Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصغر مکارم روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با توجه به اینکه ارسال واکسن از وزارت خانه انجام می‌کیرد، مراجعه کنندگان قبل از مراجعه به مراکز واکسیناسیون از موجود بودن واکسن اطلاع کسب کنند.

وی ادامه داد: مردم نگران کمبود واکسن نباشند زیرا واکسن از طریق وزارت بهداشت در اختیار دانشگاه های علوم پزشکی قرار می گیرد و طرح واکسیناسیون بر اساس برنامه ریزی گروه های هدف انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: تمامی امکانات مجموعه بهداشت و درمان برای واکسیناسیون به کار گرفته شده تا مردم پس از تامین واکسن در کمترین زمان ممکن واکسن خود را دریافت کنند.

وی با بیان اینکه مجموعه علوم پزشکی جیرفت توان و ظرفیت تزریق روزانه ۱۰ هزار دُز واکسن را دارد، افزود: بیشترین میزان تزریق واکسن طی نیمه اول مرداد ماه سال جاری با ثبت هشت هزار و ۵۰۰ دز در یک روز گزارش شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت تعداد مراکز تجمیع واکسیناسیون منطقه جنوب کرمان را  ۲۲ مرکز برشمرد و گفت: علاوه بر مراکز تجمیع تمامی مراکز جامع روستایی خدمات واکسیناسیون را نیز به گروه های هدف ارایه می کنند.

مکارم از واکسیناسیون ۱۰۲ هزار و ۵۲۳ نفر در هفت شهرستان جنوبی استان کرمان از ابتدای طرح واکسیناسیون تاکنون خبر داد.

وی تصریح کرد: از ابتدای طرح واکسیناسیون تاکنون به طور متوسط بیش از ۱۵ درصد جمعیت هفت شهرستان جنوبی استان کرمان علیه ویروس کرونا واکسینه شدند.

برچسب‌ها ویروس کرونا کرمان دانشگاه علوم پزشکی جیرفت واکسن کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کرمان دانشگاه علوم پزشکی جیرفت ویروس کرونا کرمان دانشگاه علوم پزشکی جیرفت واکسن کرونا علوم پزشکی جیرفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۵۳۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس عبادی گفت: در شرایط کنونی، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح مشغول خدمت هستند.

وی افزود: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیروهای طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا و…، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.

عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

کد خبر 6088263 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • اجرای ۱۰۰درصدی مرحله اول طرح تکمیلی فلج اطفال در نیشابور
  • دانشگاه فرهنگیان کرمان با کمبود شدید فضا روبه‌رو است
  • ️پوشش ۱۰۰ درصدی طرح تکمیلی فلج اطفال در نیشابور
  • بیش از سه هزار و ۵۰۰ دوز واکسن سرخک در خراسان رضوی تزریق شد
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا