Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد حسن قوسیان مقدم با اشاره به اینکه واردات واکسن کرونا این هفته هم انجام خواهد شد، گفت: نوع واکسن هایی که هلال احمر به کشور وارد کرده است، همان نوعی است که در حال حاضر بیشترین استفاده را دارد و جمعیت هلال احمر فقط همان یک نوع واکسن را وارد کشور می کند.

به گزارش برنا؛ محمد حسن قوسیان مقدم، سخنگوی جمعیت هلال احمر در گفت‌وگو با خبرنگار برنا درباره تأمین انسولین کشور گفت: ما تولید انسولین را در دستور کار نداریم بلکه واردات آن را نیز انجام می دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه هر زمانی که از سازمان غذا و دارو اعلام نیاز این دارو را داشته باشد ما به سرعت واردات آن را انجام می دهیم، افزود: براساس آخرین گزارشات بررسی شده موضوع وجود انسولین در کشور شکننده نیست و ما در موضوع واردات هیچ مشکلی نداریم.

قوسیان مقدم تصریح کرد: درصورت واردات دارو توسط جمعیت هلال احمر، محموله ی وارد شده به سازمان غذا و دارو تحویل داده می شود و در نهایت آن ها سهمیه ای را به داروخانه های هلال احمر اعلام می کنند و سهیمه ای را نیز به دیگر داروخانه ها می دهند.

سخنگوی سازمان غذا و دارو  درباره واردات مجدد واکسن کرونا به کشور بیان کرد: واردات واکسن به کشور منوط به تأمین ارز از سوی بانک مرکزی است که خوشبختانه این اتفاق هم به موقع رخ داده است و تقریبا 4 هفته است که هر هفته 2 نوبت واکسن وارد کشور می شود و هر محموله بیش از یک میلیون دز واکسن موجودی دارد.

سخنگوی جمعیت هلال احمر افزود: واردات واکسن کرونا این هفته هم انجام خواهد شد و به زودی باید منتظر محموله های جدید واکسن باشیم.

قوسیان مقدم افزود: نوع واکسن هایی که هلال احمر به کشور وارد کرده است، همان نوعی است که در حال حاضر بیشترین استفاده را دارد.و جمعیت هلال احمر فقط همان یک نوع واکسن را وارد کشور می کند.

او درباره کمک به اطفای حریق جنگل های ارسباران افزود:  بالگرد های هلال احمر بالگرد های امدادی هستند و بالگردهای آتش نشان نیستند اما هر زمانی در استان هایی که بالگرد های هلال مستقر بوده، درخواست کمک شده است، ما کمک کرده ایم.

سخنگوی جمعیت هلال احمر با بیان اینکه بالگردهای هلال احمر اگر بخواهند در راستای خاموش سازی آتش جنگل ها کمک کنند، باید وسیله ای به آن ها وصل شود تا آن ها قابلیت خاموش کردن آتش را داشته باشند، ادامه داد:  البته این بالگرد ها نمی توانند در مکان های که حرارت بالا دارند، پرواز کنند اما با این حال هر زمان بالگردهای آماده داشتیم، کمک کردند.

قوسیان مقدم گفت: درخصوص کمک رسانی و امدادرسانی اختیار را به استان ها دادیم و برای جنگل های ارسباران استان ها خودشان اقدام می کنند و محدودیتی در این زمینه  وجود ندارد و در صورت وجود امکان کمک رسانی انجام خواهد شد.

او با اشاره به اینکه برای خاموش کردن جنگل ها اغلب نیروی های انتظامی و نظامی کمک می کنند، ادامه داد:  هر حوزه ای در کشور متولی خاص خود را دارد و در مورد جنگل ها نیز  سازمان منابع طبیعی مسئول است و ما نیز به درخواست آن ها برای کمک رسانی اقدام می کنیم.

سخنگوی جمعیت هلال احمر افزود: برای اطفای حریق نیرو های جوانان هلال احمر وارد شدند و حتی دراین زمینه در عملیات های خاموش کردن آتش  شهید نیز داشته ایم.

انتهای پیام/4

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جمعیت هلال احمر برنا واردات سازمان غذا و دارو دارو واردات دارو سازمان غذا و دارو هلال احمر ارز بانک مرکزی جمعیت هلال احمر هلال احمر جنگل جنگل منابع طبیعی هلال احمر انسولین واردات واکسن سخنگوی جمعیت هلال احمر هلال احمر قوسیان مقدم نوع واکسن بالگرد ها جنگل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۵۷۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«دست مایو الکترونیک»در هلال احمر به تولید انبوه می رسد

به گزارش خبرگزاری مهر، پیمان نامدار در حاشیه بازدید از خدمات دندانپزشکی گروه جهادی الکفیل و هلال احمر در مجموعه ورزشی انقلاب زنجان گفت: خوشبختانه یکی از اهداف جمعیت در آستانه روز جهانی صلیب سرخ و هفته هلال احمر تحت مدیریت ریاست این مجموعه در سطح کشور این بوده که بتوانیم حمایت اجتماعی و اعتماد مردمی را تقویت کنیم.

وی اظهار داشت: امروز می‌بینیم تعداد زیادی داوطلب و جوان به عنوان کار مشترک گروه جهادی و به عنوان داوطلب هلال احمر در کنار هم قرار گرفته‌اند تا خدمات بسیار ارزنده‌ای را در حوزه بهداشت و درمان‌های تخصصی پزشکی، حمایت‌های روانی کودکان، مشاوره‌های اجتماعی و خدمات دندانپزشکی در کاری جهادی و مشترک با کمیته امداد امام خمینی و گروه جهادی الکفیل ارائه می‌دهند.

معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر کشور گفت: خوشبختانه در بازدیدی که انجام شد، تمامی استاندارهای لازم در این مکان رعایت شده و هموطنانی که مراجعه می‌کنند کمترین دغدغه را دارند چرا که متخصصان خوب، بهداشت حرفه ای، تجهیزات مصرفی دندانپزشکی مصرفی و شرایط مورد نیاز فراهم شده است.

نامدار خاطرنشان کرد: انجام همه این فعالیت‌ها به این منظور داشتن آمادگی و همدلی در جامعه است.

وی ادامه داد: در کنار این فعالیت‌ها، آموزش‌های بسیار خوب تخصصی در حوزه مدیریت بحران، پیشگیری از آسیب‌ها و کمک‌های اولیه توسط مربیان هلال احمر ارائه داده می‌شود.

معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر کشور گفت: امید داریم که این ارتباطات و همکاری‌های مردمی که به طور معمول به نام هلال احمر رقم می‌خورد همه در کنار هم برای رضایت مخلوق و در نهایت در جهت رضایت خالق کنار هم تلاش می‌کنیم.

نامدار تاکید کرد: کسانی که با جمعیت هلال احمر همکاری می‌کنند عشق خدمت به مخلوق، آب و خاک را از آموزه‌های دینی آموخته اند و درس ایثار و استقامت را به مردم می‌دهد و در درونشان عشق به خالق و مخلوق را دارند.

وی یادآوری کرد: کسانی که از کودکی و سال‌های دور وارد جمعیت هلال احمر شدند که در زمان حاضر از خیرین جمعیت هلال‌احمر هستند و کسانی که در سال‌های اخیر وارد مجموعه شده‌اند احساس مفید بودن در جامعه را دارند.

معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر کشور گفت: خوشبختانه در ۲ سال اخیر موفق شدیم بیش از ۳ میلیون عضو داوطلب و جوان در سطح کشور جذب جمعیت هلال احمر کنیم که از حدود ۴۰۰ هزار نفر به این عدد رسیده‌ایم و این عددی بزرگ است.

نامدار با بیان اینکه علاقمندانی که عضو هلال احمر می‌شوند از آموزش‌ها بهرمند می‌شود، تاکید کرد: از خدمات و تخصص اعضا در این مجموعه استفاده می‌شود و از طرفی با ورود به جمع خانواده بزرگ هلال احمر در مسیری فراتر از ابعاد سیاستی و اقتصادی قرار می‌گیرند و می‌توانند دنیای بهتری برای همنوعان خود بسازند.

وی ادامه داد: جمعیت هلال جمهوری اسلامی بر اساس تکالیفی که در اساسنامه وزین آن وجود دارد کمک به امر سلامت بویژه به اقشار آسیب پذیر را بر عهده دارد این فعالیت در مواقع بحرانی و غیر بحران، در داخل و خارج از کشوری تعریف شده است.

معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر کشور گفت: بر اساس این تکالیف در حوزه توانبخشی قدمتی بیشتر از ۶۰ سال در هلال احمر دارد تلاش حوزه معاونت درمان، گسترش خدمات به سمت خودکفایی در تولید تجهیزات و دانش‌های روز است.

مراکز توانبخشی هلال احمر به ۲۲۰ واحد در سطح کشور افزایش یافته است

نامدار خاطرنشان کرد: بر این اساس طی ۲ و سال نیم گذشته موفق شده ایم ۱۹۳ واحد توانبخشی به ۲۲۰ واحد در سطح کشور افزایش دهیم و اولویت با مناطق کم برخوردار است تا بتوانیم هموطنان را در این مناطق را پوشش دهیم.

وی تاکید کرد: امروزه جمعیت هلال‌احمر به سمت ایجاد کلینیک‌های چند تخصصی برای سالمندان، بیماران ام اس، بیماران اسکلتی -عضلانی و بیمارانی است که دچار سکته مغزی هستند تا خدمات را به صورت تخصصی خدمات ارائه دهیم.

معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر کشور گفت: بر این پایه ارتباطات خوبی با حوزه فدراسیون جهانی صلیب سرخ و هلال احمر و کمیته بین‌المللی انجام شده است در طی یک سال گذشته ما موفق شدیم ۴ دوره بین‌المللی برای همکاران ارتوپدی فنی در تهران برگزار کنیم تا بتوانند با دانش روز دنیا برای ساخت تجهیزات کمکی ستون فقرات داشته باشند.

نامدار افزود: با کمک معاونت علمی - فناوری ریاست جمهوری و مرکز پژوهش‌های ملی صنعتی ایران توانسته‌ایم یک سری از قطعات و تجهیزاتی مصرفی که تا الان وارداتی بوده توسط شرکت‌های دانش بنیان تولید کنیم.

وی خاطرنشان کرد: برای نخستین بار در کشور، ۲ شرکت دانش بنیان دست مایوالکترونیک به عنوان اولین دست الکترونیک مصنوعی در مرکز توانبخشی در حال تست است که بعد از طی مراحل به تولید انبوه خواهد رسید و نیازهای کشور در این حوزه به خودکفایی خواهد رسید.

معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر کشور گفت: یکی از اهداف جمعیت هلال احمر توسعه مراکز دیالیز و کموتراپی با شیمی درمانی برای بیماران در استان‌هایی است که نیاز دارند.

نامدار یادآوری کرد: در این زمینه هماهنگی با دانشگاه‌های علوم پزشکی انجام شده که با کمک و مدیریت جمعیت هلال احمر استان‌ها مکان‌های مورد نیاز ارائه خدمات هستند شناسایی و مشخص شوند و این مکان‌ها توسط جمعیت هلال‌احمر تجهیزات آنها تأمین و راه اندازی شود.

وی افزود: یکی از استان‌هایی که در اولویت راه اندازی تجهیزات بسیار مدرن و خوب دیالیز برای خدمت به مردم، استان زنجان می‌باشد که با کمک مدیر عامل جهادی جمعیت هلال‌احمر این استان به زودی در سال جدید شاهد افتتاح آن خواهیم بود.

معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر کشور گفت: این اردوی جهادی که یکی از بزرگترین اردوی های درمانی و خدماتی به صورت داوطلب محور و با همکاری همه گروه‌های جهادی و سازمان‌های خدمت رسان مرتبط و معاونت‌های جمعیت از جمله جوانان، داوطلبان، آموزش، لجستیک، بهداشت و درمان، امداد و نجات است که این همگرایی خوب به همت مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان زنجان انجام شده است.

گفتنی است، بازدید از روند ارائه خدمات در برنامه جهادی ارائه خدمات دندانپزشکی الکفیل، بازدید از مرکز جامع توانبخشی زنجان، داروخانه، درمانگاه و شرکت در جلسه شورای معاونین از برنامه‌های سفر یک روزه معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر کشور و مدیر کل سلامت خارج از کشور هلال احمر به زنجان است.

کد خبر 6094805

دیگر خبرها

  • رزمایش حفاظتی اطفای حریق در شاهرود اجرا شد
  • ۳۰۰ نیروی هلال احمر در جست و جوی «یسنا»
  • ادامه جستجو برای یافتن «یسنا»
  • «دست مایو الکترونیک»در هلال احمر به تولید انبوه می رسد
  • دست مایوالکترونیک توسط مرکز توانبخشی هلال احمر به تولید انبوه می رسد
  • رزمایش اطفای حریق در جنگل‌های تمام استان‌ها اجرا می‌شود
  • امکانات اطفای حریق در مراتع و جنگل‌ها به خصوص در سمیرم تقویت شود
  • آماده باش نیروهای هلال احمر بوشهر
  • خانه‌های هلال در کشور به ۸۰۰۰ خانه افزایش می‌یابد
  • بسیج نیروهای امدادی گلستان برای یافتن کودک ۴ ساله