Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجلس گفت: ما معتقدیم با ۲ برنامه می‌توان کشور را از نابسامانی‌های اقتصادی نجات داد؛ به شرط آنکه فهم مشترکی از آنچه باید اتفاق بیفتد به دست بیاوریم.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی پیش از ظهر امروز در مراسم چهل و یکمین سالگرد تاسیس جهاد دانشگاهی با تجلیل از فعالیت‌های این نهاد انقلابی اظهار داشت: امروز مهم‌ترین مشکل ما در کشور، مسأله مدیریت و نداشتن حکمرانی درست و در جای خودش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: همه ظرفیت‌های مادی و انسانی هم‌افزایی ندارد و بی‌عدالتی و تبعیض هم بر آن اضافه می‌شود.

رئیس مجلس اظهار داشت: ما به طور متوسط بین یک تا ۲۳ برابر ظرفیت افراد، از انفال و منابع انرژی استفاده می‌کنیم؛ علاوه بر آن ناترازی در مصرف و تولید و ساختار بودجه و صندوق‌های بازگشایی نیز وجود دارد.

قالیباف ادامه داد: حتی این ناترازی در توزیع جمعیت و در منابع آبی نیز برقرار است؛ به طوری که در برخی مناطق کشور مانند اطراف تهران تا ۲۳ برابر وسعت منطقه، جمعیت حضور دارد.

وی با بیان اینکه باید در سطح کلان مشخص کنیم که پیشران‌ها کدام‌ها هستند و در کدام حوزه‌ها باید با اولویت وارد شویم، تصریح کرد: ما معتقدیم با دو برنامه می‌توانیم کشور را از نابسامانی‌های اقتصادی نجات داد؛ به شرط آنکه سهم مشترکی از آنچه باید اتفاق بیفتد، به دست بیاوریم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به وجود استعداد‌های ناشناخته در حوزه مدیریتی کشور گفت: چرا در تشکیل کابینه‌ها معمولا از افرادی استفاده می‌کنیم که ۳۰ سال قبل در جایی کار کرده‌اند و درخشیده‌اند و یا افرادی که صرفا در محیط‌های تئوریک و دانشگاهی کار کرده‌اند؛ در حالی که هر جا از نخبگان میدانی استفاده کرده‌ایم، موفق بوده‌ایم.

قالیباف تصریح کرد: امروز شرایط کشور به گونه‌ای است که دیگر هیچ بهانه‌ای برای کار نکردن پذیرفته نیست و در این شرایط نقش مجموعه‌های دانش‌بنیان مانند جهاد دانشگاهی بسیار مهم است که کمک کنند تا مشکلات کشور حل شود.

وی ادامه داد: ما در مجلس مصمم هستیم که به ویژه در تدوین برنامه هفتم توسعه زمینه حل مشکلات کشور را با کمک مجموعه‌های دانش‌بنیان فراهم کنیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم اصلاح ساختار بودجه در برنامه هفتم توسعه و تحول در این عرصه اظهار داشت: هم ظرفیت‌های انسانی و هم ظرفیت‌های مادی فراهم است و فقط نیاز به یک سیاست‌گذاری درست و مدیریت صحیح داریم و البته تورم‌زدایی از قوانین و کوچک‌تر کردن دولت نیز از مهم‌ترین کار‌هایی است که باید انجام دهیم.

قالیباف همچنین با اشاره به مسأله تحریم‌ها و با تاکید بر لزوم رفع تحریم‌ها بیان داشت: اساس کار‌های امروز ما خنثی کردن تحریم‌هاست که این با استفاده از فرصت‌های داخلی مانند توان جهاد دانشگاهی و مجموعه‌های دانش‌بنیان میسر می‌شود و این یکی از مصادیق خنثی کردن تحریم‌هاست.

وی در پایان خاطرنشان کرد: دشمن امروز اعتراف کرده است که فشار حداکثری شکست خورده، اما مردم زیر بار این فشار در زحمت هستند، اما باید این مزاحمت را از بین ببریم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: محمدباقر قالیباف رئیس مجلس مجلس شورای اسلامی رئیس مجلس تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۵۹۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش معافیت‌های مالیاتی بودجه برمبنای احکام برنامه هفتم بود

رئیس کمیسیون تلفیق بودجه تاکید کرد، کاهش معافیتهای مالیاتی بر مبنای سیاستهای اعلامی رهبری بود که در برنامه هفتم توسعه نیز گنجاده شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، حاجی بابایی رئیس کمیسیون تلفیق بودجه 1403 با اشاره به ابهامات در خصوص لغو معافیتهای مالیاتی و اختلاف 100 هزار میلیارد تومانی در بخش اول و دوم بودجه امسال گفت:‌ دولت در ابتدا 122 همت مالیات پیش بینی کرده بود و ما وقتی بررسی کردیم دیدیم  65 هزار میلیارد تومان  بیشتر است.

رئیس کمیسیون تلفیق بودجه گفت: براین اساس نوع محاسبه را درست کردیم و موضوع به این شکل بود که دولت 6 واحد در واقع مالیات بر ارزش افزوده دارد هر کدامش 75 همت است ؛ 6 در 75 می‌شود 450 هزار میلیارد تومان اما  دولت 385 هزار میلیارد تومان حساب کرده بود. بر این اساس  65 هزار میلیارد تومان از افزایش مجموع درامد مالیاتها برای اصلاح شیوه محاسبه این قسمت است، پس مالیات افزایش پیدا نکرد و موضوع مرتبط با نوع و شیوه محاسبه بود.

کاهش معافیتهای مالیاتی برمبنای برنامه هفتم توسعه بود

وی در بخش دیگری از توضیحات خود در خصوص بودجه 1403 گفت: از دیگر سو دربودجه 1403 معافیت‌های مالیاتی را کم کردیم، بر این اساس اعلام کردیم شرکت‌هایی که تا حالا معافیت مالیاتی می‌گرفتند خواهش می‌کنیم که از امسال به بعد تا 500 میلیارد تومان معافیت مالیات بگیرند، یعنی یک میزان مشخص  معافیت داشته باشند.

وی افزود،کاهش معافیتهای مالیاتی در بودجه 1403 اقدام خیلی خوبی بود.  بر اساس  سیاست‌های رهبری که اعلام کردند در برنامه هفتم مصوب کردیم که معافیت‌های مالیاتی را کاهش دهیم.

بایستی به سمت اینکه معافیت‌ها کاهش پیدا کنند، همچنین فرار مالیاتی درست شود و پایه‌های مالیاتی اصلاح شود، حرکت کنیم تا یک درامد مالیات خیلی خوبی داشته باشیم و فشار به مردم نیاید؛ پس ما یک ریال مالیاتها را افزایش ندادیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • محمودزاده: رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند
  • جعفرزاده: هر کسی به جز قالیباف رئیس مجلس‬⁩ شود کشور شفاف‌تر اداره می‌شود
  • جعفرزاده ایمن‌آبادی: هر کسی به جز قالیباف رئیس مجلس‬⁩ شود کشور شفاف‌تر اداره می‌شود
  • ترکیه برای بازگشت به برنامه مونتاژ F-35 شرط گذاشت
  • رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند؛ مجلس در زمینه چای دبش و پتروشیمی باختر کوتاهی کرد
  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد
  • قالیباف: از تمام تصمیماتی که گرفته‌ام دفاع می‌کنم/ از اینکه مشکلات کشور همچنان باقی مانده، ناراحت می‌شویم
  • قالیباف: از تمام تصمیماتی که گرفته‌ام دفاع می‌کنم
  • کاهش معافیت‌های مالیاتی بودجه برمبنای احکام برنامه هفتم بود
  • قالیباف: ایجاد تحول در آموزش و پرورش، موجب تحول در کشور است