Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، علیرضا مسلم رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: هم اینک بیش از ۳۰۰ بیمار کرونایی در بیمارستان واسعی سبزوار بستری هستند که این تعداد نسبت به اوایل هفته گذشته ۲ برابر بیشتر شده و این منطقه به لحاظ کرونا به مرحله فوق حاد و بحرانی رسیده است.

او افزود: مجموع مبتلایان به کرونا در حوزه دانشگاه علوم پزشکی از ابتداء شیوع این ویروس از مرز ۱۵ هزار و ۲۰۰ نفر گذشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار ادامه داد: در هفته گذشته بین ۱۷۰ تا ۲۴۰ نمونه‌گیری از افراد مشکوک به کرونا در سبزوار انجام شده که از این تعداد بیش از ۴۰ درصد نمونه‌گیری‌ها مثبت بوده است.

مسلم بیان کرد: هم اکنون با مراجعه بی‌سابقه مراجعه بیماران مبتلا به کرونا مواجه شده‌ایم و تمام بخش‌های بیمارستان واسعی سبزوار مملو از بیماران مبتلا شده است.

او تصریح کرد: پیک پنجم کرونا نسبت به پیک‌های قبلی بسیار سهمگین‌تر و قدرت سرایت آن بسیار بالاتر است.

طا‌ها حسینی افزود: با این رویه عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، عدم استفاده از ماسک، بی‌توجهی و شرکت در تجمعات (عروسی و عزاداری) انتظار کاهش بار بیماری کرونا در شرایط فعلی نمی‌رود.

وی تصریح کرد: در حال حاضر ۱۰۰ درصد تخت‌های بیمارستان واسعی اشغال شده است و در این مدت بیمارستان توانسته با استفاده از سیستم مدیریت تخت و همکاری پزشکان و کادر پرتلاش پرستاری پاسخگوی نیاز مراجعان باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار تأکید کرد: در حال حاضر تعداد بیماران کرونایی این مرکز ۳۰۰ بیمار است که از این رقم تعداد ۲۲۰ نفر بستری دائم و ۸۰ نفر موقت هستند که در منزل اقدامات قرنطینه و مراقبت را انجام می‌دهند.

بیشتر بخوانید

۴۲۰ بیمار کرونایی در بیمارستان قائم (عج) بستری هستند/ ۱۲ بیمار بدحال در نوبت خالی شدن تخت‌های آی. سی. یو

مسلم اظهار کرد: شهروندان کوچکترین شکی نسبت به واکسیناسیون نداشته باشند و به نوع واکسن توجه نکنند و در این زمینه بهترین واکسن اولین واکسنی است که در دسترس باشد و به گروه‌های هدف تزریق شود.

او افزود: واکسیناسیون علاوه بر میزان ابتلا، شدت ابتلا به کرونا و مرگ و میر ناشی از ویروس را کاهش می‌دهد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار ادامه داد: هم اینک هیچ یک از بیماران بستری از میان افرادی که واکسن زده‌اند، نیستند.

 

انتهای پیام//ر.ا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دستورالعمل های بهداشتی بیماری کرونا مرگ و میر رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۵۵۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، ۱۰ نفر در استان کردستان به علت خوردن قارچ سمی فصلی دچار مسمومیت شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، فرزام بیدارپور اظهار کرد: ۱۰ نفر (از ابتدای سال جاری تاکنون) در شهرستان‌های بیجار، سقز و مریوان به علت خوردن قارچ سمی فصلی مسموم شده‌اند.

وی با بیان اینکه به علت بارندگی در فصل بهار قارچ‌های خودروی زیادی در طبیعت رشد می‌کنند که بسیاری از آن‌ها سمی هستند، افزود: برای پیشگیری از هرگونه مسمومیت‌های ناشی از قارچ‌های سمی درخواست می‌شود افراد از مصرف قارچ‌های خودرو و یا جمع‌آوری شده توسط افراد عادی که به صورت فله‌ای عرضه می‌شود، خودداری کنند.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه قارچ‌های سمی بسیار شبیه قارچ‌های خوراکی هستند و به‌ظاهر تفاوتی با آن‌ها ندارند و معمولاً غیرقابل شناسایی هستند، خاطرنشان کرد: تنها راه‌حل برای تشخیص سمی نبودن قارچ‌ها تشخیص آزمایشگاهی است.

بیدارپور تصریح کرد: سم قارچ خوراکی فاقد پادزهر است و تنها می‌توان با مصرف نکردن از ورود آن به بدن جلوگیری کرد.

وی ادامه داد: در صورت بروز علائم و نشانه‌های گوارشی از جمله تهوع، استفراغ و اسهال به‌صورت تأخیری و بین پنج تا ۱۲ ساعت پس از مصرف خوراکی قارچ‌های خودرو، هرچه سریع‌تر بیمار باید به مرکز درمانی تخصصی مسمومیت‌ها منتقل شود.

کد خبر 748429

دیگر خبرها

  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم
  • آیین افتتاح طرح‌های دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار می‌شود
  • افتتاح خوابگاه برای زوج‌های علوم پزشکی
  • نجات جان ۱۰ بیمار در کمتر از یک هفته با تلاش تیم پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • همایش پیاده‌روی خانوادگی فردا در یاسوج برگزارمی شود
  • نمایشگاه سلامت در هرمزگان برگزار می‌شود