Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-01@09:33:24 GMT

شناسایی حلقه مفقوده برای کنترل فشار خون

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۵۲۴۲۷

شناسایی حلقه مفقوده برای کنترل فشار خون

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، وجود سنسور فشار خون در داخل بدن برای اولین بار در سال ۱۹۵۷ پیشنهاد شد. این سنسور تغییرات جزئی در فشار خون را تشخیص داده و سطح هورمون رنین مسئول فشار خون بالا را تنظیم می‌کند، اما آن‌ها نتوانستند تشخیص دهند که آیا این سنسور در سلول‌های رنین وجود دارد یا خیر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سرانجام، دانشمندان دانشگاه ویرجینیا توانستند بفهمند این سنسور طبیعی در کجا قرار دارد، چگونه کار می‌کند و چگونه از فشار خون بالا یا پایین جلوگیری می‌کند. محققان امیدوارند این ایده‌ها منجر به درمان‌های جدید برای فشار خون بالا شود.

ماریا لوئیسا از دانشکده پزشکی دانشگاه ویرجینیا و گروه تحقیقاتی خود در تحقیقی که در آخرین شماره مجله Circulatory Research منتشر شده است، اعلام کردند که این معمای چند دهه‌ای را با استفاده از مجموعه‌ای از مدل‌های آزمایشگاهی ابتکاری حل کرده اند که آن‌ها را به این قطعیت رسانده است که سنسور‌های فشار یک "مبدل مکانیکی" داخل سلول‌های رنین هستند.

این مبدل مکانیکی تغییرات فشار خارج از سلول را تشخیص می‌دهد و سپس این سیگنال‌های مکانیکی را به هسته سلول منتقل می‌کند، مانند اینکه حلزون گوش ما چگونه ارتعاشات صوتی را به عصب تبدیل می‌کند که مغز ما می‌تواند آن را درک کند.

محققان دقیقاً نحوه عملکرد گیرنده‌های فشار را شناسایی کردند. آن‌ها دریافتند که فشار روی سلول‌های رنین در ظروف آزمایشگاهی باعث تغییرات درون سلول‌ها و کاهش فعالیت ژن رنین (Ren ۱) می‌شود. دانشمندان همچنین تفاوت فعالیت ژنی در کلیه‌هایی را که در معرض فشار کمتر قرار دارند با کسانی که در معرض فشار بیشتر هستند، مقایسه کردند.

سرانجام، هنگامی که گیرنده‌های فشار زیادی را در خارج از سلول رنین تشخیص می‌دهند، تولید رنین محدود می‌شود، در حالی که فشار خون پایین‌تر باعث تولید بیشتر رنین می‌شود.

ماریا لوئیسا محقق ارشد، در گزارشی که در این زمینه منتشر شده می‌گوید: "من از این کشف بسیار هیجان زده هستم و این یک کار چند ساله واقعی است که بعداً ما را قادر می‌سازد تا از اطلاعاتی که یافته ایم برای توسعه درمان فشار خون بالا استفاده کنیم.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: فشار خون دانشگاه ویرجینیا درمان فشار خون بالا سلول ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۵۲۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳ حلقه چاه در کرج حفر و وارد مدار بهره برداری شد

حمیدرضا نامداری در گفت وگو با خبرنگار مهر از حفر و بهره برداری از ۱۳ حلقه چاه آب جدید در سطح حوزه امور آب و فاضلاب کرج طی سال ۱۴۰۲ خبر داد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان البرز بیان کرد: با ورود چاه‌های جدید الحفر به مدار بهره برداری، میزان ۲۵۸ لیتر بر ثانیه به چرخه تولید آب در محدوده فوق افزوده شده است.

وی گفت: با توجه به آغاز فصل گرم سال و افزایش میزان مصرف آب در استان، تمهیدات لازم جهت مدیریت تقاضا اندیشیده شده و پرسنل شرکت آبفا به صورت شبانه روزی درصدد ارائه خدمات بهینه به مشترکان هستند.

کد خبر 6092170

دیگر خبرها

  • کشف تکنیکی جدید برای تغییر گروه خونی اهدایی
  • یافته‌های پژوهشگران برای افزایش ظرفیت دیالیز برای بیماران
  • فشار خون بالا را این گونه کنترل کنید
  • ساخت نخستین سلول مغزی مصنوعی با آب و نمک 
  • با این فناوری انقلابی می‌توان درون سلول‌های سرطانی را مشاهده کرد!
  • مصباحی مقدم : کنترل بانک‌ها از خرداد در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد
  • بانک مرکزی از خرداد ماه بانک ها را کنترل می کند
  • حفر و تکمیل ۸ حلقه چاه نفت در مناطق نفت‌خیز جنوب
  • ۱۳ حلقه چاه در کرج حفر و وارد مدار بهره برداری شد
  • مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود