Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@10:48:32 GMT

دلایل کم توجهی نهادهای رسمی به سبک های آزاد کاراته

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۵۱۳۱۲

دلایل کم توجهی نهادهای رسمی به سبک های آزاد کاراته

ایسنا/اردبیل یک مربی سبک های آزاد کاراته گفت: سبک های کنترلی از یک سازمان جهانی و دارای مسابقات آسیایی، جهانی و اخیرا هم در مسابقات المپیک حضور دارد به همین دلیل نهادهای رسمی بیشتر به آن توجه و تمرکز دارند.

فرهاد موقر در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: سبک های آزاد در بین آحاد جامعه از جایگاه خیلی خوبی برخوردار هستند و استقبال از این سبک ها بیشتر و بهتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه کاراته در هر سبکی کاراته است و نباید سبک های کنترلی و آزاد را از هم جدا و تفکیک کرد، ادامه داد: فدراسیون کاراته جمهوری اسلامی ایران فدراسیون تمامی سبک ها است پس نباید فرقی بین سبک های مختلف کاراته گذاشته شود.

این مربی سبک های آزاد کاراته تصریح کرد: هر کسی که بخواهد در سبک های آزاد موفق شود باید تمرین و ممارست جدی داشته و در کنار تمرین کاراته، تمرین بدنسازی و از همه مهمتر از یک استاد برجسته بهره مند شود.

موقر در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه سبک های آزاد و کنترلی را در مقابل هم  یا در کنار هم می‌بینید، ادامه داد: در کاراته سبک های آزاد و کنترلی در کنار هم هستند و نباید سبک ها از هم تفکیک شود زیرا با کنار هم قرار گرفتن سبک ها، رشد و پیشرفت کاراته میسر می شود.

این مربی سبک های آزاد کاراته تشریح کرد: در اردبیل گستره جمعیتی فعالان کاراته سبک های آزاد نسبت به کنترلی از دیر باز زیاد بوده و احتمالا بستگی به مسایل ژنتیکی و کوهستانی بودن اردبیل دارد که امیدواریم با فعالیت بیشتر اساتید کاراته کنترلی این نقیصه بر طرف شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی ورزشی كاراته نهادهای رسمی سبک های آزاد کاراته سبک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۵۱۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنجال عجیب پیرامون مدال اهدایی به علی دایی!

به گزارش ورزش سه، انتشار تصاويري از ملیکا رسولی که مدعی عنوان‌داری در رشته کاراته است، كنار علي دايي با اين تيتر كه «یک ملي‌پوش خانم مدالش را به علي دايي اهدا كرد» حاشيه‌ساز شده است. برخي ورزشكاران قديمي مدعي شدند او نه عضو تيم ملي بوده و هست و نه مدالي بين‌المللي دارد كه بخواهد به دايي اهدا كند؛ ادعایی که هنوز با پاسخی از سوی رسولی مواجه نشده است.

در همين بین مريم رنجبرساري، عضو سابق تيم ملي تير و كمان در يك استوري كه در اينستاگرامش منتشر كرد به این فرد حمله کرد.

 به همين بهانه، خبرنگار روزنامه اعتماد با او تماس کرد و رنجبرساري گفت: ايشان چند سال پيش گفته قهرمان كاراته است اما فدراسيون كاراته تكذيب كرد. معلوم نيست او از چه طريقي اسپانسر پيدا مي‌كند، اما در بيوي اينستاگرامش نوشته قهرمان تير و كمان است! بچه‌هاي كاراته هم براي من فرستادند و پرسيدند اين را مي‌شناسي؟ گفتم نه‌ . اصلا بچه‌هاي كاراته هم او را قبول ندارند.

رنجبرساري ادامه داد: خود من به دليل اينكه‌ پول اعزام و تجهيزات براي رفتن به مسابقات را نداشتم از تيم ملي كنار رفتم. مثل من زياد بودند، اما اگر او به تيم ‌ملي رفته احتمالا پول هزينه‌هاي خودش را داده و‌ به تيم ملي رسيده!

ملي‌پوش سابق افزود: او اصلا مدالي نداشته كه به علي دايي تقديم كند. براي من عجيب است او علي دايي را چطور پيدا كرده و به ديدار يكي از بزرگان ورزش ما رفته است. ورزشكاري به بزرگي علي دايي از قبل رزومه طرف مقابل را مي‌بيند و بعد به ديدار ورزشكاري مي‌رود. اما اين ورزشكار اصلا مدالي نداشته است! شايد مدال استاني بوده است، اما نه بچه‌هاي كاراته و نه تير و كمان مي‌گويند او مدالي نياورده است. من فقط به اين فكر مي‌كنم و از اين ناراحتم چرا براي من كه قهرماني آسيا را داشتم اسپانسري نبود، اما براي ورزشكاران اين شكلي دو تا سه تا اسپانسر پيدا مي‌شود!

وي در ادامه با اشاره به هزينه‌هاي سنگين در تير و كمان كه خيلي‌ها از پس آن برنمي‌آيند و به ناچار خداحافظي مي‌كنند، افزود: سال ۸۹ يا ۹۰ بود كه تيم‌هاي پرسپوليس و استقلال در تير و كمان تيمداري مي‌كردند و من به عضويت استقلال درآمدم. رقابت بين اين دو تيم در همه رشته‌ها جذاب است و در آن سال هم رقابت نزديكي داشتيم و در نهايت ما قهرمان شديم و آقاي فتح‌الله‌زاده مديرعامل وقت استقلال قرار بود نفري ۵ سكه به ما‌ پاداش بدهند، اما ما كه چيزي نديديم!

دیگر خبرها

  • دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌های ایرانی
  • مشکلات امروز قزوین به دلیل بی توجهی به پیشگیری از جرم است
  • جنجال عجیب پیرامون مدال اهدایی به علی دایی!
  • ببینید | تصاویری از ایجاد دریاچه‌ای از زباله در اطراف تهران؛ بی‌توجهی مسئولان به وعده‌ خود!
  • همه‌چیز درباره سردردهای بعد از ورزش؛ چگونه درمانش کنیم؟
  • این سردردها نشانه چیست؟
  • دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌ها ایرانی
  • واکنش باخ به دوپینگ شناگران چینی
  • ببینید | درخشش خیره کننده مهدی قائدی در امارات؛ بی‌توجهی آقای فوتبالیست به مهریه میلیاردی
  • قهرمانی دختر سمنانی در مسابقات کاراته کشور