Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست "بایسته های کنشگری بین المللی در فضای مجازی؛ با هدف هم اندیشی و هم افزایی اساتید، پیشکسوتان و فعالان در این عرصه" پیش از ظهر امروز ـ شنبه 16 مرداد 1400 ـ با حضور جمعی از فعالان فضای مجازی در عرصه بین الملل، در محل سالن کنفرانس مجمع جهانی اهل بیت(ع) در ساختمان قم برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، در این نشست معاون علمی و فرهنگی مجمع جهانی اهل بیت(ع) با قدردانی از حضور فعالان فضای مجازی در عرصه بین الملل در این نشست، اظهار داشت: فضای مجازی از بایسته هایی است که در کنار فضای حقیقی باید به آن پرداخته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام و المسلمین «احمد احمدی تبار» با اشاره به سیاست گذاری جدید مجمع در راستای فعالیت های فضای مجازی اظهار داشت: در مجمع جهانی اهل بیت(ع) کتاب هایی به بیش از 60 زبان ترجمه شده است اما جلو برخی از ترجمه ها را گرفتیم و گفتیم که باید اندیشه های معیار و کتاب های فارغ از مکان و زمان را ترجمه کنید. لذا تولیدات و محصولات مجمع بر اساس سوالات و اقتضائات منتشر می شود.

وی افزود: از جمله فعالیت های اداره کل امور مطالعات، تحقیقات و پژوهش مجمع جهانی اهل بیت(ع)، وضعیت شناسی است و ضرورت دارد وضعیت شناسی شیعیان در جهان به صورت پایش و رصد انجام شود و آخرین وضعیت مخاطبان خود را داشته باشیم. همچنین اداره کل امور مطالعات، تحقیقات و پژوهش مجمع، کار پژوهشکده ای و اندیشکده ای انجام می دهد.

معاون علمی و فرهنگی مجمع جهانی اهل بیت(ع) درباره اهتمام مجمع به فعالیت در عرصه فضای مجازی گفت: درباره فعالیت مجمع در فضای مجازی جلسات زیادی با افراد متخصص برگزار کردیم. از کارهای جدی اداره کل فضای مجازی رصد، پایش و افکارسنجی است و بر این اساس محتوا تولید خواهد شد. تولید محتوا نیز بر اساس اقتضائات و قالب های خاص صورت خواهد پذیرفت و کار سوم اداره کل فضای مجازی مجمع، شبکه سازی انسانی و رسانه ای است.

وی با تأکید بر ضرورت آشنایی مسئولان و مدیران با رسانه و داشتن سواد رسانه ای افزود: اقتضائات فضای مجازی را باید بشناسیم تا محتوای تولید شده برای مخاطب جذاب باشد و از آن استقبال کند.

احمدی تبار عنوان کرد: اگر جهانی نباشیم نمی توانیم پیامی برای جهان داشته باشیم ما متأسفانه جهانی ها را قمی کرده ایم و ارتباطات آنان با مناطق خود قطع شده است.

وی درباره سایر فعالیت های مجمع جهانی اهل بیت(ع) گفت: به دنبال کادرسازی برای شیعیان در سطح رهبری، مدیریت فرهنگی، نهادسازی و شکبه سازی هستیم و در این راستا خانه آفریقا، خانه پاکستان، خانه هندوستان و خانه آذربایجان را ایجاد کردیم.

معاون علمی و فرهنگی مجمع جهانی اهل بیت(ع) در پایان بر آموزش و لزوم اندیشه ورزی تأکید و هدف را تولید کارهای فاخر در شأن اهل بیت(ع) معرفی کرد.

در ابتدای این مراسم «حسن صدرایی عارف» سرپرست اداره کل فضای مجازی مجمع ضمن خیرمقدم گویی به حضار، درباره برگزاری نشست "بایسته های کنشگری بین المللی در فضای مجازی؛ با هدف هم اندیشی و هم افزایی اساتید، پیشکسوتان و فعالان در این عرصه" توضیحات کوتاهی ارائه کرد و در ادامه شرکت کنندگان دیدگاه های خود را بیان کردند.

توجه به نیازهای مخاطب، نیازسنجی و مخاطب شناسی، استفاده از ظرفیت های مجمع در جهان به خصوص مبلغین و مرتبطین و ساماندهی، آموزش و توانمندسازی آنها، همکاری با پیروان سایر ادیان و مذاهب، ضرورت پرداختن به مباحث اخلاق در اسلام و معرفی مکتب اخلاقی اهل بیت(ع) در فضای مجازی، لزوم بومی سازی محتواهای تولید شده و در نظر گفتن سلیقه های مخاطبان، استفاده از تجربیات موفق دیگران، همکاری با نیروهای خارجی مقیم در قم، لزوم هماهنگی، تمرکز و انسجام نیروهای فعال در فضای مجازی و ایجاد حلقه وصل بین مدیران رسانه ها؛ سیاستگذار و تسهیل گر بودن مجمع و شناسایی بسترهای جدید فعالیت در فضای مجازی، ارتباط با هنرمندان و اصحاب رسانه هایی که در عرصه دینی ـ بین الملل فعالیت می کنند، راه اندازی شبکه مبلغین فرهنگی ـ مجازی و تأکید بر ادامه برگزاری این جلسات و ایجاد کارگروه های تخصصی از جمله پیشنهادات جمعی از فعالان فضای مجازی در عرصه بین الملل حاضر در این نشست بود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فضای مجازی مجمع جهانی اهل بیت ع فضای مجازی بین الملل اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۵۷۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شعری که در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت

محمود اکرامی فر درباره برنامه «سرزمین شعر» که از شبکه چهارم سیما پخش شد، گفت: این برنامه شعر را به یک گفتمان عمومی و از یک گزاره محفلی به یک گزاره عمومی تبدیل کرد، به طوریکه شعر را در جامعه رواج داد و توانست دوباره به زندگی عمومی، گفتگو‌ها و ارتباطات کلامی مردم برگرداند.

وی افزود: موسی عصمتی یکی از شاعرانی بود که بخاطر جاذبه رسانه‌ای و شعر خوبش از او استفاده کردم و در گروه من قرار داشت. اشعار او را در صفحه مجازی ام منتشر کردم و بازخورد‌های زیادی از آن گرفتم.

این شاعر و داور برنامه تلویزیونی «سرزمین شعر» گفت: بیش از صد هزار نفر از این صفحه من بازدید کردند و شعر این شاعر حدود ۱۰ میلیون نفر بازدیدکننده داشت. خیلی‌ها برای ما نوشتند که با این شعر زندگی کردند و حتی به گریه افتادند. می‌توانم بگویم سرزمین شعر برنامه خوبی بود و می‌تواند بهتر هم شود.

برنامه «سرزمین شعر» در ادامه هجدهمین جشنواره بین المللی شعر فجر از ۲۶ اسفند پارسال در قالب مسابقه شعر به روی آنتن شبکه چهارم سیما رفت و فرصتی شد برای شنیدن اشعار جشنواره و انتخاب شاعران برتر بود. در قسمت اول این برنامه غزلی از موسی عصمتی درباره پدر و کارگران معدنعلاوه بر اینکه حضار برنامه را تحت تاثیر قرار داد، با اقبال عمومی هم همراه شد.

(پدر)

پدرم را خدا بیامرزد، مردِ سنگ و زغال و آهن بود
سال‌های دراز عمرش را، کارگر بود، اهل معدن بود

از میان زغال‌ها در کوه، عصر‌ها رو سفید برمی‌گشت
سربلند از نبرد با صخره، او که خود قله‌ای فروتن بود

پا به پای زغال‌ها می‌سوخت! سرخ می‌شد، دوباره کُک می‌شد
کوره‌ای بود شعله‌ور در خود، کوره‌ای که همیشه روشن بود

بار‌هایی که نانش آجر شد، از زمین و زمان گلایه نکرد
دردهایش، یکی دوتا که نبود! دردهایش هزار خرمن بود

از دل کوه‌های پابرجا، از درون مخوف تونل‌ها
هفت خوان را گذشت و نان آورد، پدرم که خودش تهمتن بود

پدرم مثل واگنی خسته، از سرازیر ریل خارج شد
بی خبر رفت او که چندی بود، در هوای غریب رفتن بود

مردِ دشت و پرنده و باران، مردِ آواز‌های کوهستان
پدرم را خدا بیامرزد، کارگر بود، اهل معدن بود

منبع: صداوسیما

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • حمله عنابستانی به رشیدی کوچی
  • ببینید/شادی جالب یک جفت لک‌لک‌ بعد از اولین تخم‌گذاری
  • (ویدیو) احضار برخی چهره‌های فضای مجازی
  • حکمرانی رسانه را جدی بگیریم
  • ترانه کودکان که ترند شد: ببعی چقدر باهوشی!
  • شعری که در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت
  • چه کسی ناظر بر ابتذال جاری در آپارات است؟
  • انفصال از خدمت شهردار گلستان صحت ندارد
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • برای تقویت میدان کتاب کودک و نوجوان چه باید کرد؟