Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم گفت: براساس تفاهم‌نامه منعقد شده در خصوص پایش صنایع بزرگ از سوی دانشگاه‌های کشور، مقرر شده است برای هر صنعت یکی از دانشگاه‌های بزرگ، مسئولیت راهبری، برنامه‌ریزی، و مدیریت پروژه را بر عهده بگیرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، غلامحسین رحیمی معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم در خصوص مشارکت گسترده دانشگاه‌های کشور در پایش آلایندگی‌های زیست محیطی صنایع بزرگ گفت: در سال‌های اخیر سازمان حفاظت محیط زیست با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به دنبال بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های علمی و فناورانه کشور برای این مهم بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: براساس تفاهم‌نامه منعقد شده بین طرفین در خصوص پایش صنایع بزرگ از سوی دانشگاه‌های کشور، مقرر شده است برای هر صنعت یکی از دانشگاه‌های بزرگ، مسئولیت راهبری، برنامه‌ریزی، و مدیریت پروژه را بر عهده گرفته و با همکاری دانشگاه‌های استانی، این مهم به سرانجام برسد.


معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم افزود: با انجام پایش‌ها در سه زمینه آب، هوا، و پسماند توسط تیم‌های متخصص بین‌رشته‌ای، آلاینده‌ها شناسایی و اولویت‌بندی شده، و راهکار‌های رفع آن‌ها با استفاده از توانمندی‌های بومی ارائه می‌شود.


رحیمی اظهار کرد: با رایزنی‌های صورت گرفته، تاکنون در مجموع ۱۵ قرارداد بین صندوق ملی محیط زیست و ۱۱ دانشگاه کشور برای پایش آلایندگی‌ها در حوزه‌های صنعتی مختلف منعقد شده است.



جزئیاتی از طرح‌های دانشگاه‌ها به شرح ذیل هستند


۱ - دانشگاه شیراز / ‏ صنایع کشاورزی با ۲۵ واحد صنعتی
۲ - دانشگاه تهران / ‏ صنایع شیمیایی با انتخاب ۱۶ واحد صنعتی
۳- دانشگاه علم و صنعت / ‏ صنایع کانی غیرفلزی با انتخاب ۲۰ واحد صنعتی
۴- دانشگاه تبریز / ‏ صنایع سرب و روی مس با انتخاب ۶ واحد صنعتی
۵- دانشگاه فردوسی مشهد / ‏صنایع غذایی با انتخاب ۱۰ واحد صنعتی
۶- دانشگاه تربیت مدرس / ‏ صنایع چرم و دباغی۳ واحد صنعتی
۷- دانشگاه شیراز و دانشگاه تبریز / ‏ صنایع معادن و سد‌های باطله با انتخاب ۱۵ واحد صنعتی
۸- دانشگاه علم و صنعت / ‏صنایع سیمان با انتخاب ۱۰ واحد صنعتی سیمان
۹- دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی / ‏ نیروگاه با انتخاب ۵ واحد نیروگاهی
۱۰- دانشگاه صنعتی اصفهان / ‏ صنایع آهن و فولاد با انتخاب ۲ واحد صنعتی
۱۱- دانشگاه تربیت مدرس / ‏ صنایع ماشین سازی و الکترونیک با انتخاب ۱۰ واحد صنعتی
۱۲- دانشگاه فردوسی مشهد / ‏ صنایع سلولزی با انتخاب ۶ واحد صنعتی

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: غلامحسین رحیمی وزارت علوم محیط زیست وزارت علوم واحد صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۵۹۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست «ارتباط صنعت با دانشگاه» در راستای اجرایی کردن رویداد صدرا (صنعت، دانشگاه، راه اشتغال) با حضور حسین خدابخش‌زاده معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه و فضل‌الله شریف ثانوی رئیس خانه صنعت و معدن شهرستان تربت‌حیدریه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه برگزار شد.

باتوجه به راهبرد‌های کلان دانشگاه و توسعه فعالیت‌های فناورانه در زیست‌بوم‌های منطقه‌ای با تأکید بر توسعه اشتغال، رویداد صدرا با ایجاد ارتباط جامعه دانشگاهی و صنعت تشکیل شد.

در قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران فعالیت‌های علمی مراکز آموزش عالی کشور به پاسخگویی مسائل اجتماعی، فرهنگی و صنعتی تأکید شده است.

به همین دلیل ارتباط بین صنعت و دانشگاه دارای اهمیت است و موضوع ارتباط صنعت با دانشگاه یکی از مهم‌ترین فعالیت‌ها به سوی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله درباره توسعه دانش و فناوری در صنایع اقتصادی و تولیدی بوده که عوامل موثر برای بهبود این ارتباط ضروری است.

محور‌های اصلی نشست مذکور ارتباط صنعت با دانشگاه و چرایی ضرورت این ارتباط، انتظارات از ارتباط بین صنعت با دانشگاه و آسیب‌شناسی ارتباط صنعت با دانشگاه بود.

استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه در این نشست اظهار کرد: سیاست اجرایی رویداد صدرا در دانشگاه اساتید و دانشجویان را به سمت انجام کار‌های تحقیقاتی طرح‌های برون‌دانشگاهی و هدایت و حمایت پایان‌نامه‌های ارشد و رساله‌های مقطع دکتری در صنعت سوق می‌دهد.

حسین رضایی متذکر شد: نقش‌آفرینی صنعت با موضوعات مسئله‌محور در این روند به سوی صنایع کشیده می‌شود و این دانشگاه را به صنایع نزدیک‌تر می‌کند.

شریف‌ثانوی رئیس خانه صنعت و معدن شهرستان تربت‌حیدریه با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر ارتباط صنعت و دانشگاه بسیار ضعیف شده، بیان کرد: خانه صنعت و معدن شهرستان تربت‌حیدریه آمادگی دارد با استفاده از تجارب و تخصص‌های استادان مسائل و مشکلات را بیان کرده تا پس از بررسی خروجی مطلوب علمی و کاربردی تهیه شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی تربت‌حیدریه هم تشریح کرد: دانشگاه می‌تواند با شناخت میدانی دقیق و با تکیه بر رشته‌های تحصیلی دایر در دانشگاه در شعاع وسیع‌تری به لحاظ جغرافیایی فعالیت‌های اقتصادی و تولیدی و مشکلات و نیاز‌های صنایع را رصد، شناسایی و دسته‌بندی و سپس براساس اولویت‌بندی مشاغل حساس که اهمیت بیشتری دارند و مورد نیاز مردم است را در قالب کارگاه‌های آموزشی ارائه کند.

معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه هم از اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت و معدن در دانشگاه و خانه صنعت و معدن خبر داد.

خدابخش‌زاده سپس گفت: تعامل میان صنعت و دانشگاه شناخت ظرفیت‌ها و راه‌های تقویت ارتباط موثر و تعامل مستمر طرفین و راهکار‌هایی که دانشگاه می‌تواند در حوزه کشاورزی و صنایع و معادن نمود داشته باشد.

در پایان مقرر شد در جلسات آینده درباره تشکیل تیم‌های تخصصی توسط اعضای هیئت علمی، برگزاری کارگاه سرفصل‌های نظام مهندسی برای فارغ‌التحصیلان و آموزش مشاغل حساس و مورد نیاز جامعه هدف، تسهیل معرفی دانشجویان برای کارآموزی در صنایع و معادن، اجرای طرح‌های برون دانشگاهی و تحقیقاتی توسط دانشگاه آزاد اسلامی، برگزاری جلسات مستمر و حضور فعال تا برگزاری رویداد صدرا در دانشگاه، حمایت از پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و رساله‌های مقطع دکتری که درباره نیاز‌های صنایع و معادن شهرستان انجام می‌شود در جلسات آینده بررسی شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افتتاح نمایشگاه صدرا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوئین زهرا
  • اژه‌ای: حکومت وظایف و مسئولیت‌هایی را در قبال کارگران بر عهده دارد
  • جهاددانشگاهی؛ حلقه میانی پیوند صنعت و دانشگاه
  • بررسی ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی کشور در رویداد استیج اینوتکس ۲۰۲۴
  • نگهداری تَک پلاک جرم است | مسئولیت ارتکاب جرم با پلاک مفقودی بر عهده کیست؟ | مالک خودرو ۲۴ ساعت مهلت اعلام مفقودی دارد
  • عملیات «وعده صادق» پیروزی بر سیستم پدافندی دشمنان بود
  • شورای راهبردی بازرسی هلدینگ‌های صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود
  • آغاز به‌کار نمایشگاه تخصصی فرانچایز در ایران‌مال
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط «صنعت و دانشگاه»
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه