Web Analytics Made Easy - Statcounter

پژوهشگران دانشگاه ایالتی نیویورک به همراه استارت آپ Editas Medicine از یک فناوری نوری رونمایی کردند که قادر است در کوتاه‌ترین زمان، زخم‌های ناشی از سوختگی را ترمیم کند. به نقل از «newswise»، پژوهشگران آمریکایی در دانشگاه ایالتی نیویورک با همکاری استارت آپ Editas Medicine موفق شدند یک فناوری نوری طراحی کنند که از روش نور درمانی برای ترمیم انواع زخم‌های ناشی از سوختگی استفاده می‌کند؛ این فناوری که از روش فوتوبیومدولاسیون «photobiomodulation» استفاده می‌کند از طریق پروتئین TGF‐beta رشد و تقسیم سلولی را متوقف می‌کند و در نهایت منجر به بهبودی و کاهش سوختگی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در واقع، کلمه photobiomodulation متشکل از چندین واژه می‌باشد که شمال فوتو به معنای نور، بیو اشاره به یک اثر بیولوژیک، مدولاسیون نیز به معنای پاسخ به نور است که می‌تواند تحریک کننده یا مهار کننده‌ی رشد سلول باشد. فوتوبیومدولاسیون، نتایج درمانی مفیدی را برای بیماران به همراه دارد، که از آن جمله می‌توان به از بین بردن التهاب، مدولاسیون پاسخ ایمنی و تقویت ترمیم زخم، بازسازی بافت‌ها و همچنین تسکین درد اشاره کرد.

سالانه بیش از شش میلیون نفر در سراسر جهان با مشکلات سوختگی پوستی و التهابات بعدی آن به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند که در پاره‌ای از موارد ترمیم کامل و سریع آسیب بسیار مشکل ساز خواهد شد و در برخی از نقاط نیز نبود امکانات پزشکی به پیدایش عفونت‌های شدید و کاهش روند درمان دامن می‌زند

براساس گفته‌های پراوین آرانی مدیر ارشد این پروژه، سالانه بیش از شش میلیون نفر در سراسر جهان با مشکلات سوختگی پوستی و التهابات بعدی آن به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند که در پاره‌ای از موارد ترمیم کامل و سریع آسیب بسیار مشکل ساز خواهد شد و در برخی از نقاط نیز نبود امکانات پزشکی به پیدایش عفونت‌های شدید و کاهش روند درمان دامن می‌زند.

وی این فناوری نوری را نقطه عطفی در تلفیق تکنولوژی‌های مدرن و علم پزشکی برای درمان آسیب‌های ناشی از سوختگی می‌داند و در این خصوص اظهار داشت: در این روش درمانی پروتئین بسیار مفید TGF‐beta ۱ فعال شده تا به تحریک سلول‌های گوناگونی بپردازد که در ترمیم زخم نقش دارند که از آن جمله می‌توان به "فیبرو بلاست‌ها" (Fibroblasts) که برای ترمیم بافت بسیار مهم هستند و "ماکروفاژها" (Macrophages) که التهاب را کاهش می‌دهند، سلول‌های را پاکسازی نموده و با عفونت مقابله می‌کنند؛ اشاره کرد.

وی افزود: این فناوری که نوعی از لیزر به شمار می‌آید، با کمک اثر فوتوبیومدولاسیون قادر است در کمتر از ۹ روز سوختگی درجه ۳ را ترمیم کند و هر گونه التهاب را نیز در کمتر از ۵ روز تسکین دهد؛ مهم‌ترین بخش درمان با این فناوری کسب اطمینان از نبود عفونت‌های بعدی است که در پاره‌ای از اوقات شدیدتر و کشنده‌تر از آسیب اولیه میباشد.

در این روش درمانی پروتئین بسیار مفید TGF‐beta ۱ فعال شده تا به تحریک سلول‌های گوناگونی بپردازد که در ترمیم زخم نقش دارند که از آن جمله می‌توان به "فیبرو بلاست‌ها" (Fibroblasts) که برای ترمیم بافت بسیار مهم هستند و "ماکروفاژها" (Macrophages) که التهاب را کاهش می‌دهند، سلول‌های را پاکسازی نموده و با عفونت مقابله می‌کنند؛ اشاره کرد

ناگفته نماند، اثربخشی فوتوبیومدولاسیون در درمان درد و شفای تحریک کننده در صد‌ها کار آزمایی بالینی و هزاران مقاله دانشگاهی مستند سازی شده است. این درمان به تازگی به عنوان یک درمان استاندارد برای تسکین درد از موکوسیت دهان مرتبط با سرطان (التهاب دهان) توسط انجمن چند ملیتی مراقبت‌های حمایتی در سرطان توصیه شد و به صورت موثر در درمان سرطان دژنراسیون ماکولا (Macular degeneration) و آلزایمر نیز بسیار موفقیت آمیز عمل کرده است.

این پژوهشگران امیدوار هستند که در آینده نزدیک از فناوری‌های درمان‌های فوتوبیومدولاسیون نه تنها برای درمان آسیب‌های ناشی از سوختگی و التهابات استفاده کنند بلکه برای ترمیم زخم‌های باز و بسیار عمیق نیز بهره بگیرند.
/بازار برچسب ها: فناوری‌ ، نور درمانی ، ترمیم زخم‌های ناشی از سوختگی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Orm

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: فناوری نور درمانی برای ترمیم ترمیم زخم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۵۴۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان

  محمد کاظم مومنی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: شکاف لب و کام، یکی از شایعترین نقص مادرزادی در نواحی صورت و جمجمه در نوزادان محسوب می شود که باتوجه به پیچیدگی درمان بیماران مبتلا و انجام فرآیند عمل توسط تعداد متخصصین رشته های گوناگون،  امکان درمان این بیماران در تمام مراکز درمانی وجود ندارد و بر همین اساس فاز اول مرکز متمرکز جراحی های شکاف کام و لب در زاهدان راه اندازی شد
 
وی ادامه داد: درمان این اختلال بر اساس یک برنامه درمانی و مراقبتی متناسب با شرایط کودک ممکن است در چند ماهگی و یا در چند سالگی آغاز و تا سنین جوانی ادامه یابد.
 
  مومنی عنوان کرد: خانواده این کودکان به محض مشاهده و تشخیص این ناهنجاری باید به بیمارستان الزهرا (س) زاهدان مراجعه کنند تا کودکان درمان های فوق تخصصی را دریافت کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان
  • کمبودهای درمانی استان بوشهر رفع شود
  • آیا زالو واقعا می‌تواند درمان کننده باشد؟
  • توسعه و ارتقا مراکز درمانی موقوفه از اولویتهای سازمان اوقاف است
  • زالو درمانی؛ انجام بدهیم یا نه؟
  • نیچر: یک کشف مهم درباره سرطان روده بزرگ که به دهان مربوط می شود
  • زالو درمان می‌کند؟
  • آغاز درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در خراسان شمالی
  • اتمام پروژه‌های عمرانی حوزه درمان، اولویت‌ مهم سازمان تأمین‌اجتماعی در سال جدید