Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-04@13:54:01 GMT

واقعیت ریزش کوه دنا چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۵۳۳۹۶

واقعیت ریزش کوه دنا چیست؟

روزهای اخیر تصاویری از ریزش ناگهانی بخشی از کوه دنا در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی منتشر شد که شایعه هایی را نیز به دنبال داشت. ناطقان:  روز گذشته (جمعه) یک گروه پنج نفره از کوهنوردان مجرب کهگیلویه و بویراحمد با هماهنگی بهروز جهانبخش سرپرست اداره کل ورزش و جوانان این استان و مهدی معصومی سرپرست هیأت کوهنوردی استان برای بررسی چنین موضوعی روانه کوه دنا شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




رییس پیشین هیأت کوهنوردی کهگیلویه و بویراحمد که سرپرستی این تیم را برعهده داشت روز شنبه در این زمینه به خبرنگار ایرنا گفت: این بازدید یک روزه بود و هدف از آن نیز روشنگری، شفاف سازی و پایان دادن به مباحث بی پایه و اساس، اخبار نادرست و شایعه های رایج بین مردم کهگیلویه و بویراحمد و به ویژه اهالی شهر سی سخت مرکز شهرستان دنا بوده است.

کرامت امیری اظهار داشت: برخی از این مباحث بی پایه و اساس، اخبار نادرست و شایعه ها شامل انفجار از سوی عده ای افراد برای یافتن گنج در کوه دنا و احتمال بروز زلزله جدید یا وقوع آتشفشان در شهر سی سخت است.

وی افزود: این ریزش هفته گذشته در قله حرا کوه دنا و در ارتفاع چهار هزار و ۲۶۰ متری رخ داده بود.

امیری عنوان کرد: به نظر می رسد این ریزش به دلیل شرایط طبیعی رخ داده باشد که نتایج نهایی آن باید از سوی زمین شناسان بررسی و اعلام شود.

مدیر باشگاه کوهنوردی قدویس بیان کرد: این ریزش در وسط یک صخره آهکی رخ داده و منطقه وسیع و گسترده ای را نیز شامل می شود.

امیری عنوان کرد: کوهنوردان کهگیلویه و بویراحمد و دیگر نقاط کشور نباید تا اطلاع بعدی به این قسمت از کوه دنا صعود کنند زیرا احتمال  ریزش مجدد آن با بارندگی یا رعد و برق وجود دارد.

وی بیان کرد: گروه پنج نفری کوهنوردی برای بررسی این موضوع شامل، کرامت امیری، نورالله رحیمی پور، علی امیدی، بهرام کرمی وابراهیم صالحی بوده است.

کوه دنا چهار هزار و ۴۰۰ متر ارتفاع دارد.


منبع: ایرنا

منبع: ناطقان

کلیدواژه: کهگیلویه و بویراحمد کوه دنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۵۳۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خروجی سد کوثر افزایش داده شد/مهار سیلابها توسط سد

به گزارش خبرنگار مهر، آرش مصلح ظهر پنجشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: این سد توانست سیلاب را به بهترین نحو ممکن مدیریت و از بروز هرگونه خسارت به پایین دست جلو گیری کند.

وی بیان داشت: سد کوثر گچساران در استان کهگیلویه و بویراحمد تأمین کننده آب شرب و آشامیدنی ۲۰ شهر و دو هزار روستا بوده که ظرفیتی ۵۸۰ میلیون مترمکعبی دارد.

مصلح تصریح کرد: این سد به استان‌های فارس، خوزستان، بوشهر، هرمزگان و کهگیلویه و بویراحمد، آبرسانی می‌کند.

وی با بیان اینکه سد کوثر یک سد مهم و استراتژیک است، گفت: سد کوثر از ۱۴ فروردین ماه تاکنون سرریز کرده است.

کد خبر 6095102

دیگر خبرها

  • اختتامیه بیست ویکمین المپیاد کوهنوردی کارکنان سازمان تامین اجتماعی
  • سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) در کهگیلویه و بویراحمد
  • اعلام میزان بارش های بهاری در کهگیلویه و بویراحمد
  • طراوت باران بهاری به طبیعت کهگیلویه و بویراحمد
  • اختتامیه ۲۱ المپیاد کوهنوردی کارکنان سازمان تامین اجتماعی در سی سخت
  • دهدشت رکورددار میزان بارش‌ها
  • خروجی سد کوثر افزایش داده شد/مهار سیلابها توسط سد
  • اعلام میزان بارش های اخیر در کهگیلویه و بویراحمد
  • انتصاب سرپرست شرکت گاز استان کهگیلویه و بویراحمد
  • مدیرعامل شرکت گاز کهگیلویه و بویراحمد تغییر کرد