کنندگان داخلی اتوبوس خط تولید خود را تعطیل و یا نیمه تعطیل کردند.

وی افزود: سال پیش ۴۵ درصد بودجه شهرداری و امسال ۵۰ درصد بودجه به این موضوع حمل و نقل عمومی اختصاص یافته و بر اساس برنامه ۴ ساله تا پایان ۱۴۰۴ باید تعداد اتوبوس‌های فعال تهران به ۷۵۰۰ مورد برسد.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران ادامه داد: سال گذشته قرارداد تولید ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس با تولید کنندگان داخلی منعقد شد که ۲۰۰۰ مورد آن دیزلی و بر اساس استاندارد و معیارهای روز دنیا است. ۵۰۰ مورد آن هم برقی بوده که تا پایان سال تحویل شرکت واحد داده می‌شود.

علیزاده اعلام کرد: ۲۵۰۰ اتوبوس هم از خارج از کشور تهیه می‌شود و در مجموع تعداد اتوبوس‌های جدید تهران به ۵۰۰۰ مورد خواهد رسید.

کد خبر 6089521 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • تا پایان سال آینده تهران ۷۵۰۰ اتوبوس فعال خواهد داشت
  • زنگ خطر کاهش رشد جمعیت در خوشاب
  • پروژه‌های فعال مسکن ملی کشور از مرز ۲ میلیون و ۵۴۰ هزار واحد گذشت
  • آخرین آمار توزیع کارت کنکور
  • آخرین آمار توزیع کارت کنکور اعلام شد
  • توضیحات پلیس درباره طرح نور/ ۹۰ درصد تذکر گیرندگان حجاب، پوشش خود را اصلاح کردند
  • مشارکت بیش از ۷۴ هزار داوطلب در نوبت اول کنکور سراسری در فارس
  • سردار رادان با اشاره به طرح نور: در قلمرو انتظامی هیچ ماموریتی حساس تر از این ماموریت وجود ندارد/ 90 درصد تذکرگیرندگان رفتار و پوشش خود را اصلاح و با پلیس همکاری کرده‌اند/ پلیس در کنار طرح نور، از دیگر ماموریت‌های خود غافل نخواهد شد
  • ۹۰ درصد تذکر گیرندگان حجاب، پوشش خود را اصلاح کردند
  • اصلاح رفتار و پوشش ۹۰ درصد تذکر گیرندگان در طرح نور