Web Analytics Made Easy - Statcounter

عصر ایران - دستگاه های الکتریکی قابل حمل، مانند گوشی های هوشمند، به بخشی جدایی‌ناپذیر از زندگی ما تبدیل شده اند. اگرچه این قبیل دستگاه ها شاهد پیشرفت های چشمگیر سخت افزاری بوده اند اما عمر باتری همچنان نقطه ضعفی آزاردهنده در آنها محسوب می شود. با توجه به برنامه روزانه شلوغ بیشتر افراد، یافتن زمانی برای نشستن در یک نقطه و شارژ کردن دستگاه می تواند دشوار باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این جایی است که شارژرهای همراه می توانند خودی نشان دهند.

شارژرهای قابل حمل ابزارک های جالب توجهی هستند که امکان شارژ باتری دستگاه های مختلف حتی در حال حرکت را فراهم می کنند. با گذشت زمان، نوآوری و معرفی محصولاتی جالب توجه در این زمینه نیز بیشتر شده است. از شارژرهای قابل حمل برای خودروهای الکتریکی تا شارژری بی سیم که به عنوان یک ضدعفونی کننده با نور فرابنفش نیز عمل می کند، در ادامه با برخی از جالب توجه‌ترین شارژرهای قابل حمل بیشتر آشنا می شویم.

شارژرهای قابل حمل خودروهای الکتریکی پیشرفت چشمگیری طی سال های گذشته داشته اند و A-monite، طرحی مفهومی از یک شارژر قابل حمل برای خودروهای الکتریکی، نمونه خوبی است که می تواند طرز فکر مردم درباره خرید یک خودرو الکتریکی را تغییر دهد. یک شارژر قابل حمل مانند A-monite پرسش درباره زمان، مکان و چگونگی شارژ خودرو الکتریکی را از بین می برد. شارژر A-monite جایگزینی جالب توجه برای ایستگاه های شارژ ثابت است.

شارژر سوپرتانک (SuperTank) فقط به 60 دقیقه زمان نیاز دارد تا آماده استفاده شود. این شارژر همراه 27 هزار میلی آمپر ساعتی با دو درگاه یواس‌بی-سی پی‌دی (100 وات + 60 وات) و دو درگاه یواس‌بی-ای توانایی شارژ سریع لپ تاپ ها و بسیاری دستگاه های دیگر را دارد. از این رو، افرادی که همواره در حال حرکت هستند دیگر نگرانی بابت شارژ دستگاه خود، دسترسی به پریز برق مناسب و حمل شارژرها و سیم های دست و پا گیر مختلف نخواهند داشت. این بسته باتری پس از یک ساعت شارژ می تواند برای یک هفته مورد استفاده قرار بگیرد.

پاور بانک کار جامپ استارتر (Car Jump Starter Power Bank) می تواند زمانی که خودرو شما استارت نمی خورد به عنوان یک دستگاه جامپ استارت وارد عمل شود. این شارژر قابل حمل در اصل یک باتری نیرومند به اندازه کف دست است. در کنار عمل به عنوان یک جامپ استارت، از این پاور بانک می توان برای شارژ هر دستگاه دیگری مانند گوشی هوشمند و تبلت نیز استفاده کرد. پاور بانک کار جامپ استارتر خروجی 12 ولت ارائه می کند که می توانید از آن برای تقویت نیروی خودرو و روشن کردن آن استفاده کنید. همچنین، این ابزارک می تواند نیروی کمپرسورهای هوا را تامین کرده و برای بادکردن تایر از آن استفاده کرد.

نیبو (Nebo) شبکه ای از پهپادهاست که می توانند خودروهای الکتریکی را به صورت مستقیم شارژ کنند. پس از ارائه درخواست از سوی کاربر نیبو، پهپاد شارژ برای وی ارسال شده و روی خودرو الکتریکی قرار گرفته و نیروی مورد نیاز خودرو را هنگام حرکت در جاده تامین می کند. راننده می تواند مقصد را در نمایشگر داشبورد خودرو مشخص کند، سپس نیبو سریع‌ترین مسیر را یافته و یک برنامه شارژ را برای این سفر تعیین خواهد کرد تا از تامین نیروی مورد نیاز خودرو اطمینان حاصل شود. هر پهپاد نیبو دارای حسگرهای الکترومغناطیسی و فراصوت برای تعیین موقعیت و چسبیدن به سقف خودرو الکتریکی است.

چارجریتو (Chargerito) که به عنوان کوچکترین شارژر تلفن همراه جهان شناخته می شود، تقریبا به اندازه یک سوئیچ خودرو است. کانکتور و دو شاخه این شارژر حالت تاشو دارند و در زمانی که از آنها استفاده نمی شود، می توان آنها را در بدنه چارجریتو جمع کرد.

ایرباکس (Airbox) محصولی است که می توانید از آن برای شارژ دستگاه های مختلف شرکت اپل استفاده کنید. ایرباکس محصول شرکت مومکس در واقع یک پاور بانک قابل حمل است که می تواند چندین محصول اپل مانند ساعت هوشمند، گوشی هوشمند، ایرپاد و قلم لمسی را به صورت بی سیم شارژ کند و همچنین توانایی شارژ آی‌پد از طریق اتصال با سیم را دارد.

افرادی که دوست ندارند هنگام حضور در فضای باز با مشکلات شارژ باتری محدود شوند می توانند انتخاب شارژر برونین ای‌آی ولکیت (Bronine AI Volkit) را مد نظر قرار دهند. این محصول از فناوری شارژ ولتاژ آزاد استفاده می کند که دامنه یک ولت تا 20 ولت را پوشش می دهد و به لطف الگوریتم هوشمند خود می تواند به صورت خودکار جریان و ولتاژ مورد نیاز برای شارژ باتری را تشخیص دهد. شارژر برونین ولکیت می تواند حتی باتری پهپادها یا باتری های لیتیوم یون را شارژ کند. این شارژر یونیورسال می تواند چهار باتری دوربین مختلف از چهار برند مختلف را به طور همزمان شارژ کند.

شارژر بی سیم قابل حمل دراپ (DROP) برای شارژ هر تلفن همراه که از استاندارد شارژ بی سیم Qi پشتیبانی می کند، قابل استفاده است. دراپ به راحتی در دست یا یک کیف کوچک قابل حمل است. بدنه گرد آلومینیومی هنگام لمس دراپ حس خوبی به کاربر منتقل می کند، در شرایطی که چراغ ال‌ئی‌دی حلقه ای آن در زمان شارژ تلفن همراه نوری ملایم را منتشر می کند. پوشش لاستیکی قسمت بالایی شارژر دراپ نیز از لیز خوردن یا جابجایی تصادفی تلفن همراه پیشگیری می کند.

فلکسو (Flexo) به عنوان ابزارکی قابل حمل طراحی شده و می تواند به صورت بی سیم نیروی مورد نیاز دستگاه های هوشمند شما را تامین کند. فلکسو در سه حالت تنظیم می شود و می تواند یک یا سه دستگاه را به صورت جداگانه شارژ کند. فلکسو را می توانید به راحتی در جیب خود حمل کنید و از آن برای شارژ ایرپاد، ساعت هوشمند یا گوشی هوشمند استفاده کنید.

شرکت انکر نسل دوم از شارژرهای نانو خود را معرفی کرده که دامنه 30 وات تا 45 وات و 65 وات را پوشش می دهند و تقریبا اندازه مکعب یخ هستند. شارژر نانو II از فناوری GaN II استفاده می کند که نسخه نسل دوم ترکیبات مبتنی بر گالیوم نیترید است. شارژر نانو II افزایش 20 درصدی بازدهی کار را ارائه می کند که به معنای شارژرهایی کوچک‌تر و تولید گرمای کمتر است. اندازه جمع و جور این شارژر با توجه به دوشاخه تاشو در مدل های 45 وات و 65 وات هرچه بیشتر آن را به محصولی با قابلیت حمل آسان تبدیل می کند که حتی در جیب نیز جای می گیرد.

شارژ بی سیم سل (Cell) محصول شرکت آمپر افزون بر شارژ دستگاه های مختلف به عنوان یک دستگاه ضدعفونی کننده با استفاده از نور فرابنفش نیز کار می کند. شارژر سل از یک طراحی تاشو برخوردار است. شما می توانید تلفن همراه خود را روی قسمت بالایی این شارژر قرار داده تا به صورت بی سیم و سریع شارژ شود. همچنین می توان بخش تاشو سیلیکونی این شارژر را جمع کرد تا در قسمت پایه به یک محفظه نور فرابنفش تبدیل شده و وسایل مختلف مانند تلفن همراه، ساعت، هدفون، کلید یا هر چیز دیگری را در چند دقیقه استریل کرد.

-----------------------------------------------------------------

بیشتر بخوانید: 

*شارژر در دل شارژر *ساخت کوچک‌ترین شارژر سلول سوختی جهان *این شارژر گوشی شما را در هوا معلق نگه می‌دارد!

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: خودروهای الکتریکی خودرو الکتریکی شارژر قابل حمل گوشی هوشمند عنوان یک تلفن همراه جالب توجه پاور بانک برای شارژ مورد نیاز بی سیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۵۴۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث و بهره‌برداری از ۲ جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان گفت: احداث و بهره‌برداری از ۲ جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی با مشارکت شهرداری اصفهان با شرکت مپنا صورت می‌گیرد.

حسین حق شناس در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به قرارداد دو ایستگاه شارژ شرکت مپنا در اصفهان اظهار کرد: توسعته خودروهای برقی در کلان‌شهرها به منظور کاهش آلاینده ها از اهمیت بسیاری برخوردار است.

وی با اشاره به جزئیات این پروژه اضافه کرد: در راستای سیاست‌گذاری کلی حوزه حمل‌ونقل برای توسعه حمل‌ونقل پاک و زمینه‌سازی برای استفاده شهروندان از وسایل نقلیه برقی در سال های گذشته تفاهم نامه ای فی مابین شهرداری اصفهان و شرکت مپنا برای احداث تعدادی جایگاه های شارژ سریع خودروهای برقی منعقد شده است.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان تصریح کرد: در حال حاضر دو مورد از این ایستگاه ها که جانمایی آن قطعی شده در دست اقدام است که یکی از این ایستگاه ها در خیابان فرایبورگ در منطقه ۶ اصفهان و ایستگاه دیگر در محدوده میدان بزرگمهر در منطقه ۴ اصفهان قرار دارد.

وی با اشاره به احداث این دو ایستگاه به صورت مشارکتی توسط شهرداری اصفهان و شرکت مپنا ادامه داد: بخشی از زیرساخت های این دو ایستگاه توسط شهرداری تامین می شود و تامین تجهیزات شارژ این دو ایستگاه توسط شرکت مپنا صورت می گیرد.

حق‌شناس با بیان اینکه خدمات بهره‌برداری از این ایستگاه ها تا شش سال توسط شرکت مپنا انجام می شود و پس از شش سال با پایان دوره تفاهم نامه ممکن است بهره‌برداری ازاین ایستگاه ها تموسط شهرداری یا شرکت مپنا یا هر شرکت دیگری انجام شود، تاکید کرد: با توجه به گسترش استفاده از وسایله نقیله برقی در آینده احداث و راه‌اندازی این دو ایستگاه کافی نیست و قطعاً با توجه به توانمندی بخش خصوصی می‌توانیم در آینده تعداد بیشتری از این ایستگاه ها را در شهر اصفهان احداث و راه‌اندازی کنیم.

وی با تاکید بر لزوم فرهنگ‌سازی در راستای توسعه استفاده از وسایل نقلیه برقی افزود: احداث و راه اندازی این دو ایستگاه به صورت مشارکتی توسط شهرداری و بخش خصوصی بیشتر در راستای فرهنگ سازی و آشنایی مردم با وسیله نقلیه برقی، نحوه شارژ آن و آشنایی و آگاهی مردم با فرایند تردد خودروهای برقی است.

کد خبر 749139

دیگر خبرها

  • تاسیس مؤسسات خدمات هوشمند ترافیک/ برای واردات خودرو هیچ چیزی معطل پلیس نیست
  • هشدار اپل به آیفون‌داران: مراقب آتش‌ گرفتن گوشی خود باشید!
  • آموزش: با این راهکار ساده دمای گوشی خود را پایین بیاورید!
  • ◄ احداث و بهره‌ برداری از ۲ جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان
  • قرارداد احداث ۲ ایستگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان با شرکت مپنا امضا شد
  • دانشمندان روسی به روشی ارزان برای استخراج طلا دست یافتند + جزئیات
  • «خودروی برقی» راه‌حلی بدون جایگزین
  • احداث و بهره‌برداری از ۲ جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان
  • والورده: برای صعود به فینال می‌جنگیم
  • آغاز طرح مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای در شهرکرد + فیلم