Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در صحن علنی امروز با پیشنهاد غلامرضا نوری قزلجه عضو کمیسیون کشاورزی جهت حذف جزء ۱۶ بند ب ماده ۴ از طرح پشتیبانی و رفع موانع تولید کشاورزی موافقت کردند.

بر اساس این مصوبه که با ۱۴۰ رای موافق، ۶۷ رای مخالف و ۸ رای ممتنع از میان ۲۴۷ رای دریافت شده به نتیجه رسید، نماینده شهرستان در مجلس شورای اسلامی به عنوان ناظر در ترکیب اعضای شورای پشتیبانی و رفع موانع تولید کشاورزی حذف می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس حسینعلی حاجی دلیگانی عضو هیئت رئیسه اعلام کرد که تبصره سوم این ماده نیز تحت تاثیر این پیشنهاد حذف می‌شود. تبصره سوم بیان کرده بود در شهرستان‌های دارای بیش از یک نماینده، مجمع استانی نمایندگان نماینده ناظر در این شورا تعیین می‌کند.

ماده ۴
«شورای پشتیبانی و رفع موانع تولید کشاورزی» در هر شهرستان با وظایف و ترکیب زیر تشکیل می‌شود:

الف.
وظایف:

۱. شناسایی ظرفیت ها، موانع و مشکلات تولید در جهت تسهیل و تقویت سرمایه گذاری بخش کشاورزی در شهرستان

۲. بهبود فضای کسب و کار‌های بخش کشاورزی در شهرستان در چارچوب قوانین و مفررات مربوط

۳. کمک به رفع مشکل واحد‌های تعطیل و نیمه تعطیل بخش کشاورزی و صنایع وابسته آن در شهرستان

۴. رسیدگی، تصمیم گیری و تسریع درخصوص موضوعات مرتبط با مجوز‌ها در شهرستان

۵. رفع موانع اجرایی مدیریت بازار و تجارت کالا‌های کشاورزی در شهرستان

۶. مدیریت و نظارت بر اجرای سیاست‌های کلان در حوزه توسعه و تولید روستایی در شهرستان

ب
ترکیب اعضا:

۱) فرماندار (رئیس شورا)، ۲) مدیر جهاد کشاورزی شهرستان (دبیر شورا)، ۳) دادستان شهرستان، ۴) رئیس اداره محیط زیست، ۵) رئیس اداره منابع آب، ۶) رئیس اداره آبفا، ۷) رئیس اداره منابع طبیعی، ۸) رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای، ۹) رئیس اداره راه و شهرسازی، ۱۰) رئیس اداره دامپزشکی، ۱۱) رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان، ۱۲) رئیس بانک کشاورزی شهرستان، ۱۳) رئیس اداره تعاون روستایی شهرستان، ۱۴) رئیس اتاق اصناف کشاورزی شهرستان، ۱۵) مسئول دفتر نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی در شهرستان، ۱۶) نماینده شهرستان در مجلس شورای اسلامی بعنوان عضو ناظر

تبصره ۱
فرماندار حسب مورد و ضرورت از رؤسای سایر دستگاه‌های اجرایی شهرستان، بخشداران، شهرداران و رؤسای تشکل‌های مربوطه و سرمایه گذاران بخش کشاورزی دعوت می‌نماید.

تبصره ۲
دبیرخانه شورای فوق در مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مستقر می‌باشد.

تبصره ۳
در شهرستان‌های دارای بیش از یک نماینده، مجمع استانی نمایندگان، نماینده ناظر در این شورا را تعیین می‌نماید.

تبصره ۴
جلسات شورا با دعوت فرماندار شهرستان تشکیل و با حضور اکثریت اعضا رسمیت می‌یابد و مصوبات آن با رأی اکثریت مطلق اعضای حاضر معتبر می‌باشد. فرماندار موظف است ظرف حداکثر ۱۰ روز مصوبات شورا را برای اجرا ابلاغ نماید. مصوبات شورا با رعایت قوانین و مقررات مربوطه پس از تایید و ابلاغ فرماندار لازم الاجرا است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مجلس یازدهم صحن علنی کمیسیون کشاورزی پشتیبانی و رفع موانع تولید کشاورزی کشاورزی شهرستان بخش کشاورزی رئیس اداره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۵۴۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صیانت از آرای مردم گنبدکاووس با ۷۰۰ ناظر آموزش‌ دیده

ایسنا/گلستان رئیس هیات نظارت بر انتخابات گلستان از به کارگیری ۷۰۰ ناظر آموزش‌ دیده برای نظارت بر دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در گنبدکاووس خبر داد.

حمیدرضا بهمنی‌نژاد روز سه شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به حساسیت برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، برای حفاظت و حراست از آرای مردم گنبدکاووس ۷۰۰ نفر به عنوان ناظر انتخاباتی، دوره‌های ویژه را آموزش دیدند.

وی  با بیان اینکه مهمترین اصل برای برگزاری انتخابات دور دوم، تشویق و ترغیب مردم به حضور در انتخابات مانند دور اول است افزود: در گلستان فقط انتخابات در گنبدکاووس به دور دوم کشیده شده است که روز جمعه ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود.

رئیس هیات نظارت بر انتخابات گلستان افزود: استان گلستان دارای ۶ حوزه انتخابیه با هفت نماینده در مجلس است و اعتبارنامه ۶ منتخب مردم در مجلس شورای اسلامی نیز تائید شد.

این مقام مسئول بیان کرد: طبق قانون اساسی، کسانی می‌توانند در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس شرکت کنند که در مرحله اول نیز در این شهرستان رای دادند و یا به دلایلی نتوانستند در انتخابات دور اول شرکت کنند.

به گزارش ایسنا، انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ حوزه انتخابیه گنبدکاووس برای تعیین نماینده این شهرستان در مجلس شورای اسلامی پس از به‌ حدنصاب نرسیدن آرای نامزدها به دور دوم کشیده شد و «قرجه طیار» و «عبدالحکیم آق‌ارکاکلی» در مرحله دوم انتخابات برای کسب کرسی نمایندگی تلاش می‌کنند.

در مرحله اول انتخابات، طیار ۲۱ هزار و ۸۶۱ رای و آق‌ارکاکلی ۲۰ هزار و ۵۵۹ رای کسب کردند. حوزه انتخابیه شهرستان‌ گنبدکاووس با افزون بر ۴۰۰ هزار نفر جمعیت، یک کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • استیضاح شهردار ارومیه ناکام ماند
  • مصوبه«تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان
  • قدردانی از ۱۰۶ نفر از اعضای شورا‌های شهرستان فریدن
  • معاونت قوانین به تخلف کمیسیون تلفیق برنامه هفتم ورود کرد
  • صیانت از آرای مردم گنبدکاووس با ۷۰۰ ناظر آموزش‌ دیده
  • چرا موافقت نامه همکاری امنیت اطلاعات ایران و روسیه در شورای نگهبان بررسی نشد؟!
  • تشکیل مجمع مشورتی شورای ادوار بندرعباس
  • تأکید نماینده ولی فقیه در لرستان بر رفع موانع تولید
  • حمله شدیدالحن سایت اصولگرا به ذوالنوری | به چه حقی "شورایعالی سران قوا" که دستور رهبری است را خلاف می‌دانی!
  • پیگیر اصلاح قانون شوراها در کشور هستیم