Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ متخصص حوزه آب با بیان اینکه ‌تنش ‌آبی در خوزستان جدی است، گفت: در بخش آبی خوزستان بیش از آنکه از کم‌آبی رنج ببریم، از ضعف مدیریت کلان رنج می‌بریم. - اخبار استانها -

محمدرضا فاتحی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اهواز اظهار داشت: بحران آب نباید پس از فروکاهش عطش مردم، به فراموشی سپرده شود و نیاز به مدیریت پایدار در بخش آب در کشور و به ویژه در خوزستان داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در بخش آبی خوزستان بیش از آنکه از کم آبی رنج ببریم، از ضعف مدیریت کلان رنج می بریم و نیاز است در زمینه سدسازی، مدیریت سد و انتقال آب کلانگری صورت گرفته و تصمیمات مقطعی وبخشی نباشد.

متخصص حوزه آب در موضوع تنش آبی در خوزستان تاکید کرد: اگر حقابه طبیعی رودخانه ها  و تالاب های تامین نشود، اکوسیستم خوزستان در بخش جانوری و گیاهی دچار آسیب های خواهد شد که قابل جبران نیست و ممکن است این ذخایر عظیم را برای همیشه از دست دهیم.

ظرفیت اسمی انتقال آب از دز، کمتر از یک دهم آب مصرفی برنج در خوزستان/ هدف شبهه افکنان چیست؟90 میلیون مترمکعب از پساب صنایع خوزستان قابل استفاده است‌استاندار خوزستان: کشاورزان آسیب دیده 12 هزار میلیارد ریال خسارت دریافت می‌کنند

وی درباره مدیریت تالاب هورالعظیم تصریح کرد: در این زمینه باید هم در بخش فعالیت نفتی به قوانین زیست محیطی احترام بگذاریم و هم اینکه با کشور عراق نیز برای مدیریت این مجموعه مهم آبی ارتباط بین‌المللی داشته باشیم.

فاتحی گفت: در بخش آب و کشاورزی و محیط زیست نیاز به یک هم افزایی و ارتباط ارگانیک است تا با اولویت آب شرب، حقوق هر 3 بخش رعایت شده و مانع از آسیب به محیط زیست و کشاورزی مردم بومی نیز حفظ شود.

این متخصص حوزه آب تاکید کرد: آب پشت سدهای خوزستان در پایین ترین سطح ممکن قرار دارد و اگر تامین نشود و از بارندگی های پاییزی پرنشود، ممکن است با چالش روبه‌رو شویم که نیاز است از الان تدبیر شود.

انتهای پیام/341/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بخش آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۵۶۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد مدیریت بحران استان از نبود تخصیص اعتبار بحران به استان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: مدیریت بحران کشور، اعتبارات در زمینه فرونشست زمین، کنترل بیماری سالک و بازسازی مدارس آسیب دیده ناشی از فرونشست زمین را مصوب کرده، اما بعد از گذشت یک سال این اعتبارات به استان تخصیص داده نشده است.
منصور شیشه فروش افزود: درخواست مشخص مدیریت بحران این است که سازمان برنامه و بودجه نسبت به اجرای این مصوبات که ستاد بحران کشور به استان تخصیص داده، اقدام کند، چون زمان اجرای این طرح‌ها محدود است.

دیگر خبرها

  • فردا مدارس خوزستان تعطیل شد
  • تولید اقلام استراتژیک امدادی مورد نیاز در حوادث توسط هلال احمر
  • وقتی ستاد مدیریت بحران خود دچار بحران می‌شود
  • ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است
  • ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • انتقاد مدیریت بحران استان از نبود تخصیص اعتبار بحران به استان
  • مدیریت بحران شهرستان خوروبیابانک ار امکانات کافی برخوردار نیست
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • ۷ نوشیدنی خوشمزه که میل به شکر را در شما به صفر می‌رساند