Web Analytics Made Easy - Statcounter

سویه دلتا ویروس کووید-۱۹ به عنوان ترسناکترین سویه از ویروس کرونا شناخته می‎شود.

خبرگزاری میزان - درست همانطور که به نظر می‌رسد بیشتر مردم کشور‌های جهان پس از بیش از یک سال قرنطینه و محدودیت‌های دیگر، دوست داشتند نفسی راحت بکشند و به وضعیت سابق برگردند، اما هیولا دیگری در صحنه کرونا ظاهر شده است.

به گزارش «تورنتو سان»، یک هیولا که می‌تواند مانع جشن‌های تابستانی شود و پایان همه گیری را بیش از پیش به تاخیر بیندازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سویه دلتا ویروس کووید-۱۹ که برای نخستین بار در اواخر سال ۲۰۲۰ در هند ظاهر شد، به عنوان ترسناک‌ترین سویه از ویروس کرونا شناخته شده است.

دلتا نه تنها در بسیاری از کشور‌ها شایع‌ترین سویه است، بلکه حتی به افرادی که کاملا واکسینه شده‎اند نیز قابل انتقال است.

سویه دلتا در بیش از ۱۲۰ کشور جهان یافت شده است و سازمان بهداشت جهانی معتقد است که این سویه در حال حاضر به سرعت به گونه اصلی تبدیل می‌شود.

«شارون پیکاک»، میکروبیولوژیستی که تحقیقات درباره توالی ژنوم انواع سویه‌های ویروس کرونا را انجام می‌دهد، می‌گوید «بزرگترین خطر برای جهان در حال حاضر صرفاً دلتا است.»

 وی در ادامه سویه دلتا را انتقال پذیرترین سویه‌ای که تاکنون شناخته شده، معرفی کرد.

دلتا نیز سویه‌ای است که می‌تواند باعث توقف کاهش محدودیت‌های کرونایی شود که برخی کشور‌ها در حال انجام آن بودند.

اما یک سویه جدید یافت شده که ممکن است به وخیم‌تر شدن وضعیت کمک کند؛ سویه‌ای با نام «لامبدا» که تاکنون کمتر از آن صحبت شده است.

این سویه ابتدا در آگوست سال ۲۰۲۰ در کشور پرو یافت شده بود.

این سویه در فهرست سویه‌های مورد توجه سازمان بهداشت جهانی قرار دارد و نظارت‌ها بر روند آن ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: تازه‌ ترین یافته‌ ها درباره کرونای نوع دلتا چرا جهان نگران کرونای نوع دلتاست؟

این در حالی است که سویه دلتا در فهرست سویه‌های نگران کننده قرار دارد.

هم سویه دلتا و هم لامبدا بر اثر جهش‌های بسیار زیاد از ویروس اصلی کووید-۱۹ تشکیل شده‎اند.

بر اساس آمارها، ۸۳ درصد از مبتلایان آمریکا به سویه دلتا مبتلا می‌شوند.

کارشناسان بهداشتی می‎گویند که وجود سویه دلتا باعث افزایش سرعت همه گیری شده و این موضوع خطرناک است.

سرعت انتقال سویه دلتا در مقایسه با سویه آلفا (که برای نخستین بار در انگلیس دیده شده بود) ۵۰ درصد بیشتر است؛ سویه آلفا هم در مقایسه با نوع اولیه کووید-۱۹ بیش از ۵۰ درصد انتقال پذیرتر بود.

افرادی که هنوز ۲ دوز واکسن کرونا را دریافت نکرده‎اند بیش از دیگران در معرض خطر ابتلا به سویه دلتا هستند.

این نکته مهم است که حتی افراد واکسینه شده هم می‌توانند ناقل این سویه باشند.

سویه لامبدا در حال گسترش در کشور‌های آمریکای جنوبی است.

بر اساس آخرین آمارها، تاکنون فقط حدود ۷۰۰ نفر در آمریکا به این سویه مبتلا شده‎اند؛ بنابراین این سویه در آمریکا غالب نیست.

در واقع مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا سویه لامبدا را به عنوان یک نوع نگران کننده یا یک نوع مورد توجه ذکر نکرده است؛ اگرچه سازمان بهداشت جهانی آن را به عنوان یک سویه مورد توجه دسته بندی کرده است.

به گفته برخی کارشناسان، سویه لامبدا از خانواده سویه آلفاست که برای نخستین بار در انگلیس شناسایی شده بود.

بر اساس آمارها، این سویه در ۲۹ کشور مشاهده شده است.

گفته می‌شود که خود سویه لامبدا هم جهش‌هایی داشته و نوع C.۳۷ سویه‌ای جهش یافته از لامبداست؛ البته گفته می‌شود این سویه در مقایسه با دلتا قدرت بسیار کمتری دارد.


انتهای پیام/

برچسب ها: کرونا واکسن کرونا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا کرونا واکسن کرونا سویه لامبدا سویه دلتا کووید ۱۹ کشور ها سویه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۵۸۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد

زی‌سان: این مرد ۷۲ ساله ناشناس زمانی که در سال ۲۰۲۲ و پس از دریافت چندین واکسن کووید، به نوع اومیکرون (Omicron) ویروس کرونا مبتلا شد، دچار نقص ایمنی شدید بود.

به گزارش زی‌سان، از آن زمان، وی در مجموع ۶۱۳ روز تا زمان مرگش در اکتبر سال گذشته، به طور مداوم تستش به ویروس کرونا مثبت بود.
اگرچه موارد بسیار طولانی کووید-۱۹ در گذشته گزارش شده، اما این طولانی‌ترین موردی است که تاکنون وجود داشته است.

در طول ۲۰ ماه عفونت، پزشکان تمام تلاش خود را برای کمک به مرد مسن انجام دادند، اما هیچ نتیجه‌ای حاصل نشد. بدن او حتی با کمک دارو‌های آنتی‌بادی نمی‌توانست پاسخ ایمنی کافی برای مبارزه با ویروس داشته باشد و سال گذشته به دلیل تشدید یک بیماری زمینه‌ای درگذشت.

بیماران مبتلا به “SARS-CoV-۲” معمولاً ویروس را ظرف چندروز یا چند هفته از بین می‌برند، اما در این حالت شدید، عفونت تقریباً دو سال ادامه داشت.

در طول دوره عفونت، پزشکان مکرراً از مرد نمونه‌برداری کردند تا مواد ژنتیکی ویروس کرونا را تجزیه و تحلیل کنند و دریافتند که نوع اصلی Omicron BA۱ در بدن او بیش از ۵۰ جهش داشته است؛ جهش‌هایی که می‌توانستند از سیستم ایمنی بدن انسان فرار کنند.

خوشبختانه، «هیچ انتقال مستندی» از این مرد به سایر اعضای جامعه وجود نداشت، اما این مورد بر خطرات طولانی‌مدت عفونت SARS-CoV-۲ تاکید دارد.

محققان نوشتند: «این مورد بر خطر عفونت‌های پایدار SARS-CoV-۲ در افراد دارای نقص ایمنی تاکید می‌کند، زیرا ممکن است انواع منحصر به فرد ویروس کووید به دلیل تکامل گسترده، درون میزبان ظاهر شود.»

tags # کرونا سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • هشدار وزارت بهداشت غزه درباره شیوع بیماری‌های واگیردار
  • سلیمی نمین: مسائل فرهنگی را نمی‌توانیم یک سویه حل کنیم/ صفارهرندی: نسل ما انقلاب را از معبری دریافتند که پیشانی آن امام بود؛ خدشه به امام کل آن معبر را نابود می‌کند
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان